مهمترین مهارت پولساز چیست؟ در طول این مقاله آموزش مهارتهایی را آوردهایم که به درآمد و خلق ثروت منجر میشود. مهارتهایی مثل:
- سئو یا بهینهسازی موتورهای جستجو
- ساخت و ادیت ویدیو
- توسعه و برنامهنویسی اپلیکیشن
- مهارت ترجمه
- مهارت کوچینگ و رهبری یک تیم
- مهارت نویسندگی
- ثبت معاملات مالی (Bookkeeping)
- مهارت عکاسی
- برنامهنویسی واقعیت مجازی
- مربی تناسب اندام
لطفا با ما همراه باشید، در ادامه با مهارتهای پولساز، به صورت مفصل آشنا خواهید شد.
۲۰ مهارت پولساز
مهارت های پولساز | |
---|---|
مهارت | توضیح |
سئو یا بهینهسازی موتورهای جستجو | تقاضا برای افزایش ترافیک وبسایتها و بهبود رتبه در موتورهای جستجو رو به افزایش است. |
ساخت و ادیت ویدیو | مهارت مورد نیاز برای تولید محتوای ویدیویی، با تقاضای بالا در میان مشاغل و سازمانها. |
توسعه و برنامهنویسی اپلیکیشن | با افزایش کسبوکارهای دیجیتال، نیاز به توسعه وبسایت و برنامه کاربردی افزایش یافته است. |
مهارت ترجمه | ترجمه دورکاری بهعنوان یک مهارت پولساز، با تقاضای بالا برای زبانهای مختلف. |
کارشناس تحلیل داده | متخصصان داده به کسبوکارها کمک میکنند تا از دادهها برای بهبود عملکرد استفاده کنند. |
رایانش ابری | مهارتی در زمینه فناوری اطلاعات با تقاضای بالا و فرصتهای شغلی در سطح جهانی. |
مهارت کوچینگ و رهبری تیم | توانایی رهبری و مربیگری تیمها برای دستیابی به اهداف کلی و بهبود نتایج تیمی. |
مدیر شبکه | تقاضا برای متخصصان شبکه با دانش تخصصی و مهارتهای حل مسئله در حال افزایش است. |
مهارت نویسندگی | فرصتهای شغلی گسترده برای نویسندگان در زمینههای مختلف نگارش و تولید محتوا. |
ثبت معاملات مالی | حسابداری مقدماتی شامل ثبت دقیق و تهیه گزارشهای مالی برای شرکتها و سازمانها. |
پس از کسب مهارتهای پولساز، وقتتان باارزش میشود و امکان بهکارگیری این مهارتها در راستای خلق ثروت را خواهید داشت. تسلط بر این مهارتها باعث رشد فردی میشود و مسیر انجام فعالیتهای کارآفرینانه را هموار میکند. در نهایت، این توانمندی یک مزیت رقابتی قابلتوجه خواهد بود. (منبع)
در ادامه با مهمترین مهارتهای پولساز آشنا خواهید شد.
دنبال افزایش درآمد هستی؟
وبینار «۷ فرمول پول» فاصله تو تا کسب ثروته!
۴ جلسه محتوای ناب و نایاب
۱_ سئو یا بهینهسازی موتورهای جستجو
در حال حاضر، اغلب مشاغل در تلاش هستند ترافیک وبسایتشان را بهبود دهند و در موتورهای جستجو رتبه بالایی داشته باشند. به همین خاطر، تقاضا برای متخصصان سئو در حال افزایش است و به دنبال آن، این توانمندی را میتوان در ابتدای لیست مهارتهای پولساز قرار داد.
سئو یک فرآیند پیچیده است که بهطور پیوسته تکامل مییابد. تعیین درآمد یک متخصص سئو دشوار است و بسته به عواملی مثل تجربه، محل کار، میزان تخصص، برندسازی، نوع کارفرما و… میتواند متغیر باشد. برای افزایش دانش و توانایی در زمینه سئو میتوانید از منابع آموزشی رایگان و پولی فارسی زبان استفاده کنید.
۲_ ساخت و ادیت ویدیو
بسیاری از مشاغل، افراد و سازمانها به دنبال نیرویکار ماهر در زمینه ساخت و ادیت ویدیو هستند. اگر در ابتدای این مسیر هستید، برای موفقیت در این زمینه به تلاش، پشتکار و خلاقیت نیاز دارید. در صورتی که به تولید و ادیت ویدیو علاقهمند هستید، با کمی جستجو و تمرین میتوانید مهارتهایتان را ارتقا دهید و در این زمینه مشغول به کار شوید.
هزینه دورههای آموزشی ساخت و ادیت ویدیو میتواند از چند صد هزارتومان تا چند میلیون تومان باشد. همچنین در آپارات و یوتیوب میتوانید دورههای آموزشی زیادی را پیدا کنید که رایگان هستند.
۳_ توسعه و برنامهنویسی اپلیکیشن
در دنیای امروز اغلب مشاغل بهدنبال دیجیتالی کردن فرآیندها و ارائه خدمات آنلاین به مشتریان خود هستند. همزمان با رشد چشمگیر تجارت الکترونیک در ایران و جهان، نیاز به وبسایتها و برنامههای کاربردی هم بیشتر شده است.
بهدنبال آن، فرصت همکاری از راهدور با کسبوکارها در خارج از کشور نیز فراهم شده است. به این معنی که فرصت کسب درآمد دلاری از این طریق وجود دارد. اما توجه داشته باشید که رقابت برای شغلهای توسعه و برنامهنویسی در کشور بالاست و افراد تازهکار، با چالشهای متعدد روبرو خواهند بود.
- بیشتر بخوانید: موفقیت چیست؟
- بیشتر بخوانید: درآمد میلیونی در روستا
۴_ مهارت ترجمه (مهارت پولساز)
اگر به مشاغل فریلنسری علاقهمند هستید، میتوانید با مهارت ترجمه بهصورت دورکاری کسب درآمد کنید. وبسایتهای متعددی وجود دارند که امکان ارتباط با کارفرما و مشتریان مختلف جهت همکاری و انجام پروژه ترجمه را فراهم کردهاند.
از آنجایی که برای زبانهای خاص مثل انگلیسی، آلمانی، چینی و… تقاضا وجود دارد، میتوانید در مقابل انجام برخی از پروژهها، دستمزد بیشتری دریافت کنید. همچنین، ترجمه متون تخصصی و علمی زمانبر است و با دریافت دستمزد بیشتر صورت میگیرد.
۵_ کارشناس تحلیل داده
از آنجایی که کسبوکارها از دادهها برای اتخاذ تصمیمات بهتر و بهبود عملکرد خود استفاده میکنند، تقاضا برای متخصصان داده در حال افزایش است. با افزایش استفاده از اینترنت، تجارت الکترونیک و دستگاههای هوشمند، حجم دادهها به طور تصاعدی در حال افزایش است.
بهدنبال آن، نیاز به افراد متخصص در زمینه جمعآوری دادهها، سازماندهی و تحلیل آن بیشتر شده است. از سمتی، کمبود نیرویکار در این زمینه، سبب افزایش حقوق و مزایای این شغل گردیده است. اگر میخواهید از طریق دورههای آموزشی این مهارت را کسب کنید، بهتر است نیازها و بودجهتان را تعیین کنید و بر این اساس اقدام کنید.
۶_ رایانش ابری (Cloud Computing)
رایانش ابری یک مهارت پولساز است و برای توانمندیهای افراد فعال در این زمینه، تقاضای زیادی وجود دارد. صنعت فناوری اطلاعات در ایران با سرعت زیاد در حال رشد است و بسیاری از مشاغل استفاده از خدمات ابری را ترجیح میدهند.
توجه داشته باشید که این فناوری با سرعت زیاد در حال تغییر و رشد است و باید دانش و مهارتهایتان را بهروز نگه دارید. برای جلب نظر کارفرمایان و تجربه درآمد بیشتر در این زمینه، بهتر است به دنبال کسب گواهینامههای معتبر باشید.
۷_ مهارت کوچینگ و رهبری یک تیم
در دنیای امروز، بسیاری از مشاغل برای دستیابی به اهدافشان نیازمند کار تیمی هستند. رهبران و مدیران توانمند، بهخوبی میتوانند تیمها را مدیریت کنند، همکاری بین اعضا را تقویت کنند و نتایج مطلوبی را رقم بزنند.
اما کوچینگ و رهبری چطور به درآمد و سودآوری منجر میشود؟
- کوچینگ: از طریق مربیگری میتوان به افراد کمک کرد تا به اهداف شخصی و شغلی خود دست پیدا کنند.
- مشاوره: مشاورها در راستای حل مسائل مختلف و بهبود عملکرد، به سازمانها کمک میکنند.
- روابط بین فردی: برقراری ارتباط موثر و اتخاذ تصمیمهای درست و مشترک در یک کار تیمی همیشه اولویت دارد.
- آموزش و توسعه: مربیها نحوه یادگیری مهارتهای جدید و رشد شغلی را به کارکنان یاد خواهند داد.
- بیشتر بخوانید: برای موفقیت باید چیکار کرد؟
۸_ مدیر شبکه
در سالیان اخیر، تقاضا برای متخصصان شبکه افزایش یافته است اما نیروی ماهر در این زمینه کافی نیست. برای موفقیت در این زمینه باید مهارتهای تخصصی (آشنایی با شبکه و مفاهیم آن) و مهارتهای نرم (حل مسئله، تفکر نقاد، کار تیمی و…) مورد نیاز را کسب کنید. با گذراندن دورههای آموزشی مرتبط و کسب گواهینامههای لازم، میتوانید در این زمینه مشغول به کار شوید.
۹_ مهارت نویسندگی (پایه و حرفهای)
نویسندگان فرصت پیشرفت شغلی قابلقبولی دارند و میتوانند به جایگاههای بالاتر مثل سردبیری، مدیر محتوا، ویراستاری و… دست یابند. بهعنوان یک نویسنده باید مهارتهایی مثل نگارش، خلاقیت، ارتباط موثر، مهارتهای تحقیقاتی و ویرایش متون را در خود تقویت کنید و علاوهبر آن، نحوه کار با ابزارهای مختلف را فرا بگیرید.
برای ورود به این شغل، نیاز به کسب مدرک دانشگاهی در رشته ادبیات فارسی یا رشتههای مرتبط نیست. کافی است شروع به گذراندن دورههای آموزشی کنید و گواهینامههای معتبر در این زمینه را کسب کنید. با افزایش مهارت و دانش و کمی جستجو، فرصتهای شغلی را مشاهده خواهید کرد.
۱۰_ ثبت معاملات مالی (Bookkeeping)
حسابداری مقدماتی، فرآیند ثبت و دستهبندی معاملات مالی یک شرکت یا سازمان است. هدف از این شغل، ارائه یک تصویر دقیق از وضعیت مالی شرکت به ذینفعان مختلف مثل صاحبان شرکت، مدیران، سرمایهگذاران، مقامات دولتی و غیره است.
مسئولیتها در شغل حسابداری (Bookkeeping) شامل موارد زیر است:
- ثبت معاملات مالی در نرمافزار حسابداری
- تهیه گزارشات مالی مانند ترازنامه، صورت سود و زیان و…
- تجزیه و تحلیل دادههای مالی برای شناسایی روندها و مشکلات
- تهیه اظهارنامههای مالیاتی
- پاسخگویی به سوالات مربوط به وضعیت مالی شرکت
- بهروز ماندن در مورد قوانین و مقررات حسابداری
با گذراندن دورههای چندماهه، با این شغل و بازارکار آن آشنا خواهید شد.
✅پیشنهاد ویژه: دوره رایگان ویدیویی روانشناسی پول را از دست ندهید!
۱۱_ یادگیری زبان دوم
در دنیای امروز، ارتباطات بینالمللی از اهمیت زیادی برخوردار است. یادگیری زبان دوم بهعنوان یک مهارت پولساز به شما کمک میکند با مشتریان غیرفارسی صحبت کنید و علاوهبر آن، فرصت تجربه سفرهای بینالمللی و مشاغل مرتبط با آن را داشته باشید.
در حال حاضر، بسیاری از شرکتهای ایرانی که در بازارهای بینالمللی فعالیت میکنند بهدنبال نمایندگان فروشی هستند که به زبانهای خارجی مسلط باشند. برای فعالیت در این زمینه، علاوهبر تسلط به زبان دوم، به مهارتهای ارتباطی قوی، مهارتهای حلمسئله و توانایی کار تیمی نیاز خواهید داشت.
۱۲_ مهارت عکاسی
برای فعالیت در زمینه عکاسی، احتیاجی به مدرک دانشگاهی ندارید. کافی است یک دوربین عکاسی با کیفیت بالا و لنزهای مناسب تهیه کرده و در این زمینه شروع به فعالیت کنید. در حال حاضر ابزارهایی مثل هوش مصنوعی، تا حد زیادی اهمیت و نیاز به استفاده از دوربینهای گرانقیمت را کاهش داده است.
توجه داشته باشید که عکاسان باتجربه و ماهر با نمونهکار قوی، میتوانند درآمد بیشتری کسب کنند. پس از آموزش دیدن و کسب تجربه در این زمینه، حوزههای پردرآمد (مثل عکاسی عروسی یا تبلیغاتی) را خواهید شناخت.
- بیشتر بخوانید: موفقیت در کار
۱۳_ برنامهنویسی واقعیت مجازی و واقعیت افزوده
برنامهنویسان واقعیت مجازی و واقعیت افزوده میتوانند در طیف گستردهای از صنایع، از جمله بازی و گیم، آموزش، مراقبتهای بهداشتی، و بازاریابی کار کنند. برای فعالیت در این زمینه، داشتن مدرک دانشگاهی الزامی نیست و با کسب گواهینامههای داخل کشور یا گواهینامههای بینالمللی، میتوانید فعالیتتان را شروع کنید.
توجه داشته باشید که برای فعالیت در این حوزه، تسلط بر زبانهای برنامهنویسی مختلف، مثل C++، C#، Java، Python و JavaScript ضروری است.
۱۴_ مربی تناسب اندام
مربیان تناسب اندام باید برای دیگر افراد یک الگوی تناسب اندام باشند. این میتواند آنها را تشویق کند تا سبک زندگی سالمتری داشته باشند و بهطور منظم ورزش کنند.
در چند سال اخیر، علاقه افراد به تناسب اندام و سلامتی در کشور بهطور قابلتوجهی افزایش یافته است. بهدنبال آن، تخصص مربیان تناسب اندام بیشتر از قبل مورد توجه قرار گرفته است. مربیان تناسب این امکان را دارند که با سالنهای ورزشی، باشگاهها و مراکز مختلف همکاری کنند یا اینکه خدماتشان را بهصورت مستقل و خصوصی ارائه کنند.
برای گرفتن مدرک مربیگری تناسب اندام، میتوانید در دورههای آموزشی مختلفی شرکت کنید.
۱۵_ بازاریابی آنلاین
برای موفقیت در زمینه بازاریابی آنلاین، لازم است با اصول بازاریابی آنلاین، ابزارهای بازاریابی و پلتفرمهای مختلف (شبکههای اجتماعی) آشنا باشید. علاوهبر آن، باید مهارتهای نرم شامل تفکر خلاقانه، حل مسئله، ارتباطات، کار تیمی و مدیریت زمان را در خود ارتقا دهید.
با تهیه دورههای آموزشی و گذراندن آنها، در مدت زمان یک یا چند ماهه، میتوانید مهارتهای لازم را کسب کرده و در زمینه بازاریابی آنلاین، شروع به فعالیت کنید.
۱۶_ کارشناس امنیت اطلاعات
همزمان با افزایش وابستگی سازمانها به سیستمهای اطلاعاتی، میزان جرمهای سایبری نیز افزایش یافته است. کارشناسان امنیت اطلاعات وظیفه دارند از اطلاعات حساس محافظت کنند.
یکی از راههای هموارسازی مسیر موفقیت در زمینه امنیت اطلاعات و فعالیتهای سایبری، گذراندن دورههای آموزشی است. پس از بهاتمام رساندن آموزشهای لازم، میتوانید با سازمانهای دولتی، فروشگاهها، کسبوکارهای مختلف و… همکاری کرده و از اطلاعات حساس آنها محافظت کنید.
- بیشتر بخوانید: سخنان بزرگان در مورد موفقیت
۱۷_ مهارت طراحی گرافیک
خلاقیت، لازمه فعالیت در حیطه طراحی گرافیک است. طراحان گرافیک از این مهارت پولساز خود برای ایجاد تصاویر، طرحها و دیگر عناصر بصری استفاده میکنند. در واقع، طرحهای گرافیکی از جمله روشهای برقراری ارتباط با مخاطبان و انتقال پیام به آنهاست و در ایران برای این شغل تقاضای زیادی وجود دارد.
طراحان گرافیک میتوانند در حوزههای زیر مشغول بهکار شوند:
- آژانسهای تبلیغاتی و بازاریابی
- شرکتهای طراحی وب
- شرکتهای چاپ و نشر
- شرکتهای بستهبندی
- شرکتهای طراحی داخلی
۱۸_ مهارت بهرهوری و مدیریت زمان
در دنیای پرمشغله امروز، مهارتهای بهرهوری و مدیریت زمان برای موفقیت در هر شغلی ضروری است. کارمندی که بتواند بهطور موثری زمان خود را مدیریت کند، نه تنها کارآمدتر و پربازدهتر خواهد بود، بلکه استرس کمتری را تجربه کرده و تعادل بین کار و زندگی را تجربه خواهد کرد.
کسب درآمد از مهارت بهرهوری و مدیریت زمان، یعنی:
- برنامهریزی و سازماندهی وظایف و پروژهها
- تعیین اولویتها و تمرکز بر روی مهمترین کارها
- استفاده از ابزارها و تکنیکهای مدیریت زمان مانند لیستهای کار، تقویمها و نرمافزارهای مدیریت زمان
- حذف یا به حداقل رساندن اتلاف وقت و procrastination
- برقراری تعادل بین کار و زندگی
۱۹_ دفترخانه
سردفتر، فردی است که مسئول تمام امور دفترخانه بوده و مجوز قانونی برای تنظیم و ثبت اسناد رسمی را دارد. اسناد رسمی اسنادی هستند که طبق قانون، دارای اعتبار قانونی بوده و در مراجع قضایی و دولتی قابل استناد هستند.
وظایف سردفتر شامل تنظیم و ثبت اسناد رسمی مانند اسناد املاک، وکالت، وصیتنامه، ازدواج و طلاق، ثبت معاملات املاک و مستغلات، انجام تعهدات قانونی مانند ابلاغ اوراق قضایی، تایید صحت امضا و اثر انگشت و اخذ گواهی امضا و مهر است.
برای کسب این مهارت و فعالیت در این حوزه، موارد زیر ضروری است:
- داشتن مدرک کارشناسی حقوق
- قبولی در آزمون سردفتری
- انجام دوره کارآموزی
- داشتن صلاحیت اخلاقی و عدم سوء پیشینه
۲۰_ دستیار حقوقی
جمعآوری اطلاعات و مدارک مربوط به پرونده، تهیه گزارشات، و انجام سایر امور اداری مربوط به پرونده، بررسی مستندات، تحقیق در مورد قوانین و مقررات مربوطه و تهیه پیشنویس لوایح و سایر اسناد حقوقی از جمله وظایف یک دستیار حقوقی است. برای فعالیت در شغل دستیار حقوقی، میتوانید در دورههای آموزشی موسسات مختلف شرکت کنید و پس از اتمام دوره، در این حوزه مشغول به کار شوید.
۲۱_ تدریس آنلاین
اگر بگوییم آموزش و تدریس آنلاین یکی از مهارت های پولساز در ایران و بقیه کشورهای جهان است شاید تعجب کنید، اما واقعا همینطور است! در واقع بسیاری از مدرسانی که امروز به شکل آنلاین دورههای خودشان را به فروش میرسانند، درآمدی بیشتر از ۱ میلیارد تومان در ماه دارند. تصور میکنید اشتباه میگوییم؟ به این فکر کنید که یک نفر با ۴۰۰ هزار فالوور در اینستاگرام، یک دوره ۱ میلیون تومانی را فقط به ۱ هزار نفر از این تعداد کاربران بفروشد! جالب اینجاست که در اغلب مواقع با این تعداد کاربر، تعداد بسیار بیشتری دوره به فروش میرسد.
۲۲_ کارشناس مارکتینگ
در شغل مارکتینگ، متخصص سعی میکند از مسیرهای مختلف مثل تبلیغات، سئو کردن سایت، افزایش کاربران سایت و… فروش کسب و کار را بالا ببرد. البته که کارشناسان مارکتینگ به دو شکل آنلاین و غیر آنلاین فعالیت میکنند اما خب درآمد کارشناسان مارکتینگ و همینطور فرصتهای شغلی این افراد بیشتر است. مخصوصا اگر به عنوان یک متخصص مارکتینگ وب سایتی را برای خودتان راه اندازی کرده و شروع به فروش محصول برای خودتان کنید.
برای ورود به این شغل باید از همه حوزههای دیجیتال مارکتینگ کمی سر در بیاورید. از طراحی سایت گرفته تا سئوی سایت، ادمینی اینستاگرام، راهاندازی کمپین آنلاین و… . اما برای شروع میتوانید اقدام به شرکت در یک دوره دیجیتال مارکتینگ کنید.
۲۳_ کارشناس املاک
امروز که این مقاله را بروزرسانی میکنیم، شرایط بازار املاک خیلی شرایط تعریفداری نیست. اما با اینحال قطعا میدانیم که بعد از مدتی این بازار دوباره رونق میگیرد. نکته اینجاست که در زمان رونق بازار، کمیسیونی که متخصص مشاور املاک دریافت میکند بسیار بالا و چشمگیر است. همینطور باید به این دقت کرد که با فعالیت در این زمینه شما تخصص فروش را میآموزید که در همه حوزههای کاری به دردتان میخورد.
۲۴_ مدیریت اینستاگرام
ادمینی اینستاگرام تا چند سال پیش به عنوان یکی از بهترین مهارت های پولساز دیده نمیشد اما امروز شرایط متفاوت است، در واقع امروز درآمد یک ادمین اینستاگرام میتواند بیشتر از ۶۰ میلیون تومان در ماه باشد و اگر متخصص اقدام به راهاندازی یک پیج فروشگاه برای خودش کند، این درآمد پتانسیل بالاتری هم خواهد داشت. بنابراین میتوانید روی آن حساب زیادی باز کنید.
۲۵_ متخصص UX
متخصصان UX یا همان تجربه کاربری اغلب با شرکتهای آنلاین بزرگ کار میکنند. وظیفه این متخصصان این است که ظاهر و نحوه کارکرد سایت را بنابر تخصص و تجربهای که دارند بهبود بدهند تا فروش سایت، تجربه کاربر از کار با سایت و… بهبود پیدا کند. در حال حاضر متخصصان UX باتجربه بیشتر از ماهانه ۵۰ میلیون تومان درآمد دارند.
۲۶_ تعمیرات موبایل
از جمله مهارتهای پولساز میتوان به حوزه تعمیرات موبایل اشاره کرد. هر روز شاهد معرفی نسلهای جدیدی از انواع تلفنهای همراه هستیم که از قطعات مختلفی ساخته شدهاند. کارشناسهای تعمیرات موبایل بهخوبی این قطعات را میشناسند و با استفاده از راهکارهای مناسب ایرادات تلفنهای همراه را برطرف میکنند.
برای یادگیری تعمیرات موبایل باید در حوزه الکترونیک، نرمافزار و سختافزار دانش فنی به دست آورید. شما باید کار با تجهیزات و ابزارهای تعمیراتی برای باز و بستهکردن موبایل، تست و اندازهگیری یا تعویض قطعات را هم بیاموزید. آگاهی از تکنولوژیها و فناوریهای جدی برای استفاده از آنها در زمینه تعمیرات تلفن همراه نیز از مهارتهای موردنیاز تعمیرکاران موبایل است.
کسانی میتوانند وارد حوزه کاری تعمیرات موبایل شوند که به جزئیات توجه ویژهای دارند، بهدنبال کشف راهحلهای خلاقانه هستند و بهصورت کوتاه مدت یا بلند مدت در دورههای آموزشی تعمیرات موبایل شرکت کردهاند.
درآمد حوزه تعمیرات موبایل به فاکتورهای مختلفی مثل شهر، منطقه و حوزه فعالیت بستگی دارد؛ اما بهطور کلی میتوان انتظار درآمد حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در روز یا ۱۰ تا ۳۰ میلیون تومان در ماه را داشت.
۲۷_ نقاشی و آموزش نقاشی
هر چند ابزار هوش مصنوعی و نرمافزارهای حرفهای برای تبدیل عکس به نقاشی یا حتی خلق نقاشیهای جدید روی کار آمدهاند، اما بسیاری از مردم به آثار خلقشده از جانب هنرمندان ارزش بیشتری میدهند. در واقع آثار دست هنرمندان ارزش معنوی بیشتری نسبت به هوش مصنوعی دارد.
نقاشی سبکهای مختلفی دارد؛ از سیاه قلم گرفته تا رئالیسم، امپرسیونیسم، پینترلی، اکسپرسیونیسم، کوبیسم، سوررئالیسم یا سبکهای انتزاعی. شما میتوانید در یک یا چند حوزه نقاشی مهارت کافی به دست آورید. حالا فرصتهای کاری پردرآمدی در مطبوعات و نشریات، صدا و سیما، فرهنگسراها، وزارت فرهنگ و ارشاد، شهرداری و مؤسسههای تبلیغاتی انتظار شما را میکشد.
حوزه کار نقاشی فقط به شغلهای دولتی محدود نمیشود. شما میتوانید شروع به آموزش نقاشی در شبکههای اجتماعی مثل یوتیوب کنید و این راه درآمد به دست آورید.
شما میتوانید از طریق فروش آثار هنری خود نیز کسب درآمد داشته باشید.
۲۸_ بلاگری و یوتیوبری
بلاگری و یوتیوبری از شغلهای تازه متولدشدهای هستند که نیاز به کار با شبکههای اجتماعی و مهارتهای ارتباطی دارند. شما باید بهعنوان بلاگر یا یوتیوبر باید کار با شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام، تیکتاک یا یوتیوب را یاد بگیرید. حالا باید بهدنبال ایدهای جذاب باشید و تولید محتوا کنید.
بسیاری از یوتیوبرها و بلاگرهای معروف تأکید دارند که برای شروع مسیر این کار نیازی به ابزار حرفهای (ابزار روشنایی، پشتزمینه مناسب، دوربین حرفهای یا میکروفون قوی) نیست؛ بنابراین خود را برای نداشتن این ابزار ملامت نکنید. تنها چیزی که شما به آن نیاز دارید، ایدههای بکر است. حتماً افرادی را در شبکههای اجتماعی دیدهاید که بدون داشتن تجهیزات حرفهای محتوایی خلاقانه تولید میکنند و محبوبیت زیادی پیدا کردهاند.
از جمله ویژگیهای شخصی برای تبدیلشدن به یک بلاگر یا یوتیوب حرفهای انتقادپذیری، بیتوجهای به کامنتها و نقطهنظرهای منفی و اعتماد به نفس یا عزت نفس است.
درآمد یوتیوب بهصورت دلاری است؛ بنابراین درآمدهای زیادی در صورت موفقیت انتظار شما را میکشند. سیستم یوتیوب به ازای هر بازدید ۰. ۰۱۸ دلار به حساب فرد واریز میکند؛ یعنی به ازای هر ۱۰۰۰ بازدید ۱۸ دلار درآمد دارید.
درآمد بلاگرها نیز از طریق معرفی محصول، خدمات یا تبلیغات به دست میآید. بلاگرها میتوانند در شبکههای اجتماعی مختلفی علاوهبر یوتیوب مثل تیکتاک یا اینستاگرام فعالیت کنند.
کلام آخر
در این مقاله، انواع مهارت پولساز در حیطهها و صنایع مختلف معرفی گردید. مشاغل و مهارتهایی که مزایا و معایب خاص خودشان را دارند و با توجه به علاقه و ظرفیتتان، میتوانید این توانمندیها را در خود ارتقا دهید. از اینکه تا انتهای این مطلب آموزشی با ما همراه بودید، از شما متشکریم.
منبع: gobankingrates.com
سوالات متداول درباره مهارت های پولساز
کدام مهارت ها پولسازترین هستند؟
مهارتهایی مانند برنامهنویسی، طراحی گرافیک، بازاریابی دیجیتال، تحلیل داده، و مدیریت پروژه از جمله مهارتهای پردرآمد هستند که در بازار کار امروز تقاضای بالایی دارند.
چرا برنامهنویسی یکی از مهارتهای پولساز است؟
برنامهنویسی به دلیل تقاضای بالا در صنعت فناوری و نیاز شرکتها به توسعه نرمافزارها و وبسایتها، از پردرآمدترین مهارتها محسوب میشود و فرصتهای شغلی گستردهای دارد.
آیا بدون مدرک دانشگاهی میتوان مهارت های پردرآمد کسب کرد؟
بله، بسیاری از مهارتهای پولساز را میتوان بدون مدرک دانشگاهی یاد گرفت. مهارتهایی مانند طراحی گرافیک، بازاریابی و برنامهنویسی بیشتر بر پایه توانایی و تجربه هستند.
2 دیدگاه دربارهٔ «۲۰ مهارت پولساز که میتوانید یاد بگیرید»
با درود خدمت استاد عزیز
هر مقاله از شما باعث روشن شدن چشم من به دنیای اطرافم هست. مطالب شما را به فرزندانم انتقال میدهم تا آنها هم از الان بتونند با برنامه ریزی آینده ای زیبا برای خودشون بسازند.
طلب خیر برای شما🙏🙏
سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز خوندن پیام شما بهمون قوت قلب داد، باعث افتخار ماست که مقالات براتون مفید بوده مرسی ازتون