وبینار رایگان «۷ فرمول پول»

راهکارهای رشد مالی در ایران

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

۱۵ مهارت موفقیت شغلی در محیط کار

15 مهارت موفقیت شغلی در محیط کار

به نظر شما موفقیت شغلی در محیط کار به چه عواملی بستگی دارد؟ شاید بگویید استعداد یا ظرفیت، انگیزه، شبکه ارتباطی یا شاید حتی بگویید پول! همه این موارد را می‌توان موثر دانست اما زمانی‌که می‌خواهید در مسیر موفقیت قدم بگذارید، بهتر است سراغ راهکارهایی بروید که توسط ابزار قدرتمند علم بررسی و تایید شده باشند.

در ادامه این مطلب آموزشی با ۱۵ مهارت موفقیت شغلی آشنا خواهید شد، راهکارهایی که در محیط کار مورد استفاده قرار می‌گیرد، لطفا با پتانسیل همراه باشید.

اهمیت موفقیت شغلی در محیط کار

موفقیت شغلی در محیط کار

علایق‌تان را بشناسید و آنها را دنبال کنید. اصلا مهم نیست که در حال حاضر در کدام قسمت از سفر موفقیت شغلی‌تان هستید. برای تجربه موفقیت شغلی در محیط کار باید عادات و مهارت‌های ضروری را یاد بگیرید و دیدگاه‌تان را مثبت کنید. (منبع)

رشد شغلی، سفری است که انتهای آن را تصور ذهنی شما مشخص می‌کند. احتمالا این جمله را شنیده‌اید که “اگر رشد نکنید، افت خواهید کرد”. این جمله در ابتدا ناراحت کننده به نظر می‌رسد اما کمک می‌کند یک مسیر جذاب و پرچالش را شروع کنید.

 

دنبال افزایش درآمد هستی؟

وبینار «۷ فرمول پول» فاصله تو تا کسب ثروته!

۴ جلسه محتوای ناب و نایاب

.

 

ممکن است بخواهید مدیرعامل یک شرکت شوید و یا اینکه قصد فعالیت در یک سازمان خاص را دارید، در هر صورت باید مهارت‌های ضروری را کسب کنید و خودتان را ارتقا دهید. البته که نباید موفقیت شغلی در محیط کار را با موفقیت شغلی در فضای کسب‌وکار یکسان بدانیم، چون هرکدام مسیر خاص خودش را دارد.

طبق تحقیقات صورت گرفته، مشخص شد که عدم تجربه پیشرفت شغلی از اصلی‌ترین دلایل افراد برای ترک شغل است. فرقی نمی‌کند مدیریت یک شرکت را برعهده دارید یا اینکه به عنوان کارمند مشغول به کار هستید، در هر صورت برای ایجاد فضای کاری مطلوب، لازم است برای تجربه پیشرفت شغلی برنامه‌ریزی و اقدام کنید.

 

پیشنهاد ویژه: روانشناسی پول

 

موفقیت شغلی را چگونه تعریف می کنید؟

تعریف موفقیت شغلی در محیط کار چیست؟

همان‌طور که اشاره شد، اگر از ۵۰ نفر بپرسید که موفقیت شغلی به چه معناست، احتمالا با ۵۰ پاسخ جزئی و متفاوت روبرو خواهید شد. معنای موفقیت شغلی تحت‌تاثیر عوامل مختلفی مثل شخصیت، سن، نیازها، باورها، شرایط مالی، وضعیت اقتصادی، علایق و ارزش‌ها است.

برای این‌که موفقیت شغلی را تعریف کنید، در ابتدا باید به اولویت‌ها و ارزش‌هایتان نگاه کنید. مثلا یک مادر اگر بتواند بین جنبه‌های مختلف زندگی‌اش تعادل ایجاد کند، احساس موفقیت خواهد داشت و کسب مدرک دانشگاهی ممکن است برای او در اولویت نباشد.

نمی‌توان یک تعریف واحد را به‌عنوان تعریف بین‌المللی موفقیت شغلی ارائه کنیم و اهداف همه افراد را حول‌محور این تعریف مشخص کنیم. با این وجود، می‌توان موارد زیر را به‌عنوان عناصر موفقیت شغلی در محیط کار در نظر گرفت.

این عناصر به شرح زیر است:

  • فعالیت در حیطه‌ای که به آن علاقه‌مند هستید
  • دریافت حقوق عالی و تجربه استقلال مالی
  • رشد شغلی و کسب جایگاه‌های بالاتر
  • بخشی از یک کسب و کار الهام‌بخش باشید
  • کسب جوایز برجسته و عناوین قابل‌توجه
  • ایجاد تعادل بین کار، زندگی شخصی و روابط
  • تجربه احساس رضایت در زندگی

مزایای موفقیت شغلی

مزایای موفقیت شغلی

بیشتر افراد ترجیح می‌دهند در ناحیه امن خود بمانند و از موقعیت‌های پرچالش دوری کنند. این افراد هیچ توجهی به مهارت انعطاف‌پذیری و پتانسیل‌های خود ندارند و این بی‌توجهی سلامتی آن‌ها را هم تحت‌تاثیر قرار می‌دهد.

در واقع، افرادی که محیط خیلی راحتی برای خودشان ایجاد کرده‌اند و هیچ سختی و چالشی را تجربه نمی‌کنند، در بلندمدت میزان شادمانی کمتری دارند. (لینک تحقیق) یکی از مهم‌ترین مزایای موفقیت شغلی در محیط کار، افزایش رضایت‌مندی و شادکامی در زندگی است.

اگر می‌خواهید با یک تیر چند نشان بزنید، می‌توانید روی رشد شغلی خود سرمایه‌گذاری جدی‌تری داشته باشید. مهم‌ترین مزایای موفقیت شغلی، شامل موارد زیر است:

  • رشد شغلی، افزایش حقوق را به همراه دارد و سلامت و استقلال مالی شما را افزایش می‌دهد.
  • رشد شغلی کمک می‌کند به پتانسیل‌های واقعی خود برسید. در واقع فرصت‌های بیشتری را تجربه کرده و این ماندن در شرایط فعلی را برایتان سخت می‌کند.
  • پیشرفت شغلی، سطح انگیزه شما را افزایش می‌دهد. زمانی‌که در یک حیطه شغلی به عنوان بهترین فرد شناخته شوید، در کوتاه‌ترین زمان ممکن، سراغ کارهای دارای اولویت خواهید رفت.
  • هرچه فرصت‌های شغلی بیشتری داشته باشید، رضایت کاری‌تان افزایش می‌یابد. در واقع احتمال این‌که در شرکت بمانید و روابط عمیق‌تری ایجاد کنید، بیشتر می‌شود.
  • بهبود حیطه شغلی، باعث مشاهده بهبودی در دیگر حیطه‌های زندگی خواهد شد. زمانی که شاهد پیشرفت‌های شغلی متعدد باشید و اثر ذهنیت رشد را ببینید، از نظر شخصیتی رشد خواهید کرد.

 

 

اهمیت مهارت‌های نرم

آشنایی با مهارت های نرم

مهارت‌های تخصصی و فنی، تنها ۱۵ درصد موفقیت شغلی‌تان را رقم می‌زنند! بله درست خواندید، تحقیقات صورت گرفته در دانشگاه هاروارد، بنیاد کارنگی و مرکز تحقیقات استنفورد نشان داده که ۸۵ درصد پیشرفت شغلی از مهارت‌های نرم و ارتباطی ناشی می‌شود.

در این مطالعه مشخص شد که مهندسان و صنایع مهارت‌محور، برای تجربه توسعه بیشتر از هرچیزی به مهارت‌های نرم نیاز دارند. در واقع، کسب و ارتقاء مهارت‌های مبتنی بر شخصیت، ۷ برابر بیشتر از دانش فنی و تخصصی اهمیت دارد، اما به این معنی نیست که اجازه داریم کسب تخصص را نادیده بگیریم.

طبق مطالعات هاروارد بیزینس ریویو: در حال حاضر با توسعه اتوماسیون و هوش‌مصنوعی، کارهایی که توسط ماشین غیر قابل انجام است، یعنی مهارت‌های نرم، روزبه‌روز ارزشمندتر می‌شود. (تحقیق علمی)

هنوز موضوع کمی عجیب‌تر می‌شود! در سال ۲۰۱۰، صاحبان کسب‌وکار در ایالات‌متحده چیزی حدود ۱۷۱.۵ میلیارد دلار صرف رشد و توسعه کارکنان خود کردند اما فقط ۲۷.۶ درصد آن مربوط به مهارت‌های نرم بود.

گزارش LinkedIn Global Talent Trends 2019 نشان داد که ۹۲٪ از افراد متخصص و با‌استعداد می‌گویند که در استخدام آنها، مهارت‌های نرم به‌اندازه مهارت‌های سخت یا بیشتر از آن اهمیت داشته است. (منبع علمی)

تا اینجا، با اهمیت رشد شغلی و یادگیری مهارت‌های نرم آشنا شدیم، اما راهکار چیست؟ چطور در حیطه شغلی خود جزو افراد برتر باشیم و از مزایای متعدد موفقیت‌های شغلی در محیط کار بهره‌مند شویم؟ در ادامه به این موضوع پرداخته‌ایم.

 

 

۱۵ مهارت موفقیت شغلی در محیط کار

تکنیک های موفقیت شغلی در محیط کار

با یادگیری مهارت‌های زیر، تغییر و تحولی بزرگ را در حیطه کاری خود رقم خواهید زد. در ادامه ۱۵ راهکار پیشرفت شغلی آورده شده است:

۱_ مهارت‌های ارتباطی

هرچه مهارت‌های ارتباطی کارمندان یک سازمان بهبود یابد، عملکرد آنها مطلوب‌تر خواهد بود. یعنی توانایی ارسال اطلاعات به‌صورت واضح، مستقیم و منطقی، به‌نحوی که دیگران امکان درک کردن بخش زیادی از این اطلاعات را داشته باشند.

علاوه‌بر توانایی برقراری ارتباط کلامی در محیط کار، لازم است مهارت ارتباط کتبی را هم فرا بگیرید. این ارتباط گاهی‌اوقات رسمی است و گاهی‌اوقات معمولی. ارتباط موثر به معنی مشخص کردن انتظارها و تعریف کاملا واضح استراتژی‌ها است و این باید با هدف صرفه‌جویی در زمان و منابع سازمان انجام می‌شود.

۲_ مهارت‌های کامپیوتری

در اغلب صنایع، کارکنان بخش زیادی از ساعات کاری خود را پشت کامپیوتر یا لپ‌تاپ قرار گرفته‌اند و با نرم‌افزارها و برنامه‌های مختلف سروکار دارند. در یک کارتیمی، اعضا باید توانایی استفاده از برنامه‌های متداول مثل ایمیل، شبکه‌های اجتماعی، Word، اکسل و… را کسب کرده باشند.

از دیگر مهارت‌های کلیدی، توانایی یادگیری سریع و راحت نرم‌افزارهای جدید است. اگر به تازگی در یک حوزه خاص مشغول به کار شده‌اید، باید خودتان را برای یادگیری نرم‌افزارهای مختلف آماده کنید. البته که پیشنهاد می‌شود پا را فراتر بگذارید و سایر نرم‌افزارهای مرتبط با حیطه شغلی‌تان را نیز یاد بگیرید.

۳_ مهارت‌های تخصصی

کسب مهارت های تخصصی

اگر می‌خواهید در محیط کار عملکرد فوق‌العاده‌ای داشته باشید، علاوه‌بر کسب مهارت‌های نرم که در ادامه آورده شده است، لازم است مهارت‌های فنی مورد نیاز را کسب کنید. مثلا اگر به‌عنوان فروشنده تجهیزات پزشکی مشغول به کار هستید، لازم است روی جنبه‌های مختلف محصول، تسلط داشته باشید.

خریداران با سوالات ذهنی متعدد سراغ شما می‌آیند و باید بتوانید به این سوالات پاسخ منطقی و صحیح بدهید. همچنین ابزارهایی که در حیطه تخصصی‌تان مورد استفاده قرار می‌گیرند و قوانین و نکات ایمنی را باید بشناسید و بتوانید از این ابزارها استفاده و نگه‌داری کنید.

 

 

۴_ توانایی یادگیری و مهارت‌اندوزی

چه کارمند باشید و چه مدیر، برای شکل‌گیری روابط کاری بلندمدت، به رشد شغلی خودتان و همکاران‌تان توجه ویژه داشته باشید. طبق مطالعات صورت گرفته، ۹۴ درصد کارمندانی که روی پیشرفت شغلی‌شان متمرکز شده‌اند، شغل‌شان را عوض نخواهند کرد. (تحقیق علمی)

۵_ یک مربی داشته باشید

همه ما اهمیت داشتن مربی را می‌دانیم. برای تجربه موفقیت شغلی باید سراغ افرادی برویم که در گذشته شرایط مشابه ما را داشته‌اند و مسیر ما را طی کرده‌اند. استفاده از تجربیات این افراد سرعت رشد را به شدت افزایش می‌دهد.

اگر به‌عنوان کارمند در محیط کار فعالیت دارید، از مدیر خود بخواهید که تجربیاتش را در اختیار شما قرار دهد و اگر مدیر هستید، برای به اشتراک‌گذاری دانش خود با نیروی‌کار، یک برنامه‌ریزی دقیق داشته باشید.

تحقیقات صورت گرفته در Sun Microsystems نشان داد که داشتن یک برنامه منتورینگ (راهنمایی‌شدن کارمندان کم‌تجربه توسط افراد باتجربه) برای کارمندان، نرخ‌ماندن آنها را ۲۰ درصد افزایش می‌دهد.

۶_ کارتیمی (موفقیت شغلی در محیط کار)

خیلی مهم است که کارتیمی در یک سازمان به موضوعی روتین و کارآمد تبدیل شود. همه اعضای تیم نیاز دارند که حمایت شوند و از دیگران حمایت کنند. اعضای گروه باید در مواجهه با کار گروهی، روحیه همکاری و ذهنیت باز نسبت به این موضوع داشته باشند.

حالت ایده‌آل کار‌تیمی این است که اعتبار تیم محدود به یک نفر نباشد و تمام اعضا در آن سهیم باشند. کسب‌وکارها و سازمان‌ها توسط یک تیم منسجم و مطلوب، نوآوری بیشتر و رشد سریع‌تری را تجربه خواهند کرد.

۷_ مهارت‌های سازمانی

مهارت‌های سازمانی مجموعه مهارت‌هایی است که به افراد در مدیریت کارها، زمان و محیط کاری کمک می‌کند. مهارت‌های سازمانی را می‌توان شامل اولویت‌بندی، سازمان‌دهی، تمرکز، مدیریت‌زمان و… دانست که در در نهایت منجر به بهره‌وری، کاهش حواس‌پرتی و پیدا کردن سریع‌تر چیزها می‌شود.

برای تقویت مهارت‌های سازمانی می‌توانید کتاب‌های مرتبط را مطالعه کنید، در دوره‌های آنلاین یا حضوری شرکت کنید و سازمان‌دهی محیط‌های شلوغ و بی‌نظم را تمرین کنید.

۸_ مهارت حل مسئله

مهارت حل مسئله

به کمک مهارت حل مسئله، چالش‌ها و مشکلات سازمان را می‌توان با صرف کم‌ترین هزینه و زمان برطرف کرد. البته که نباید تنها زمانِ تجربه یک مشکل سراغ حل مسئله رفت، هدف از حل مسئله این است که از پتانسیل‌ها و منابع در دسترس، بیشترین بهره ممکن حاصل شود.

حل مسئله مهارتی است که با هدف پیش‌برد اهداف توسط مدیران مورد استفاده قرار می‌گیرد و کارکنان هم در این فرآیند نقش کلیدی دارند.

حل مسئله یعنی:

  • برای شناسایی منبع مشکل، فرآیند عیب‌یابی را شروع کنید.
  • برای برطرف کردن مشکلات، به جمع‌آوری اطلاعات و تصمیم‌گیری بپردازید.
  • گام‌های حل مشکل را مشخص کنید.
  • کارآمدترین راه حل و اقتصادی‌ترین روش حل مشکل را انتخاب کنید.

۹_ مهارت مدیریت زمان

مهارت مدیریت‌زمان این امکان را فراهم می‌کند که در طول روز، کارهای بیشتری به سرانجام برسند. برای مدیریت زمان موثر باید بتوانید وظایف‌تان را اولویت‌بندی کنید، اهداف و فرایندها را ساده کرده و بخشی از کارها را به دیگران بسپارید.

مهارت تخمین، از دیگر توانمندی‌هایی است که باید آن را یاد گرفته و در خود پرورش دهید. این توانمندی کمک می‌کند فعالیت‌های امروزتان را بسنجید و در صورت امکان، وظایف جدید را به فهرست فعالیت‌های خود اضافه کنید. این مهارت را با آزمون و خطا می‌توانید فرا بگیرید.

ببینید در چه ساعاتی از روز بهره‌وری پایینی دارید و در کدام بازه‌زمانی می‌توانید با تمرکز بالا کار کنید. توصیه می‌شود در طول‌روز به اندازه کافی استراحت کنید و از اپلیکیشن‌ها، سیستم‌ها و ابزارهایی که با همین هدف ایجاد و ارائه شده‌اند، بهره بگیرید.

 

بیشتر بخوانید: راز موفقیت ثروتمندان

 

۱۰_ مهارت اعتمادبه‌نفس

موفقیت شغلی در محیط کار بدون وجود اعتمادبه‌نفس و اطمینان داشتن نسبت به خود، بعید به نظر می‌رسد. همکاران و مدیران فورا متوجه اعتمادبه‌نفس شما و دیگران خواهند شد و این موضوع به طور غیر مستقیم، میزان تعهد شما به کارتان را نشان می‌دهد.

هرچه کارکنان اعتمادبه‌نفس بالاتری داشته باشند، مدیران پروژه‌های بزرگ‌تر را با اطمینان خاطر بیشتر به آنها می‌سپارند. این افراد، زمان تجربه شرایط استرس‌زا، تصمیم‌های قاطعانه‌تری می‌گیرند و از تصمیم‌هایشان دفاع می‌کنند.

 

 

۱۱_ ایجاد ذهنیت رشد

موفقیت شغلی در محیط کار

کارول دوک، روانشناس دانشگاه استنفورد، به کمک اصطلاح “طرزفکر رشد” ذهنیت افراد در مورد استعداد و توانایی‌شان را توضیح می‌دهد. افرادی که طرزفکر رشد دارند،  هوش و مهارت را یک خصوصیت قابل رشد در طول زمان می‌دانند. (تحقیق علمی)

فردی که طرزفکر ثابت دارد، توانایی انجام کارها را یک خصوصیت ذاتی می‌داند، یعنی فرض می‌کند که توانایی انجام آن را دارد یا ندارد. مثلا ممکن است بگوید ریاضی را از بچگی بلد نبودم، اما دوستم استعداد خیلی خوبی در این زمینه دارد.

قدم برداشتن در راستای پیشرفت شغلی در محیط کار بدون داشتن طرزفکر رشد، دشوار است. کسی که طرزفکر رشد دارد، حتی اگر خودش را شایسته یک حیطه شغلی نمی‌داند، باز هم در مصاحبه شغلی شرکت می‌کند.

فردی که ذهنیت رشد دارد، در دوره‌های آموزشی متعدد شرکت می‌کند، مهارت‌های جدید یاد می‌گیرد و بدون توجه به احساسات و افکار منفی، در این مسیر قدم می‌گذارد. فعال بودن و تجربه موقعیت‌های جدید، پیشرفت شغلی قابل‌توجهی را رقم می‌زند و در مدت‌زمان کوتاهی افراد را شگفت‌زده می‌کند.

۱۲_ مهارت تفکر نقاد

در مواجهه با مشکلات و اتفاقات گوناگون در محیط کار، اغلب‌اوقات اولین چیزی که به ذهن‌تان می‌رسد، بهترین گزینه نیست. کارکنان دارای تفکر نقاد زمان تجربه یک موقعیت جدید ابتدا به ارزیابی آن می‌پردازند، اطلاعات مربوطه را جمع‌آوری می‌کنند و به یک جمع‌بندی منطبق با واقعیت می‌رسند.

کارفرمایان، تصمیم‌گیری را به کارکنانی واگذار می‌کنند که دارای مهارت تفکر نقادانه باشند، به همین خاطر این مهارت را می‌توان از مهم‌ترین مهارت‌های موفقیت شغلی در محیط کار دانست. این توانایی جلوی هرگونه عجله در تصمیم‌گیری را می‌گیرد و فرصت بررسی دقیق را فراهم می‌کند.

 

 

۱۳_ مهارت‌های رهبری

افرادی که مهارت رهبری را در خود پرورش داده‌اند، از نظر دیگران قابل‌اعتماد و شایسته پیشرفت به نظر می‌رسند. صاحبان کسب‌و‌کار برای افراد دارای خصوصیت لیدرشیپ ارزش زیادی قائل هستند و آنها را شایسته احترام و لایق موفقیت می‌پندارند.

زمانی‌که ویژگی رهبری را کسب می‌کنید:

  • قابل اعتماد به‌نظر خواهید رسید.
  • توانایی ارتباط موثر دارید.
  • برای مشکلات، راه‌حل متناسب ارائه خواهید کرد.
  • کارها را طبق برنامه جلو خواهید برد.
  • نیاز افراد و محیط کار را پیش‌بینی می‌کنید.
  • ناظر بر پروژه و کارمندان هستید.

۱۴_ شنونده فعال بودن

مهارت گوش دادن فعال در محیط کار

اولین گام ارتقاء مهارت‌های ارتباطی این است که فعالانه گوش کنید. گوش دادن، یک توانایی کلیدی است که جلوی سوء‌تفاهم‌ها را می‌گیرد، اختلاف‌ها را به حداقل می‌رساند و احساس خوبی را به طرف مقابل می‌دهد.

زمانی‌که با دیگر همکارتان مواجه می‌شوید، سعی کنید با تمرکز بالا به صحبت‌هایش گوش کنید. گوش دادن فعال یعنی به صحبت‌های طرف مقابل به‌صورت دقیق گوش کنید و افکار و پاسخ‌های خودتان را برای مدت کوتاهی کنار بگذارید.

همچنین می‌توانید قسمت‌های برجسته صحبت‌های طرف مقابل را تکرار کنید تا اگر بخشی از حرف‌های طرف مقابل گیج‌کننده بوده است، موضوع برایتان شفاف‌تر شود. اغلب مسائل بین‌‌فردی از این ناشی می‌شود که طرفین به صحبت‌های یکدیگر به طور کامل گوش نمی‌دهند، اگر می‌خواهید پیشرفت شغلی سریع‌تری را تجربه کنید، شنونده فعال بودن را تمرین کنید.

۱۵_ هوش هیجانی

هوش هیجانی یعنی به احساس‌های مختلف خودتان و دیگران تسلط داشته باشید و در شرایط مختلف این احساسات را تشخیص دهید. زمانی‌که با همکاران‌تان در تعامل هستید، به کمک هوش هیجانی می‌توانید با احساسات آنها هماهنگ شوید، یعنی ناامیدی، خشم، غم، شادی یا تعجب را در وجودتان ایجاد کنید.

اگر روی این احساسات به صورت فعالانه کنترل داشته باشید، میزان تعارض‌ها را کاهش داده و جلوی هدر رفت زمان را خواهید گرفت. زمانی که احساسات را بشناسید، می‌توانید به صورت صادقانه آنها را به اشتراک بگذارید، در موردشان صحبت کنید و روی آنها کنترل داشته باشید.

کلام آخر

برای تجربه پیشرفت شغلی نیاز نیست دنبال معجزه یا جادو باشید، کافی است با تحقیقات علمی و تکنیک‌های قابل اعتماد آشنا باشید و به سمت آنها قدم بردارید. در این مطلب آموزشی، مهم‌ترین راهکارهای موفقیت شغلی در محیط کار (۱۵ مهارت کلیدی) مورد بررسی قرار گرفت. از اینکه تا انتها با ما همراه بودید، از شما متشکریم.

منابع:

2 دیدگاه دربارهٔ «۱۵ مهارت موفقیت شغلی در محیط کار»

  1. استمرار در مسیر و ايمان داشت به هدف به نظرم یکی از اصلی ترین راهکارهای رسیدن به موفقیت است ، با این که خیلی وقت ها می‌بریم توان آدمه دادن نداریم ولی باید ادامه‌ داد باید قوی بود و با قدرت ادامه داد نباید کم بیاریم ما تو این زندگی مدام دنیا قهرمان زندگیمون میگردیم به نظرم نیازی نیست جای دوری بریم به اولین اینه که بر خوردیم متوجه خواهم شد که قهرمان زندگی ما کیه به هر حال باید جنگید بری به دست آوردن من همیشه میگم خدای شکرت که این پتانسیل رو به مت دادی که خودمون میتونیم تصمیم بگیریم تو چه سطحی باشیم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

آموزش‌های پیشنهادی

۷ فرمول پول

راهکارهای رشد مالی در ایران

روانشناسی پول پایه

۱۵ میلیون تومان

روانشناسی پول پیشرفته

۴۵ میلیون تومان

بیزنس سایکولوژی

۲۰۰ میلیون تومان

پیمایش به بالا