logo

۳۱ ایده برای کارآفرینی با سرمایه کم

کارآفرینی با سرمایه کم

اغلب مردم فکر می‌کنند راه‌اندازی یک کسب و کار به سرمایه زیادی نیاز دارد و به همین دلیل معمولا ایده‌هایشان را عملی نمی‌کنند. از این رو، تصمیم گرفتیم در این مقاله چندین ایده کارآفرینی با سرمایه کم را به شما معرفی کنیم از جمله راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی، تدریس، دیجیتال مارکتینگ، طراح گرافیک، مشاغل خدماتی و…

در ادامه، ایده‌های بیشتری معرفی کرده‌ایم که می‌توانید یکی از آن‌ها را عملی کنید و موفقیت و ثروت زیادی برای خود رقم بزنید.

معرفی چند ایده برای کارآفرینی با سرمایه کم در ایران

اولین ایده برای کارآفرینی با سرمایه کم، تولید محتوا است.

افراد زیادی روحیه کارآفرینی دارند اما به دلیل این‌که راه‌اندازی یک کسب و کار با هزینه‌های قابل توجهی همراه است، رویاهای خود را دنبال نمی‌کنند. اگر شما هم از این دسته افراد هستید، خبر خوبی برایتان داریم؛ امروزه مشاغل زیادی وجود دارند که با سرمایه کم می‌توان به سراغ آن‌ها رفت. در این قسمت، چندین ایده برای کارآفرینی با سرمایه کم را بررسی می‌کنیم:

 

دنبال افزایش درآمد هستی؟

با این ۷ درس رایگان حساب کار دستت میاد و می‌تونی درآمدت رو افزایش بدی!
.

 

۱_ تولید محتوا

رسانه‌های اجتماعی فرصت مناسبی را برای متخصصان خلاق از جمله نویسندگان و طراحان گرافیک ایجاد کرده‌اند. اگر فکر می‌کنید به این حوزه شغلی علاقه دارید، از استعداد خود استفاده کنید و برای رسانه‌های مختلف، محتواهای باکیفیت تولید کنید. تولید محتوا می‌تواند به صورت متنی، تصویری و حتی ویدئویی باشد. همچنین می‌توانید موضوع خاصی را انتخاب و به صورت تخصصی صرفا در آن زمینه فعالیت کنید؛ با این کار می‌توانید بیشتر از یک نیروی معمولی کسب درآمد کنید زیرا یک متخصص به شمار می‌روید.

علاوه‌بر این، به لطف اقتصاد رو به رشد فریلنسینگ، راحت‌تر از همیشه می‌توانید به‌عنوان نیروی تولیدکننده محتوا شروع به کار کنید و خدمات حرفه‌ای خود را از راه دور به شرکت‌های مختلف در تمام سطح دنیا، ارائه دهید.

۲_ ویراستاری

بسیاری از انتشارات به یک نیروی کار تحت عنوان ویراستار نیاز دارند. ویراستار کسی است که مطالب نویسندگان را می‌خواند، نوشته‌های آن‌ها را از نظر املایی، نگارشی و… بررسی می‌کند و در صورت لزوم آن‌ها را تصحیح می‌کند.

البته در نظر داشته باشید که بسیاری از شرکت‌ها ترجیح می‌دهند ویراستاران را به صورت پاره‌وقت استخدام کنند زیرا توانایی پرداخت حقوق ماهانه نیروی ویراستار به صورت تمام وقت را ندارند.

برای پیدا کردن شغل در این حوزه، خدمات خود را در روزنامه‌های محلی، شبکه‌های اجتماعی، انتشارات مختلف و… تبلیغ کنید. تنها مهارت لازم برای ورود به این حوزه، مهارت تصحیح متون است.

 

 

 

 

۳_ دستیار مجازی

دستیار مجازی مهارت‌های سازمانی دارد.

کارآفرینانی که در حال رشد کسب و کارشان هستند وظایف گوناگونی برعهده دارند که باید همه آن‌ها را انجام دهند اما به تنهایی ممکن نیست. از این رو، کارآفرینان به افراد حرفه‌ای با مهارت‌های سازمانی نیاز دارند تا به آن‌ها در اجرای کارها کمک کنند.

یک دستیار مجازی یا منشی مجازی می‌تواند حتی بدون حضور فیزیکی در محل کار، بسیاری از کارها را جلو ببرد. این افراد اغلب از خانه کار می‌کنند و وظایفشان شامل ترتیب کارها، زمان‌بندی کارها، انجام کارهای اداری و چیدن جلسات کاری است.

۴_ برنامه‌ریز رویداد

اگر فردی سازمان‌یافته، جزنگر و علاقه‌مند به برنامه‌ریزی هستید، ممکن است شخصیت مناسبی برای شغل برنامه‌ریز رویداد داشته باشید. برنامه‌ریزان رویداد، تدارکات لازم برای مراسم عروسی، جشن‌های تولد، گردهمایی‌های رسمی، جلسات کاری و رویدادهای دیگر را فراهم می‌کنند و یک رویداد را به‌طور منظم پیش می‌برند. در واقع آن‌ها میزبانی یک مهمانی را برای دیگران آسان‌تر می‌کنند و به مشتری‌های خود کمک می‌کنند تا رویداد رویاهای خود را برگزار کنند.

برنامه‌ریزی چند رویداد به شما کمک می‌کند تا تجربه زیادی در این حرفه به دست آورید. همچنین، شما علاوه‌بر برنامه‌ریزی رویداد می‌توانید کارهای دیگری هم در کنار آن انجام دهید مثل میز آرایی، بادکنک‌آرایی، سفره‌آرایی، آماده کردن میز فینگرفود و… از طریق اپلیکیشن لینکدین یا سایر سایت‌های کاریابی می‌توانید خدمات خود را معرفی و مخاطب هدف‌تان را پیدا کنید.

 

 

 

 

۵_ مشاغل خدماتی

اکثر افراد پر مشغله مانند مدیران یا والدین شاغل معمولا بین انجام کارهای حرفه‌ای و کارهای شخصی، زمان بسیار کمی دارند تا به امور روزمره کم‌اهمیت‌تر خود مانند خرید مواد غذایی، تمیز کردن خانه، رفتن به کارواش و… رسیدگی کنند. از این رو، یک فرد پر انرژی می‌تواند این وظایف تقریبا ساده اما وقت‌گیر را برای آن‌ها انجام دهد. این افراد به مشتریان کمک می‌کنند تا در طول روز، کارهای مهم‌ترشان را انجام دهند.

افرادی که کارهای خدماتی انجام می‌دهند معمولا نرخ خود را بر اساس تعداد وظایف یا ساعتی تعیین می‌کنند و همچنین هزینه‌های رفت و آمد و سایر هزینه‌ها مانند هزینه سفر رفتن، اضافه کاری و… را به حقوق‌شان اضافه می‌کنند. اگر به این حوزه کاری علاقه دارید می‌توانید در ابتدا یک تیم تشکیل دهید و به مرور زمان شرکت خدماتی خود را راه‌اندازی کنید.

  راه‌ اندازی کسب و کار با 10 میلیون تومان

۶_ پرستار کودک

پرستار کودک نیز به سرمایه زیادی نیاز ندارد.

اگر شما از دسته افرادی هستید که بچه‌ها را دوست دارید، این شغل فرصت خوبی برای شماست. امروزه مادران زیادی شاغل هستند، اهمیت توجه به نیازها و مراقبت از کودک افزایش یافته و به نظر می‌رسد که انجام این کارها بسیار وقت‌گیر است. از این رو، تقاضای خانواده‌ها برای استخدام یک پرستار کودک حرفه‌ای و با تجربه بالا رفته است.

بسیاری از مردم ترجیح می‌دهند به جای بردن فرزندشان به مهدکودک، پرستار کودک به خانه آن‌ها برود و در خانه خودشان از فرزندشان مراقبت کند که این می‌تواند مزیت این شغل به شمار رود زیرا فرد در یک محیط رسمی کار نمی‌کند و تقریبا در محیط راحتی کار می‌کنند. برای ارائه این خدمات به دوستان و اطرافیان که فرزند کوچک دارند صحبت کنید، آگهی پخش کنید و در سایت‌های کاریابی جستجو کنید.

۷_ ویزیتور حرفه‌ای

بسیاری از شرکت‌های کوچک و بزرگ نیاز به ویزیتور حرفه‌ای دارند. شرکت‌ها محصولات و خدمات‌شان را در اختیار ویزیتورهای حرفه‌ای قرار می‌دهند و از آن‌ها می‌خواهند تا محصولات را استفاده کنند و یک بررسی خوب و صادقانه‌ای به آن‌ها ارائه دهند و نظرشان را راجع به محصولات و خود شرکت بگویند. سرانجام آن‌ها بابت وقت و بررسی ویزیتور به او پول می‌دهند.

شما به‌عنوان یک ویزیتور حرفه‌ای می‌توانید چیزهای جدید زیادی را امتحان کنید مثلا کتاب‌های جدید بخوانید، آخرین فناوری‌ها را بررسی کنید، غذاهای مختلف بخورید، لباس‌های گوناگون بپوشید و…، در حالی که بابت این تجارب، پول هم دریافت می‌کنید.

 

 

 

 

۸_ مشاور شبکه‌های اجتماعی

شرکت‌های بزرگ معمولا برای راه‌اندازی شبکه‌های اجتماعی خود یا یک کارمند تمام وقت استخدام می‌کنند یا از یک شرکت بازاریابی کمک می‌گیرند اما کسب و کارهای کوچک اغلب به تنهایی این کارها را انجام می‌دهند. با وجود مسئولیت‌های دیگر، صاحبان مشاغل ممکن است بیش از حد سرشان شلوغ باشد و نتوانند به‌خوبی روی شبکه‌های اجتماعی‌شان کار کنند. از این رو، مشاوران شبکه‌های اجتماعی می‌توانند به آن‌ها کمک کنند و بهترین تکنیک‌ها و زمان‌بندی برای ارسال محتوا را به آن‌ها یاد دهند تا پیج‌شان رشد کند.

۹_ راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی

راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی یک کارآفرینی با سرمایه کم است.

فروشگاه‌های اینترنتی مانند دیوار، شیپور، کمدا و…، هزاران محصول نو و کهنه را برای مشتریان خود به فروش می‌گذارند. راه‌اندازی این فروشگاه‌ها به سرمایه زیادی نیاز ندارد اما با هزینه‌های جانبی مانند تبلیغات، همراه است.

علاوه‌بر این مدل فروشگاه‌ها، اگر سرمایه کمی دارید می‌توانید محصولات موردنظرتان را بخرید و سایت خودتان را راه‌اندازی کنید؛ به مرور زمان با فروش بیشتر، سود بیشتری می‌کنید و می‌توانید محصولات بیشتری به سایت اضافه کنید.

۱۰_ تدریس

اگر در زمینه خاصی دانش دارید می‌توانید به صورت گروهی و خصوصی دوره‌های آنلاین و حضوری برگزار کنید و به دیگران کمک کنید تا مطالب جدید و علمی یاد بگیرند. این دوره‌ها می‌تواند هر چیزی باشد که شما به آن علاقه‌مند هستید و در آن زمینه اطلاعات کافی و علمی دارید مانند ورزش، آشپزی، آموزش‌های تخصصی و…

همچنین می‌توانید بسته‌های آموزشی درست کنید و فیلم‌های آموزشی بسازید و از فروش آن‌ها کسب درآمد کنید. یکی از مزیت‌های برگزاری دوره‌ها به صورت آنلاین این است که می‌توانید آموزش‌هایتان را در اختیار افراد در سراسر دنیا قرار دهید و از این طریق درآمد دلاری داشته باشید. گزینه دیگر برای افراد علاقه‌مند به تدریس، راه‌اندازی یک اپلیکیشن یا سایت تدریس است.

فراموش نکنید که صبور بودن و با شخصیت بودن، دو ویژگی بسیار مهم مدرسان است.

 

 

 

 

۱۱_ آشپزی

افرادی که در این حوزه فعالیت دارند باید برای انتخاب نوع غذا برنامه‌ریزی کنند و وعده‌های غذایی روزانه یا هفتگی مشتریان‌شان را تهیه کنند؛ بنابراین داشتن مهارت آشپزی و دانش تخصصی در مورد رژیم‌های غذایی خاص ضروری است. البته نیاز نیست که حتما از آموزشگاه‌های آشپزی فارغ‌التحصیل شده باشید اما داشتن مدرک در این زمینه، اعتبار کار شما را بالا می‌برد.

تنها سختی این کار این است که شاید مجبور باشید مواد اولیه را خودتان بخرید یا برای آشپزی به منزل مشتری‌ها بروید اما در نظر داشته باشید که مشتریان علاوه‌بر پرداخت هزینه خدمات شما حتما باید هزینه مواد اولیه را نیز پرداخت کنند.

  بیش از 55 شغل پر درآمد با سرمایه کم برای خانم ها

۱۲_ مترجمی

اگر به زبان دوم تسلط دارید، مترجم شوید.

اگر به زبان دوم مسلط هستید می‌توانید کار ترجمه انجام دهید. گسترش روابط بین‌المللی و زیاد بودن افراد غیرفارسی‌زبان، حوزه ترجمه را به یک حوزه رو به رشد تبدیل شده است. همچنین اداره آمار کار (BLS) پیش‌بینی کرده است که تا سال ۲۰۳۲، شغل ترجمه ۴٪ رشد خواهد کرد.

شما می‌توانید به‌عنوان مترجم در شرکت‌های مختلف، مدارس، دانشگاه‌ها، آموزشگاه‌های زبان، دارالترجمه و… کار کنید. حتی با بلد بودن مترجمی می‌توانید کار تولید محتوا نیز انجام دهید.

۱۳_ آموزش نرم‌افزار

اگر صفر تا صد کار کردن با یک نرم‌افزار را به‌طور کامل بلدید می‌توانید از این مهارت‌تان کسب درآمد کنید. بسیاری از افراد به دنبال گسترش مهارت‌های خود هستند؛ از این رو، تقاضای زیادی برای یادگیری نرم‌افزارهای مختلفی چون فتوشاپ، ایلاستریتور، ورد، اکسل و…  از طرف مبتدیان و حتی افراد حرفه‌ای وجود دارد.

در حقیقت، دستورالعمل‌های فنی زیادی برای کار با نرم‌افزارهای مختلف وجود دارد اما اغلب گران و توضیحات آن‌ها تخصصی است به‌طوری که درک آن‌ها برای کاربران عادی دشوار است.

برای آموزش نرم‌افزار می‌توانید دوره‌های گروهی یا جلسات خصوصی برگزار کنید و بابت تدریس‌تان به صورت ساعتی یا ترمی هزینه دریافت کنید. حتی می‌توانید یک سایت یا یک پیج راه‌اندازی کنید و پس از دریافت هزینه، آموزش‌هایتان را در اختیار کاربران قرار دهید.

 

 

 

 

۱۴_ تدریس موسیقی

تدریس موسیقی، یکی دیگر از بهترین ایده‌های کارآفرینی با سرمایه کم در ایران است. کسانی که استعداد و دانش موسیقی خوبی دارند می‌توانند ساز مورد علاقه افراد را به آن‌ها یاد دهند و این کار تقریبا بدون هیچ سرمایه‌ای امکان‌پذیر است.

به غیر از سازهای غیرقابل حمل، شاگردان می‌توانند سازهای خود را به منزل یا آموزشگاه مدرس ببرند و هر جلسه به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه آموزش دریافت کنند.

یکی از راه‌های کسب درآمد بیشتر از این طریق، تدریس خصوصی است؛ شما می‌توانید به منزل هنرجو بروید و به صورت خصوصی به او آموزش دهید و نسبت به آموزش در آموزشگاه، پول بیشتری از هنرجو دریافت کنید. همچنین در صورتی که هنرجو به منزل مدرس رود، مدرس باید هزینه کمتری از او دریافت کند. علاوه‌بر این، می‌توانید کتاب‌های گوناگونی تهیه کنید و به افراد در سطوح مختلف از مبتدی تا پیشرفته آموزش دهید. یک روش دیگر این است که در کنار تدریس ساز به آموزش تئوری موسیقی بپردازید یا کلاس‌های آواز برگزار کنید.

۱۵_ مشاور پایداری کسب و کار

مشاور کسب و کار می‌تواند در زمینه‌های مدیریت و مهندسی کار کند.

پایداری کسب و کار به معنای حل یا کاهش چالش‌های زیست محیطی، اقتصادی، اجتماعی، اخلاقی و… یک شرکت است که مشاور پایداری به کمک استراتژی‌های خاصی این کار را انجام می‌دهد. امروزه اغلب کسب و کارها به دنبال کارشناسانی هستند که در این زمینه به آن‌ها مشاوره دهند تا عملکرد شرکت‌شان بهبود یابد. مشاوران پایداری در زمینه‌های مختلفی از مدیریت گرفته تا مهندسی، با کمک مهارت‌ها و از همه مهم‌تر تجارب خود، به موفقیت یک کسب و کار کمک می‌کنند.

نتیجه کار مشاوران پایداری این است که هزینه‌های شرکت کاهش می‌یابد، وضعیت مالی شرکت رشد می‌کند، از منابع شرکت کمتر استفاده می‌شود و در نتیجه شرکت سود می‌کند، جایگاه شرکت در جامعه ارتقا می‌یابد و این باعث رضایت مشتریان، کارکنان، اعضای جامعه و سرمایه‌گذران می‌شود و در نتیجه شرکت بیشتر می‌تواند به اهدافش برسد و رشد کند.

 

 

 

۱۶_ طراح کسب و کار

طراح کسب و کار یا طرح تجاری یعنی بررسی یک کسب و کار و ارائه گزارشی کامل در مورد آن که شامل بررسی محصولات و خدمات، بازار کار، رقبا، مشتریان، عوامل موثر بر کسب و کار، مدل کسب درآمد و… است.

طرح تجاری، نقشه راه یک کسب و کار است و این گزارش معمولا به سرمایه‌گذار داده می‌شود اما به‌طور کلی می‌تواند در اختیار خبرنگارها، مخاطبانی که در سمینارتان حضور دارند، شرکتی که با آن قرارداد تجاری می‌بندید و روی سایت شما قرار بگیرد تا رقبایتان آن را ببیند.

برای وارد شدن به این حوزه شغلی فقط کافی است حوزه‌ای که در آن تخصص دارید را انتخاب کنید، در مورد آن اطلاعات کسب کنید و گزارشی از آن کسب و کار و صورت‌های مالی آن بنویسید.

۱۷_ حسابداری

بر خلاف تصور رایح، برای کار به‌عنوان یک حسابدار نیازی به مدرک حسابداری رسمی ندارید؛ تنها چیزی که نیاز است مهارت کار کردن با اعداد و داشتن دانش عملی در زمینه وظایف اولیه حسابداری و دفترداری است. البته در نظر داشته باشید که داشتن مدرک دانشگاهی یا فنی حرفه‌ای، یک امتیاز است. وظایف کلی یک حسابدار عبارت است از:

  • دانش کافی برای کار با نرم‌افزارهای حسابداری
  • صدور صورت‌های مالی
  • ایجاد ترازنامه
  • پرداخت حقوق کارمندان
  روش‌های کسب درآمد بدون سرمایه

۱۸_ دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ کار در زمینه بازاریابی است.

تاسیس آژانس دیجیتال مارکتینگ نیز یکی دیگر از ایده‌های تجاری کم هزینه است که می‌توانید در کمترین زمان آن را راه‌اندازی کنید. اگر به حوزه دیجیتال مارکتینگ علاقه دارید اما تجربه کار یا دانش آن را ندارید، می‌توانید برای توسعه مهارت‌های خود، دوره‌های آنلاین مقرون‌به‌صرفه را تهیه کنید و آن‌ها را ببینید. یکی از بهترین و در عین حال چالش‌برانگیزترین چیزها در مورد بازاریابی این است که همیشه در حال تغییر است.

بنابراین اگر مهارت‌های ارتباطی خوبی دارید و همیشه به دنبال یادگیری مطالب جدید هستید، شرکت بازاریابی دیجیتال انتخاب خوبی است که می‌توانید خیلی زود و با هزینه کم آن را راه‌اندازی کنید.

۱۹_ بازاریابی وابسته

بازاریابی وابسته شغل راحتی است اما برای موفقیت در آن باید صبور باشید. بازاریابی وابسته به این صورت است که فرد لینک محصولات و خدمات یک شرکت را در وب‌سایت خود قرار می دهد و با هر فروش از طریق این لینک، درصد مشخصی از شرکت دریافت می‌کند. تنها چیزی که برای شروع این کار نیاز دارید یک وبلاگ یا وب‌سایت است. سپس برای انجام تبلیغات به دنبال محصولات و خدماتی باشید که فکر می‌کنید مخاطب هدف‌تان از آن‌ها استقبال زیادی می‌کنند.

برای موفق شدن در این شغل باید تعداد بازدیدکنندگان سایت‌تان را افزایش دهید و با ترفندهای خاصی به آن‌ها انگیزه دهید تا آن محصولات را خریداری کنند.

 

✅پیشنهاد ویژه: دوره رایگان ویدیویی روانشناسی پول را از دست ندهید!

روانشناسی پول

۲۰_ مشاور امنیت سایبری

اگر به فناوری اطلاعات، سیستم‌های ارتباطی و رایانه علاقه دارید می‌توانید به کسب و کارهای کوچک و بزرگ کمک کنید و امنیت شبکه‌های اجتماعی آن‌ها را ارتقا دهید. کمک به صاحبان کسب و کارها برای جلوگیری از هک شدن اکانت‌هایشان توسط هکرها، ویروس‌ها و کلاهبرداران می‌تواند یک کار بسیار پرسود باشد به خصوص اگر دانش و مهارت زیادی در زمینه امنیت سایبری و افزایش امنیت اطلاعات حساب مشتری داشته باشید.

۲۱_ طراح گرافیک

طراحی گرافیک به برندسازی شرکت کمک می‌کند.

هر شرکتی برای برندسازی کسب و کار خود و جذب مشتری به جلب توجه بصری نیاز دارد و برای دریافت این خدمات باید از یک طراح گرافیک کمک بگیرد. تبدیل شدن به طراح گرافیک به یک کامپیوتر و داشتن دانش کافی برای کار کردن با برنامه‌هایی چون Adobe Illustrator یا Canva و سایر مهارت‌ها نیاز دارد.

یک طراح گرافیک خدمات تخصصی زیر را به مشتریان ارائه می‌دهد:

  • طراحی لوگو
  • گرافیک تبلیغاتی
  • طراحی بروشور
  • گرافیک تی‌شرت
  • طراحی و چاپ تراکت
  • طراحی شخصیت‌ها و تصویرسازی
  • طراحی اینفوگرافیک
  • طراحی گرافیک پیج اینستاگرام

۲۲_ وبلاگ‌نویس

اگر به موضوع خاصی علاقه دارید و دوست دارید درباره آن بنویسید یا جلوی دوربین صحبت کنید، یک وبلاگ راه‌اندازی کنید. برای راه‌اندازی وبلاگ تنها چیزی که نیاز دارید یک کامپیوتر و یک وب‌سایت برای شروع است. البته ولاگرها به یک دوربین با کیفیت، مهارت کافی برای کار با نرم‌افزارهای ویرایش ویدئو و تجهیزات AV (صوتی و تصویری) نیز نیاز دارند.

برای کسب درآمد از طریق وب‌سایت می‌توانید تبلیغات انجام دهید، یک پلتفرم مالی مانند پاترئون (Patreon) در سایت قرار دهید و برای ویدئوهای خود اسپانسر پیدا کنید.

۲۳_ فروشنده نام دامنه

فروشنده نام دامنه، نام دامنه‌هایی که فکر می‌کند برای مردم و کسب و کارها جذاب است را می‌خرد و آن‌ها را به مردم می‌فروشد و از این طریق سود می‌کند.

مانند سایر مشاغل دیگر این لیست، این شغل هم شغل راحتی است. برای موفقیت در این شغل باید به سرعت دامنه‌های سودآور و خطوط روند را شناسایی کنید.

۲۴_ برنامه‌ریز وعده‌های غذایی

اکثر مردم عاشق غذا خوردند اما برخی از آن‌ها نمی‌دانند که چگونه باید غذاهای سالم را با بودجه کم تهیه کنند. برنامه‌ریز غذا وظیفه دارد لیستی از مواد اولیه، دستورالعمل‌های ساده و طرز تهیه غذاهای سالم، اطلاعات تغذیه‌ای، نحوه جایگزین کردن غذاهای سالم به جای غذاهای ناسالم، بودجه‌بندی و آموزش‌های لازم در این زمینه را به مشتریان خود ارائه دهد.

 

 

 

 

۲۵_ عکاسی

به روش‌های مختلفی می‌توان از طریق عکاسی کسب درآمد کرد.

برای فعالیت در حوزه عکاسی نیاز به آموزش رسمی ندارید زیرا ابزارهای زیادی برای ویرایش، قاب‌بندی، استایل‌دهی، چاپ و فتوشاپ وجود دارند. تنها نکته مهم برای موفقیت در این حوزه، داشتن تجربه و سابقه کار است.

با روش‌های مختلفی می‌توان از طریق عکاسی کسب درآمد کرد از جمله عکاسی مراسم عروسی، رویدادهای اجتماعی و کمپین‌ها، عکاسی بارداری، عکاسی از نوزاد، عکاسی از طبیعت و…

  معرفی 30+ مورد از بهترین شغل های ساده اما پر درآمد در ایران

همچنین، تنها وسایلی که برای این کار نیاز است یک دوربین حرفه‌ای، دستگاه چاپ، کارت ویزیت و داشتن نمونه کار است.

۲۶_ تهیه‌کننده ویدیو

بسیاری از شرکت‌ها، اینفلوئنسرها، یوتیوبرها و سایر افراد مشهور می‌خواهند کیفیت ویدیوهایشان را بالا ببرند اما مهارت یا تجهیزات لازم برای تولید ویدیوهای با کیفیت بالا را ندارند. از این رو، یک تهیه‌کننده هم می‌تواند به این افراد کمک کند تا به اهداف‌شان برسند و هم می‌تواند از این طریق کسب درآمد کند.

بنابراین اگر در این زمینه رزومه، سابقه دارید و مایل هستید به رشد و موفقیت افراد و کسب و کارها کمک کنید، تبدیل شدن به یک تهیه‌کننده ویدیو یک انتخاب عالی است؛ به خصوص این‌که می‌توانید این کار را به صورت فریلنسینگ هم انجام دهید.

۲۷_ خدمات مشاوره

برای شروع مشاوره لازم نیست سرمایه‌ای داشته باشید، شما می‌توانید در ابتدا با برگزاری جلسات مشاوره به صورت تلفنی و آنلاین و حتی برگزاری دوره‌های مختلف روانشناسی به صورت مجازی، کارتان را شروع کنید و به کسب درآمد بپردازید.

مشاوران می‌توانند در زمینه‌های مختلفی چون ازدواج، خانواده، کودک، اعتیاد، تحصیل و… کار مشاوره انجام دهند اما برای ارائه خدمات با کیفیت کافی است به مهارتی که دارید فکر کنید، آن را تقویت کنید، به صورت تخصصی آن را به کار بگیرید و از طریق آن کسب درآمد کنید.

 

 

 

 

۲۸_ اجاره لوازم

اجاره لوازم یک فرصت تجاری جدید است.

امروزه اجاره لوازم به یک فرصت تجاری جذاب و جدید تبدیل شده و مردم از آن استقبال زیادی کرده‌اند. از آن‌جایی که مردم دوست دارند کمتر پول خرج کنند، برخی از آن‌ها ترجیح می‌دهند به جای خرید چیزهایی که لازم دارند، آن‌ها را قرض بگیرند به‌عنوان مثال افراد می‌توانند تجهیزات حرفه‌ای خود را به دیگران اجاره دهند مانند اجاره دوربین.

همچنین عده دیگری از مردم برای کاهش هزینه‌های سفر تصمیم می‌گیرند به جای هتل رفتن، خانه اجاره کنند. برخی از مردم حتی برای کاهش هزینه‌های رفت و آمدشان ماشین هم اجاره می‌کنند.

۲۹_ خدمات خشکشویی

بسیاری از افراد به دلیل مشغله کاری یا دلایل دیگر نمی‌توانند به لباس‌هایشان رسیدگی کنند و ترجیح می‌دهند از خدمات خشکشویی استفاده کنند. اگر به خدمات نظافتی علاقه‌مند هستید و در این کار مهارت دارید، می‌توانید با ارائه این خدمات به خصوص در مناطقی که چنین خدماتی در آن‌جا وجود ندارد، درآمد کسب کنید.

اگر حیاط یا فضای به اندازه کافی بزرگی دارید که می‌توانید لباسشویی و وسایل خشکشویی و اتو کردن را در آن‌جا قرار دهید، این کار را از خانه‌تان شروع کنید تا برای شروع کار به سرمایه زیادی نیاز نداشته باشید. این کسب و کار به مرور زمان می‌تواند شما را به یک میلیونر تبدیل کند.

۳۰_ گیم‌نت

راه‌اندازی گیم‌نت هم به‌عنوان شغل اول و هم به‌عنوان شغل دوم مناسب است. گیم‌نت جایی است که افراد برای بازی‌های کامپیوتری مانند پلی‌استیشن، نینتندو، آتاری و… به آن‌جا می‌روند. علاوه‌بر این، می‌توانید فضایی را به‌عنوان کافه برای سرو نوشیدنی، تنقلات و حتی وعده‌های غذایی سبک راه‌اندازی کنید. این می‌تواند برای شما درآمد زیادی به همراه داشته باشد.

اگر فضای کافی برای تاسیس این کار را دارید از فضای خودتان شروع کنید تا با سرمایه اندکی که دارید بتوانید بازی‌های مختلف بخرید.

۳۱_ پرورش ماهی

پرورش ماهی یک کارآفرینی با سرمایه کم است.

اگر به فکر راه‌اندازی یک تجارت کوچک با سرمایه کم هستید، پرورش ماهی را در نظر بگیرید. در طول سال‌ها، افراد زیادی از طریق پرورش ماهی ثروتمند شده‌اند.

بیشتر مردم ماهی را به دلیل پروتئین بالا و کلسترول پایین آن دوست دارند و از آن‌جایی که جمعیت در حال افزایش است و نیاز مردم به پروتئین بیشتر از عرضه موجود است، پرورش ماهی انتخاب خوبی است.

تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که فضایی برای این کار داشته باشید، وسایل مورد نیاز را تهیه کنید، به مدت ۴ تا ۶ ماه به ماهی‌ها رسیدگی کنید و سرانجام آن‌ها را بفروشید. علاوه‌بر این کارها، برای موفقیت در این تجارت باید دانش اولیه‌ای درباره پرورش ماهی داشته باشید تا بتوانید کارها را به درستی انجام دهید و از طریق آن به درآمد برسید.

کلام آخر

با خواندن این مطلب نتیجه می‌گیریم که ایده‌های زیادی برای کارآفرینی با سرمایه کم در ایران وجود دارند که راه‌اندازی برخی از آن‌ها حتی بدون سرمایه هم امکان‌پذیر است. بنابراین اگر شما هم دوست دارید کسب و کار خودتان را راه‌اندازی کنید اما به دلیل مسائل مالی رویاهایتان را دنبال نکرده‌اید، اکنون وقتش رسیده تا یکی از ایده‌های این مطلب را انتخاب و کارتان را شروع کنید.

منابع:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش‌های پیشنهادی

روانشناسی پول

پول پلاس، ۷ درس روانشناسی پول

رایگان