ایده های پولساز

لیستی از ایده های پولساز

لیست ۲۲ موردی از ایده های پولساز در ایران را با هم ببینیم:

۱_ توسعه دهنده‌ی اپلیکیشن

۲_ آموزش آنلاین

۳_ ایجاد اقامتگاه بوم‌گردی و تجربی

۴_ راه‌اندازی تور گردشگری موضوعی

۵_ فروش آنلاین مکمل‌ها و محصولات سلامت بدن

۶_ اپلیکیشن‌های تناسب اندام و سلامت روان

۷_ پلتفرم‌های آموزشی تخصصی

۸_ برگزاری دوره‌های آنلاین مهارتی و فنی

۹_ فروشگاه‌های آنلاین متخصص در دسته‌بندی‌های خاص

۱۰_ پلتفرم‌های واسط برای ارتباط مستقیم تولیدکنندگان با مصرف‌کنندگان

۱۱_ فروش آنلاین آثار هنری و صنایع‌دستی

۱۲_ برگزاری ورکشاپ‌های آنلاین صنایع‌دستی

۱۳_ فروش محصولات ارگانیک‌ و بومی

۱۴_ فروش محصولات ارگانیک و بومی به صورت آنلاین

۱۵_  راه‌اندازی استارتاپ‌هایی برای بازیافت و تولید محصولات دوستدار محیط زیست

۱۶_ ادمین اینستاگرام

۱۷_ سئو سایت

۱۸_ محتوانویسی

۱۹_ ورود به حوزه دیجیتال مارکتینگ

۲۰_ بلاگری یا ولاگری

۲۱_ طراحی برند شخصی لباس

۲۲_ طراح و فروشنده‌ی اکسسوری

بخش اول: ایده‌های پولساز در حوزه فناوری و نرم‌افزار

در محیط فناوری، برنامه‌نویسی و آموزش برای کسب‌ درآمد حرف اول را می‌زند. در همین راستا در ادامه این بخش از مقاله چند ایده پولساز در زمینه فناوری و اطلاعات را به شما معرفی می‌کنیم:

۱_ توسعه‌دهنده‌ی اپلیکیشن

توسعه دهنده اپلیکیشن یک ایده پولساز در ایران

بازار کار توسعه‌دهنده اپ در این سال‌ها بسیار داغ شده است. مردم ترجیح می‌دهند همه کارهایشان را با همین گوشی انجام دهند. آن‌ها با گوشی موزیک گوش می‌دهند. بلیط تهیه می‌کنند. برای خرید کالا سایت‌ها را بررسی می‌کنند. اکثر سایت‌ها‌ علاوه بر نسخه موبایلی اپ هم دارند زیرا برای کاربرها خوشایندتر است.

برای شروع باید اول مشخص کنید می‌خواهید با اندروید یا ios کار کنید. آموزش‌های اولیه را می‌توانید به صورت رایگان در اینترنت پیدا کنید و بعد در یک دوره شرکت کنید.

۲_ آموزش آنلاین

چه خیاطی بلد باشید چه برنامه‌نویسی، می‌توانید از آموزش پول در بیاورید. فقط کافی است محتوای با کیفیت تهیه کنید. قبل از تهیه محتوا به این نکته توجه کنید که چند نفر به آن نیاز دارند. همیشه رقبایتان را بررسی کنید و سعی کنید از آن‌ها بهتر باشد. شما می‌توانید این آموزش‌ها را در اینستاگرام، یوتیوب یا گروه‌های تلگرامی بگذارید و بعد از اطمینان آدم‌ها به صورت بسته آموزشی بفروشید. برای کسب درآمد از آموزش آنلاین سایت فرانش و فرادرس هم پیشنهاد می‌شود.

 

بخش دوم: ایده‌ های پولساز در صنعت گردشگری و اقامت

ایده پولساز گردشگری موضوعی و اقامتگاه بوم‌گردی

ایران، این کشور چهارفصل پتانسیل بالایی در صنعت گردشگری دارد. با دو ایده پولساز در این صنعت آشنا می شویم.

۳_ ایجاد اقامتگاه‌های بوم‌گردی و تجربی

برای ایجاد اقامتگاه نیاز است که مکان را داشته باشید. شاید بتوانید حتی از خانه روستایی پدربزرگ خود برای این‌کار استفاده کنید. اقامتگاه‌های بوم‌گردی به این شکل است که تجربه زیست بومی در آن منطقه را به مسافران می‌دهد. لازم است حتما شخصی را داشته باشید تا به پخت غذاهای سنتی آگاه باشد. برای درآمد بیشتر بهتر است یک نفر مسلط به زبان انگلیسی در اقامتگاه حضور داشته باشد. برای کسب مجوز اقامتگاه بوم‌گردی باید به اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مراجعه کنید. برای پیدا کردن مسافران می‌توانید از پیج اینستاگرام یا ثبت اقامتگاه خود در سایت‌هایی مثل جاجیگا یا سایت شب استفاده کنید.

۴_ راه‌اندازی تور گردشگری موضوعی

گردشگری می‌تواند به هدف خاصی انجام شود. مراسم گلاب‌گیری کاشان، جشن سده یزد، فستیوال موسیقی کوچه در بوشهر همه بهانه‌های خوبی برای گردشگری موضوعی هستند. برای راه‌اندازی این نوع گردشگری نیاز است کمی خلاق باشید. رویدادها را شناسایی کنید و برای مسافرانتان برنامه‌ریزی کنید. آیین‌ها و آداب و رسوم هر منطقه برای مردم شهرهای دیگر جالب است. ایران کشور پهناوری است و این تنوع اقلیم و اقوام به شما در راه‌اندازی این نوع گردشگری کمک می‌کند.

بخش سوم: ایده‌ های پولساز در حوزه خدمات و محصولات سلامتی

مردم بیشتر از گذشته به سلامت بدن و روان خود اهمیت می‌دهند و این باعث شده کسب‌و‌کارهای این حوزه رونق پیدا کنند.

۵_ فروش آنلاین مکمل‌ها و محصولات سلامت بدن

فروش مکمل های بدنساز یک ایده پولساز

زندگی ماشینی به ما اجازه نمی‌دهد که در طول روز با خوردن مواد غذایی، ویتامین‌ها و مواد مورد نیاز بدنمان را تامین کنیم. ورزشکارها و افرادی که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند در طول روز از مکمل‌ها و قرص‌های ویتامین و مواد معدنی استفاده می‌کنند.

شرکت‌های زیادی این قرص‌ها و مکمل‌‎ها را تولید می‌کنند و بازار رقابتی پرحرارت است. می‌توانید خودتان نمایندگی فروش دریافت کنید پیج یا سایتی بسازید و برای فروش تبلیغات کنید.

۶_ اپلیکیشن‌های تناسب اندام و سلامت روان

اپ‌های زیادی برای تناسب اندام وجود دارند. بعضی از آن‌ها کالری‌شمار و بعضی قدم‌شمار هستند. اپ‌هایی وجود دارد که قد و وزنتان را می‌دهید و برایتان برنامه غذایی و رژیمی می‌چیند. اپ‌های یادآور آب هم به تازگی طرفدار پیدا کرده است. علاوه بر این‌ها اپلیکیشن‌هایی هستند که در حوزه زنان فعالیت می‌کنند و برای یادآوری دوره ماهانه و باقی مسائل مربوط به بهداشت زنان ترتیب داده شده‌اند.

اپلیکیشن‌های مربوط به یوگا و مدیتیشن هم بسیار پرطرفدار است. برای ساخت این اپ‌ها حتما نیاز است یک ایده خوب داشته باشید، دانش پزشکی داشته باشید یا با یک پزشک همکاری کنید. شما یک بار برای برای طراحی اپ وقت می‌گذارید ولی بعد به ازای هر نصب پول دریافت می‌کنید. البته همیشه این نوع اپ‌ها نیاز به توسعه هم دارند.

بخش چهارم: ایده‌ های پولساز در حوزه آموزش و مهارت‌ها

آموزش پر رونق‌ترین حیطه در کسب‌و‌کارهای اینترنتی است. بخشی از ایده های پولساز در حوزه آموزش، شامل موارد زیر است:

۷_ پلتفرم‌های آموزشی تخصصی

ساخت پلتفرم های آموزشی یک ایده پیشنهادی برای پولدار شدن

سایت‌هایی هستند مانند فرادرس که افراد متخصص آموزش خود را در آن قرار می‌دهند و می‌فروشند. این پلتفرم‌ها درصدی از فروش را دریافت می‌کنند. می‌توانید یک تیم تشکیل دهید و برای یک تخصص مثلا برنامه‌های مربوط به مهندسان عمران یک سایت بالا بیاورید و روی سئوی آن کار کنید تا دیده شود. هرچه متخصص‌تر باشید مردم بیشتر به شما اعتماد می‌کنند.

 

 

۸_ برگزاری دوره‌های آنلاین مهارتی و فنی

دوران کرونا به ما ثابت کرد می‌توان خیلی از مهارت‌ها را به صورت آنلاین آموزش داد. یک زمانی بهترین راه برای یادگیری مهارت‌های فنی آموزشگاه‌های فنی‌و‌حرفه‌ای بود. اما الان بسیاری از مهارت‌ها را می‌توان به صورت آنلاین آموزش داد. سایت‌هایی مانند فن‌آموزان و مهارت‌خانه را بررسی کنید. هنوز این بازار اشباع نشده است. و می‌توان به صورت تخصصی در آن کار کرد. حتما نمونه‌های موجود را بررسی کنید و سعی کنید از آن‌ها خلاق‌تر باشید.

بخش پنجم: ایده‌ های پولساز در حوزه خرده‌فروشی و تجارت الکترونیک

آنلاین‌شاپ‌های تخصصی و ساخت مارکت پلیس آنلاین دو ایده ای هستند که در حوزه خرده فروشی آنلاین سود خوبی دارند.

۹_ فروشگاه‌های آنلاین متخصص در دسته‌بندی‌های خاص

آنلاین شاپ تخصصی یک ایده پیشنهادی برای پولدار شدن

به جای اینکه همه چیز بفروشید به سراغ بخش‌های تخصصی بروید. مثلا به جای اینکه لوازم خانگی بفروشید فقط لوازم مخصوص آشپزخانه بفروشید. یا به جای اینکه وسایل الکترونیکی بفروشید فقط قطعات مربوط به لپ‌تاپ بفروشید. هر چه حوزه فروش خود را تخصصی‌تر کنید متخصص‌تر جلوه می‌کنید.

۱۰_ پلتفرم‌های واسط برای ارتباط مستقیم تولیدکنندگان با مصرف‌کنندگان

نمونه معروف این حوزه مارکت پلیس باسلام است. همچنین در حوزه لوازم دست‌دوم سایت ایسام بسیار معروف است. شما یک بستر برای این ارتباط فراهم می‌کنید و افراد را ترغیب می‌کنید برای خرید و فروش از سایت شما استفاده کنند. حوزه مارکت پلیس آن‌قدر پر طرفدار است که دیجی‌کالا هم قسمتی از فروش‌خود را به این حوزه اختصاص داده است.

بخش ششم: ایده‌ های پولساز در حوزه هنر و فرهنگ

ارقامی که در حراج تهران شنیده می‌شود میزان حداکثر سودزایی بازار هنر را در ایران مشخص می‌کند. برای ورود به این حوزه باید سواد کافی در هنر داشته باشید یا بسیار علاقه مند باشید.

۱۱_ فروش آنلاین آثار هنری و صنایع‌دستی

فروش آنلاین آثار هنری و صنایع دستی دو پیشنهاد پولساز در حیطه هنر

هم فروش آثار هنری سود فراوانی دارد و هم حوزه صنایع دستی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. گرچه راه معمول فروش آثار هنری برگزاری گالری است ولی به دلیل مسافت شاید افراد زیادی علاقه‌مند به خرید این آثار باشند و وقت نکنند در زمان مقرر به گالری‌های معروف بروند. یک مثال مناسب در مورد این نوع فعالیت‌های آنلاین سایت آرت یونیتی است که در زمینه نقاشی فعالیت می‌کند. به این مورد فکر کنید که فعالیت‌های هنری فراوانی انجام ‌می‌شود که سایت اختصاصی ندارند.

۱۲_ برگزاری ورکشاپ‌های آنلاین صنایع‌دستی

در ایران ۳۷۰ رشته صنایع دستی وجود دارد. بسیاری از آدم‌ها به صنایع دستی شهرهای مختلف علاقه مند هستند. شاید برای یک تهرانی سخت باشد برای آموزش سوزن‌دوزی به سیستان برود ولی با دیدن ورکشاپ آنلاین می‌تواند این هنر را از کیلومترها دورتر یاد بگیرد.

بخش هفتم: ایده‌ های پولساز در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی

عرضه محصولات ارگانیک یک ایده پولساز در ایران

فروش محصولات ارگانیک هم به صورت حضوری و هم به صورت آنلاین سود آور است.

 ۱۳_ فروش محصولات ارگانیک‌ و بومی

سالم‌خواری و گیاهخواری بسیار پرطرفدار شده است. اگر زمینی دارید، می‌توانید با کمی علم کشاورزی یک بیزینس ارگانیک راه بیاندازید. اگر هم دسترسی به زمین ندارید می‌توانید واسطه‌گری کنید یا کار بسته‌بندی و پکیجینگ داشته باشید. بسیاری از روستایی‌ها هستند که محصولاتی ارگانیک درجه‌یک تهیه می‌‌کنند، ولی علم تبلیغات و عرضه به صورت عام‌پسند ندارند. این ایده در ایران بسیار پرطرفدار است زیرا تبلیغات زیادی برای غذاهای ارگانیک شده است و علاقه‌مندان زیادی پیدا کرده است.‌‌‌‌

۱۴_ فروش محصولات ارگانیک و بومی به صورت آنلاین

‌محصولات بومی را می‌توان به شکل جالبی بسته بندی کرد و به عموم به صورت آنلاین عرضه کرد. نمونه پیج‌ها و سایت‌های موفقی در این زمینه وجود دارد. یادتان باشد وقتی فروش به صورت آنلاین است نشان دادن پشت صحنه و مراحل به عمل آوری جایگاه ویژه ای در به دست آوردن اعتماد مشتری دارد.

 

بخش هشتم: ایده‌ های پولساز در حوزه پایداری و محیط زیست

تبلیغات جهانی اینفلوئنسرها و هنرمندها باعث شده است آگاهی در زمینه حفظ محیط زیست بالا برود.

۱۵_  راه‌اندازی استارتاپ‌هایی برای بازیافت و تولید محصولات دوستدار محیط زیست

این ایده هم در ایران بسیار پرطرفدار است. تعداد گروه‌های محیط زیستی بسیار زیاد شده است. و مردم به حفظ محیط زیست علاقه پیدا کرده‌اند. می‌توانید یک گروه با اهداف محیط زیستی تشکیل دهید و پس از جمع کردن تعداد زیادی فالوور محصولات حافظ محیط زیست تولید کنید و بفروشید. بگ‌های پارچه‌ای یکی از محصولاتی است که این چند سال حسابی پرطرفدار شده است.

بخش نهم: ایده‌های پولساز در حوزه تولید محتوا و دیجیتال مارکتینگ

برای یادگیری مهارت‌های زیر نیاز نیست تحصیلات مرتبط داشته باشید، با کمی علاقه و پشتکار می‌توانید یک کسب و کار پردرآمد داشته باشید.

۱۶_ ادمین اینستاگرام

صاحبان مشاغل فرصتی برای گرداندن پیج‌هایشان ندارند و معمولا از ادمین استفاده‌ می‌کنند. حوزه کاری ادمین اینستاگرام بسیار گسترده است. شما می‌توانی در حوزه محتوا، فروش، گرافیک، تبلیغات، پاسخگویی و مدیریت پیج وارد شوید. این شغل نیاز به مهارت خاصی ندارد و می‌توانید به اندازه چند ماه وقت بگذارید و آموزش ببینید. و با شروع روی پیج دوستان و آشنایان برای خودتان رزومه ای جمع کنید و درخواست کار دهید. سایت‌هایی مثل دیوار، جابینجا و جاب‌ویژن همیشه پر از آگهی‌های کار ادمینی است.

۱۷_ سئو سایت

سئو یک ایده پولساز در بازار ایران

این ضرب المثل قدیمی را حتما شنیده‌اید که می‌گویند هر چیزی را می‌خواهی جایی قایم کنی که هیچکس نبیند در صفحه دوم گوگل قایم کن. رقابت سایت‌ها بر سر بودن در پیشنهادهای اول گوگل شغل جذابی به اسم سئو را ایجاد کرده است. این شغل در واقع یک فرآیند زمان‌بر است تا شما با افزودن محتوا بر اساس یک سری از کلمات کلیدی و رعایت یک سری قوانین به صفحه اول گوگل راه پیدا کنید و انصافا جز مشاغل درآمدزای حوزه اینترنت است.

۱۸_ محتوانویسی

محتوانویس شخصی است که با جمع آوری اطلاعات بر اساس کلمات کلیدی و رعایت قوانین سئو محتوایی کاربر پسند و گوگل‌پسند! می‌نویسد. در تیم‌ها معمولا شخصی به عنوان مدیر محتوا حضور دارد که کلمات کلیدی، تعداد کلمات و الگوی نوشتاری را در اختیار محتوا نویسان قرار می‌دهد. این شغل از این جهت محبوب است که با آدم‌های کمی در ارتباط هستید و در منزل می‌توانید کار خود را انجام دهید. هرچه متن جذاب‌تر باشد می‌توانید روی دستمزد بیشتری حساب کنید. فقط کافی است رزومه مناسبی برای خود مهیا کنید و نمونه کارهای جذابی داشته باشید.

۱۹_ ورود به حوزه دیجیتال مارکتینگ

یکی از پولسازترین حوزه‌های کاری در ایران دیجیتال مارکتینگ است. دیجیتال مارکتینگ در واقع به معنی برنامه‌ریزی و هدایت تبلیغات ایمیلی، خبرنامه ها، تبلیغات بنری و کمپین‌ها برای رسیدن به مشتری‌های جدید است. بازاریابی دیجیتال به شما کمک می‌کند در فضای بی انتهای وب دیده شوید. برای یادگیری این مهارت دوره های زیادی در اینترنت وجود دارد. شرکت یکتانت که خودش تبلیغات کلیکی انجام می‌دهد دوره‌های  رایگان دیجیتال مارکتینگ برگزار می‌کند.

۲۰_ بلاگری یا ولاگری

بلاگری را مصداق یک شبه پولدار شدن در ایران می‌دانند. هر جایی که توجه آدم‌ها را جمع کند می‌تواند تریبون خوبی برای تبلیغات باشد. بلاگری هم دسته‌بندی هم مختلفی دارد شما می‌توانید بلاگر غذا، لایف استایل، محصولات آرایشی و حتی محصولات فرهنگی شوید. برای بلاگر شدن باید دقت کنید که حتما حوزه درستی را مطابق شخصیتتان انتخاب کنید و برای بالا رفتن فالورها صبر و حوصله داشته باشید.

بخش دهم: ایده های پولساز در زمینه‌ی صنعت مد و استایل

صنعت مد و استایل یک صنعت پولساز

اینستاگرام افراد زیادی را به استایل علاقه‌مند کرده است. برخی از ایده های پولساز در این زمینه عبارتند از:

۲۱_ طراحی برند شخصی لباس

شاید در اینستاگرام به این نکته توجه کرده باشید که الان دیگر بیشتر آدم‌ها فرق بین لباس پوشیدن و استایل کردن را می‌دانند. صنعت پوشاک قبلا فقط به تولید پوشاک اختصاص داشت. اما الان درگیر استایل، مدلینگ، عکاسی و… است. این صنعت یکی از حوزه های پولساز است چون همیشه تقاضا برای آن وجود دارد.

اگر به این حوزه علاقه دارید می‌توانید با ثبت نام در کلاسهای طراحی لباس کار خود را شروع کنید و کم کم برند شخصی خود را راه بیاندازید.

۲۲_ طراح و فروشنده اکسسوری

در کنار طراح لباس طراحی باندانا، روسری، کلاه و هر آنچه اکسسوری می‌نامند کار پردرآمدی است. حتی دوره زیورسازی می‌تواند شما را به شغل پردرآمدی برساند. این حوزه کاری بسیار مورد توجه است حتی می‌توانید تولید کننده نباشید و فقط وارد کننده باشید.

راه‌اندازی کسب و کار چه اصولی دارد؟

نقطه اول همیشه پیدا کردن ایده است. در پیدا کردن ایده، علاقه، پتانسیل خود و بازار کسب‌و‌کار را در نظر بگیرید. ببینید آدم چه کاری هستید. در چه کاری خلاقیت بالایی دارید که به شخصیتتان هم می‌آید. بعد از ایده باید سرمایه اولیه خود را بررسی کنید بعضی از کارها سرمایه اولیه بالایی می‌خواهد آیا این این ریسک را می‌پذیرید؟

تشکیل یک تیم قوی یکی از قدم‌های اصلی تشکیل کسب وکار است. انتخاب افراد کارآمد و مورد اطمینان بسیار اهمیت دارد. البته ممکن است یک کار را یک نفره یا دونفره شروع کنید و بعد از رسیدن به درآمد تیم خود را گسترش دهید.

لازم است در زمان شروع موارد قانونی کسب و کارتان را بررسی کنید مثلا اگر می‌خواهید سایتی داشته باشید بررسی کنید که اینماد به دسته شغلی شما تعلق می‌گیرد. حتما رقبایتان را بررسی کنید و باگ‌های کار را پیدا کنید و سعی کنید بهتر باشید. برای شغلتان آموزش ببینید. اگر با تعداد کمی شروع می‌کنید و حساب و کتاب دست خودتان است حتما یک دوره آموزش حسابداری ببینید.

فضای کسب و کار شخصی با کارمندی متفاوت است و استرس بیشتری در اول کار ممکن است به شما وارد شود. خودتان را برای این فضا آماده کنید. اگر شغلی دارید و قرار است آن را ترک کنید حتما به اندازه ۶ ماه پس‌انداز داشت باشید.

برای شغلتان برندسازی کنید. پرسونای مشتری را تشخیص دهید و یک هویت برای برند خود تعریف کنید. از خودتان سوال بپرسید مشتری چرا باید شما را انتخاب کند. نقاط تمایز خود را بیشتر کنید.

و مساله مهم آخر این است که کیفیتتان را ابتدا بالا نگه دارید. به خاطر پایین نگه داشتن هزینه‌ها کیفیت را کم نکنید. تصویری که در ذهن مردم می‌سازید از همان ابتدا شکل می‌گیرد.

کلام آخر

شروع کسب و کار شخصی چالش‌های زیادی دارد ولی مثل کاشت یک نهال است. شما یک سال وقت می‌گذارید به یک نهال آب می‌دهید و نگهداری می‌کنید. ممکن است در سال اول و دوم میوه زیادی نیاورد ولی در سالهای بعدی بدون اینکه زحمت خاصی بکشید میوه می‌دهد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *