وبینار رایگان کارخانه پولسازی

سیستم ۷ مرحله‌ای خلق ثروت

وبینار کارخانه پولسازی

سبک زندگی چیست؟ (+۱۳ راهکار)

سبک زندگی چیست؟ اگر انواع سبک زندگی را نشناسید، خودآگاهی پایینی داشته باشید و شیوه‌های نامناسب را انتخاب کنید، زندگی مطلوبی را تجربه نخواهید کرد. مثلا اگر یک فرد مستقل و درون‌گرا باشید اما سبک زندگی فعال یا برون‌گرا را اتخاذ کنید، این موضوع کیفیت زندگی‌تان را کاهش می‌دهد و سطح بدحالی و اضطراب‌تان را افزایش می‌دهد. اما چطور می‌توانیم بدانیم که مناسب‌ترین سبک زندگی چیست؟ در ادامه این مطلب آموزشی با مفهوم، اهمیت و انواع سبک زندگی آشنا خواهید شد.

سپس می‌توانید تغییرات لازم را در سبک زندگی‌تان ایجاد کنید. لطفا در ادامه این مقاله با پتانسیل همراه باشید.

تعریف سبک زندگی چیست؟

مفهوم سبک زندگی چیست؟

از اصطلاح سبک زندگی می‌توان متوجه تعریف و مفهوم آن شد. این اصطلاح بیان‌گر مجموعه‌ای از عادات، هنجارها، قوانین، بایدها، نبایدها و رفتارهایی است که فعالیت‌های روزمره افراد را تعیین می‌کند. (منبع)

سبک زندگی یعنی نحوه زندگی کردن یک فرد، خانواده یا جامعه. این اصطلاح، تمام جنبه‌های زندگی افراد را شامل می‌شود. از جمله:

  • فعالیت‌های روزمره مثل خواب، خوراک و تفریح
  • عادات ورزشی، عادات تحصیلی و دیگر عادت‌ها
  • ارزش‌ها، باورها و آنچه برای فرد اهمیت دارد
  • ارتباطات اجتماعی با خانواده، دوستان و همکاران
  • انتخاب و تصمیم‌گیری‌های افراد در طول روز

اهمیت سبک زندگی چیست؟

در یک سبک زندگی متعادل افراد به مهم‌ترین جنبه‌های زندگی‌شان توجه می‌کنند و برای بهبود آنها می‌کوشند. در نهایت، این مدیریت آگاهانه بخش‌های مختلف زندگی، به شادکامی بیشتر، آرامش، سلامت جسم و ذهن، احساسات مثبت و روابط ارزشمند منجر می‌شود.

در یک سبک زندگی متعادل به موارد زیر توجه می‌شود:

کیفیت زندگی‌تان افزایش می‌یابد. ورزش منظم، توجه به رژیم‌غذایی، خواب کافی، ترک عادات منفی و اهمیت قائل شدن برای جسم در نهایت منجر به افزایش سطح انرژی، بازدهی، رضایت‌مندی و سلامتی افراد می‌شود.

سلامت روان‌تان بیشتر می‌شود. اهمیت سلامت ذهن کمتر از سلامت جسم نیست. در یک سبک زندگی سالم و متعادل به استرس، اضطراب و احساسات منفی توجه می‌شود و تمرینات تمرکز، مدیتیشن، درمان و استراحت مورد توجه قرار می‌گیرد.

هوش هیجانی‌تان افزایش پیدا می‌کند. برای ایجاد یک سبک زندگی مطلوب باید بر روی سلامت عاطفی متمرکز شوید. یعنی احساسات‌تان را بپذیرید و مدیریت کنید. با بهبود هوش‌هیجانی می‌توانید روابط سالم و ارزشمندتری را تجربه کنید.

بین شغل و زندگی شخصی‌تان تعادل ایجاد می‌شود. کار بیش‌ازحد منجر به تجربه احساسات منفی از جمله فرسودگی شغلی می‌شود. یک سبک زندگی مطلوب می‌تواند بین کار و زندگی‌تان تعادل ایجاد کند و با ایجاد حدومرز، سطح شادکامی‌تان را افزایش دهد.

روابط ارزشمندتری را تجربه می‌کنید. کاهش سطح استرس و ایجاد عادات ارتباطی مثبت، کیفیت روابط‌تان را افزایش می‌دهد.

شرایط اقتصادی و مالی‌تان بهتر می‌شود. ایجاد عاداتی مثل بودجه‌بندی، پس‌انداز، سرمایه‌گذاری، یادگیری و اقدام باعث بهبود وضعیت مالی و تجربه امنیت مالی می‌شود.

سطح معنویت در زندگی‌تان افزایش می‌یابد. معنویت یکی از مهم‌ترین جنبه‌های زندگی است و در زمان ایجاد یک سبک زندگی مطلوب نباید نسبت به آن بی‌توجه باشید. معنویت معمولا رفتارهای حال خوب کننده که منفعت مالی به‌دنبال ندارد را دربر می‌گیرد.

 

چگونه می‌توان سبک زندگی را تغییر داد؟

اگر می‌خواهید رشد و تکامل را در زندگی‌تان تجربه کنید، باید تغییرات مطلوب را در شیوه زندگی‌تان ایجاد کنید. در ادامه با تکنیک‌های تغییر سبک زندگی آشنا خواهید شد.

1_ عادت جدید بسازید

تغییر سبک زندگی با خلق عادت

به‌جای تکیه بر انگیزه‌های زودگذر، عادت‌های پایدار بسازید و از این منبع قدرتمند رفتاری بیشترین بهره را ببرید. اگر در مسیر خلق عادات جدید شکست خوردید، ناامید نشوید و به مسیر برگردید.

روش تضمینی ایجاد عادت‌های جدید، شامل موارد زیر است:

  • از عادت‌های کوچک شروع کنید.
  • یک نشانه و محرک پیدا کنید. مثلا نشستن پشت میز.
  • کارها را کوچک کنید. مثلا می‌توانید بگویید که فقط یک کلمه از کتاب مورد نظرم را می‌خوانم.
  • جشن بگیرید. می‌توانید به خودتان بگویید ایول یا خودتان را ماساژ دهید.
  • این فرآیند را تا جایی تکرار کنید که عادت مورد نظرتان شکل بگیرید.

2_ شکرگزار باشید

بر جنبه‌های مثبت زندگی متمرکز شوید و ناامیدی را کنار بگذارید. با این کار سطح انگیزه و حال خوبتان افزایش می‌یابد. فهرست شکرگزاری درست کنید، به این فهرست نگاه کنید و هر روز یک یا چند مورد جدید به آن اضافه کنید.

3_ بدن‌تان را هیدراته نگه دارید

در طول روز آب کافی بنوشید و با این کار سطح بهزیستی‌تان را افزایش دهید. همچنین می‌توانید میوه‌ها و خوراکی‌هایی مثل خیار را به رژیم غذایی‌تان اضافه کنید و با این کار بدن‌تان را هیدراته نگه‌دارید.

4_ هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی کنید

Goal setting can help you make lifestyle changes to improve your health. If you’re ready to make a change, it can help to start with 1 or 2 goals and break them into smaller steps.

تنظیم اهداف می‌تواند به شما در ایجاد تغییرات سبک زندگی برای بهبود سلامت‌تان کمک کند. اگر آماده‌اید که تغییراتی ایجاد کنید، بهتر است با ۱ یا ۲ هدف شروع کرده و آنها را به مراحل کوچک‌تر تقسیم کنید. Myhealth.Alberta

برای خواسته‌هایتان هدف بگذارید و برای رسیدن به اهداف‌تان تلاش کنید. هدف‌های تعیین شده را به برنامه اقدام تبدیل کنید و برای انجام فعالیت‌ها بازه‌های زمانی در نظر بگیرید.

آیا نمی‌دانید چطور برنامه‌ریزی کنید؟ ما در مقاله تکنیک های برنامه ریزی، روش انجام این کار را توضیح می‌دهیم.

5_ رژیم غذایی‌تان را بهبود دهید

سبک زندگی و بهبود رژیم غذایی

حتی اگر عادت به ورزش کردن ندارید، به مصرف مواد غذایی سالم عادت کنید و از این طریق سلامتی‌تان را حفظ کنید.

راهکارهای بهبود رژیم غذایی و سبک زندگی چیست؟

  • به جای نوشابه‌های گازدار، آب میوه طبیعی مصرف کنید.
  • به جای چیپس و خوراکی‌های ناسالم می‌توانید آجیل مصرف کنید.
  • به جای گوشت قرمز، مصرف ماهی، عدس و لوبیا را در اولویت قرار دهید.
  • به جای سیب زمینی سرخ کرده، سبزیجات مصرف کنید.
  • اطراف‌تان را با غذاهای سالم پر کنید.

6_ به‌صورت منظم ورزش کنید

با ورزش کردن سطح انرژی‌تان را افزایش دهید، استقامت‌تان را بالا ببرید و وزن‌تان را مدیریت کنید. ۳۰ دقیقه ورزش روزانه برای ایجاد سبک زندگی سالم و حفظ آن کلیدی است.

تحقیقات علمی نشان می‌دهند که فعالیت‌های هوازی و ورزش می‌تواند طول عمرتان را افزایش دهد. (منبع) همچنین یک متاآنالیز دیگر نشان می‌دهد که تمرینات استقامتی خطر مرگ زودرس را تا ۲۱ درصد کاهش می‌دهد. (مطالعه علمی)

7_ استرس‌تان را مدیریت کنید

عوامل استرس‌زا را پیدا کنید و تاثیر آنها را کاهش دهید. یک متاآنالیز نشان می‌دهد که با استفاده از تمرینات ذهن آگاهی می‌توانید سطح استرس را کاهش دهید. (مطالعه علمی) ماساژ، یوگا، پیاده‌روی و تمرینات تنفسی از دیگر روش‌های کاهش استرس است.

8_ به‌اندازه کافی بخوابید

خواب باکیفیت و به‌اندازه در طول شب باعث می‌شود سطح انرژی و تمرکزتان را افزایش دهید. محققان دریافته‌اند که خواب بیش‌ازحد با مشکلات اجتماعی و اقتصادی، بیماری‌های مزمن و افسردگی ارتباط دارد. (تحقیق علمی)

9_ به یک پادکست گوش دهید

پادکست‌ها یک سرگرمی ارزان و فوق‌العاده‌اند. جافکری، رادیو راه، صلح درون، انسانک و رادیو مرز از جمله پادکست‌هایی هستند که در ایجاد سبک زندگی متعادل و مطلوب به شما کمک می‌کنند.

 

 

 

 

10_ بودجه‌بندی کنید

سرمایه‌تان را مدیریت کنید

اگر مدیریت سرمایه و پول را به سبک زندگی‌تان اضافه کنید، زندگی با کیفیت‌تری را تجربه خواهید کرد. درآمد و هزینه‌هایتان را یادداشت و بررسی کنید، جلوی هزینه‌های اضافی را بگیرید، پس‌انداز کنید، به‌دنبال روش‌های مطمئن سرمایه‌گذاری باشید و یک صندوق پس‌انداز اضطراری ایجاد کنید.

11_ به‌مرور سبک زندگی‌تان را بهبود دهید

نمی‌توان همه این عادات را یک‌باره ایجاد کرد. به خودتان زمان بدهید، از شکست‌ها درس بگیرید و تمرکزتان را روی یک مهارت و عادت قرار دهید.

12_ مهارت‌های جدید یاد بگیرید

با یادگیری مهارت‌های جدید، اعتماد به نفس بیشتری به‌دست می‌آورید و انگیزه‌تان برای تغییر سبک زندگی افزایش پیدا می‌کند. با یادگیری مهارت‌های جدید، در معرض افراد و فرصت‌های جدید هم قرار می‌گیرید که هر کدام از آنها می‌توانند به شما در پیدا کردن دیدگاه‌های جدید و تغییر سبک زندگی کمک کنند.

مهارت‌های جدید حتی می‌توانند باعث از بین رفتن یکنواختی در زندگی شما شوند و با ایجاد تغییرات، به ایجاد حس تازگی و هیجان کمک کنند.

شما با یادگیری یک مهارت پولساز، علاوه بر تغییر سبک زندگی، به درآمد هم می‌رسید؛ ما در یک مقاله، انواع مهارت‌های پولساز را بررسی کرده‌ایم.

13_ زمان را مدیریت کنید

با استفاده از تکنیک های مدیریت زمان، می‌توانید کارهای بیشتری را در زمان کمتری انجام دهید. شما با این تکنیک‌ها می‌توانید زمان بیشتری برای انجام فعالیت‌های موردعلاقه‌تان یا استراحت بگذارید.

با مدیریت زمان، احساس کنترل بیشتری بر زندگی هم به‌دست می‌آورید و سطح استرس و اضطراب‌تان را به حداقل می‌رسانید. تکنیک های مدیریت زمان به شما در شناخت اولویت‌های مهم و توجه بیشتر به آنها نیز کمک می‌کنند. این تکنیک‌ها به شما در نزدیک شدن به اهداف یاری می‌رسانند و باعث ایجاد تغییرات مثبت در سبک زندگی‌تان می‌شوند.

انواع سبک زندگی چیست؟

آشنایی با انواع سبک زندگی

قبل از این‌که شروع به تغییر در سبک زندگی‌تان کنید، باید انواع آن را بشناسید. سبک زندگی افراد منحصربه‌فرد است و اغلب تحت‌تاثیر علایق، ارزش‌ها، فرهنگ، جامعه و تجربیات فردی قرار داد. در ادامه با انواع سبک زندگی آشنا خواهید شد:

1_ سبک زندگی فعال

این سبک زندگی مناسب افراد برون‌گرا و اجتماعی است. اگر سطح انرژی بالایی دارید، میزان تحرک‌تان بالاست و تعاملات اجتماعی زیادی را تجربه می‌کنید، این سبک زندگی سطح رضایت‌مندی‌تان را افزایش می‌دهد.

سبک زندگی فعال، فعالیت‌های زیر را دربر می‌گیرد:

  • پیاده‌روی، دویدن، دوچرخه سواری، پیاده‌روی و تحرک
  • شرکت در جمع‌های دوستانه، باشگاه رفتن و حضور در برنامه‌ها
  • سفر کردن و داوطلب شدن در فعالیت‌های اجتماعی
  • یادگیری مهارت‌های جدید
  • پرداختن به فعالیت‌های مثبتی که نیاز به انرژی دارند

2_ سبک زندگی سالم

سبک زندگی سالم چیست؟

سبک زندگی سالم شامل مجموعه فعالیت‌هایی است که به حفظ سلامت جسمی و ذهنی منجر می‌شود. این سبک زندگی به افراد کمک می‌کند به بهترین نسخه خودشان تبدیل شوند.

سبک زندگی سالم، فعالیت‌های زیر را دربر می‌گیرد:

  • مصرف موادغذایی سالم در طول روز
  • محدود کردن مصرف غذاهای فرآوری‌شده و ناسالم
  • نوشیدن آب به‌اندازه کافی
  • تحرک و انجام فعالیت‌های ورزشی مثل پیاده‌روی یا دویدن
  • داشتن ۷ تا ۹ ساعت خواب با کیفیت در شب
  • ایجاد روتین خواب
  • کاهش استرس، اضطراب، خشم و احساسات منفی
  • هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی شخصی

3_ سبک زندگی فردی

در سبک زندگی فردی، فرد وابستگی خودش را به حداقل می‌رساند. یعنی علاقه زیادی به استقلال و تنهایی دارد و به‌صورت فردی فعالیت‌ها، تصمیم‌ها، برنامه‌ها و خواسته‌هایش را مدیریت می‌کند.

سبک زندگی فردی، فعالیت‌های زیر را دربر می‌گیرد:

  • عکاسی، نویسندگی، موسیقی و کارهایی که به‌صورت انفرادی انجام می‌شود.
  • پیاده‌روی، یوگا، کوه‌نوردی
  • مطالعه کتاب، یادگیری چیزهای جدید و تلاش در راستای توسعه فردی
  • کشف و تجربه مکان جدید به‌صورت فردی
  • آشپزی، نظافت منزل، دکوراسیون و…
  • انجام فعالیت‌هایی که معمولا توسط دیگران قضاوت نمی‌شوند.
  • انجام کارهایی که نیازمند مسئولیت‌پذیری و تصمیم‌گیری است.

 

وبینار کارخانه پولسازی

اگر دنبال «افزایش درآمد» هستی و نمی‌دونی از کجا شروع کنی این وبینار رایگان مختص تویه

تاریخ وبینار: شنبه ۱۳ اردیبهشت ساعت ۱۲
روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
تا برگزاری وبینار!

 

4_ سبک زندگی روستایی

سبک زندگی روستای مناسب افرادی است که یک زندگی آرام می‌خواهند. این افراد نزدیک به طبیعت زندگی می‌کنند و در تلاش هستند از زندگی شهری دور باشند. عمده فعالیت‌های این افراد دام‌داری، کشاورزی و فعالیت‌های مشابه است.

سبک زندگی روستایی فعالیت‌های زیر را دربر می‌گیرد:

  • کشت محصولات کشاورزی و کارهای مرتبط با آن
  • پرورش دام و طیور و مراقبت از حیوانات
  • ساخت صنایع‌دستی، قالی‌بافی و سفال‌گری
  • شرکت در فعالیت‌های محلی، جشن‌ها و گفتگوهای دوستانه
  • لذت بردن از طبیعت و دور ماندن از سبک زندگی شهری

 

 

 

 

 

 

5_ سبک زندگی شهری

سبک زندگی شهری چیست؟

سبک زندگی شهری متمرکز بر محیط‌های پر جنب‌و‌جوش و پر استرس شهری است. در این سبک زندگی با انبوهی از فعالیت‌ها، فرصت‌ها و امکانات رفاهی مواجه هستید. افرادی که به‌دنبال تجربیات جدید، تحرک‌های اجتماعی و فرصت‌های شغلی هستند، این سبک زندگی را انتخاب می‌کنند.

برجسته‌ترین فعالیت‌های موجود در این سبک زندگی چیست؟

  • پرداختن به فعالیت‌های تحصیلی
  • بهره‌گیری از فناوری‌های جدید، شبکه‌های اجتماعی، اینترنت و نرم‌افزارها
  • تلاش برای کسب جایگاه‌های شغلی بهتر
  • استفاده از امکانات رفاهی و تفریحی مثل سینما، کنسرت، رستوران و…
  • استفاده از امکانات ورزشی مثل دوچرخه سواری و پیاده‌روی در پارک‌ها
  • مسافرت‌های درون‌شهری یا سفر به شهرهای دیگر

6_ سبک زندگی عشایری

در سبک زندگی عشایری افراد خودشان را به یک محل زندگی مشخص محدود نمی‌کنند. در این سبک زندگی افراد به‌صورت گروهی و دوره‌ای به یک محل جدید کوچ می‌کنند و به‌دنبال منابع مناسب برای چرای دام‌هایشان هستند.

سبک زندگی عشایری فعالیت‌های زیر را دربر می‌گیرد:

  • کوچ و جابه‌جایی به‌صورت دوره‌ای
  • دام‌داری و پرورش حیوانات
  • تهیه محصولات دامی و لبنیات
  • صنایع‌دستی و استفاده از ابزارهای سنتی
  • سازگاری سبک زندگی عشایری با ابزارهای مدرن

7_ سبک زندگی بوهمی یا بوهو

سبک زندگی بوهمی چیست؟

سبک زندگی بوهمی یک شیوه آزادی، هنری و کنجکاوانه است. در این سبک زندگی افراد به‌دنبال تجربه چیزهای جدید، انتقال پیام از طریق هنر و موسیقی، فعالیت فراتر از قوانین و هنجارها و کشف معنای زندگی هستند.

سبک زندگی بوهمی فعالیت‌های زیر را دربر می‌گیرد:

  • نواختن ساز و شرکت در کنسرت‌ها و برنامه‌های مرتبط
  • کمپینگ، پیاده‌روی و کوه‌نوردی
  • تجربه سفرهای ماجراجویانه
  • نویسندگی، نقاشی و طراحی با هدف بیان یک چیز
  • حضور و گفتگو در جمع نویسندگان و هنرمندان
  • مطالعه در مورد فرهنگ‌ها و ایده‌های مختلف
  • رها شدن از قیدوبند هنجارهای اجتماعی و کشف جهان اطراف

8_ سبک زندگی دیجیتال

در سبک زندگی دیجیتال در طول روز از تکنولوژی و فناوری‌های جدید استفاده می‌شود. در این شیوه زندگی از فعالیت‌های آنلاین و دستگاه‌های دیجیتال به‌صورت گسترده استفاده می‌شود.

سبک زندگی دیجیتال فعالیت‌های زیر را دربر می‌گیرد:

  • استفاده گسترده از شبکه‌های اجتماعی و ابزارهای ارتباطی
  • جلسه‌های آموزشی آنلاین و تحصیل از راه دور
  • خرید آنلاین و استفاده از سرویس‌های دیجیتالی
  • بهره‌گیری از سرگرمی‌های دیجیتالی
  • استفاده از ابزارها و اپلیکیشن‌های سلامتی
  • تولید و انتشار محتوای متنی یا تصویری

حالا که با انواع سبک زندگی آشنا شده‌اید، لازم است مناسب‌ترین مورد را انتخاب کنید و با توجه به آن، تغییرات لازم را در سبک زندگی‌تان ایجاد کنید. در ادامه با نحوه ایجاد تغییر در شیوه زندگی و لایف استایل آشنا خواهید شد.

 

انواع سبک زندگی در روانشناسی

انواع سبک زندگی در روانشناسی

در علم روانشناسی نیز چندین نوع سبک زندگی (بر اساس شیوه زندگی افراد و انتخاب‌های روزمره آنها) وجود دارد که آنها را بررسی می‌کنیم:

نوع سبک زندگی توضیحات مثال
سبک زندگی خودآگاه فرد در این سبک زندگی، از احساسات، افکار و رفتارهای خود آگاه است. افرادی با این سبک زندگی، اهمیت زیادی به توسعه فردی و خودشناسی می‌دهند و همواره می‌کوشند تا انتخاب‌های آگاهانه‌تری داشته باشند. فرد به‌صورت روزانه مدیتیشن می‌کند یا در تلاش برای انتخاب‌های بهتر است.
سبک زندگی تطبیقی افرادی با این سبک زندگی، به راحتی می‌توانند با افراد یا شرایط جدید وفق پیدا کنند و خیلی سریع نسبت به شرایط واکنش نشان دهند. این افراد انعطاف‌پذیری بالایی دارند. امکان تغییر سبک زندگی این افراد با تغییر شرایط وجود دارد. فرد به راحتی به شهری جدید نقل مکان می‌کند یا با عادات و فرهنگ‌های جدید کنار می‌آید.
سبک زندگی کمال‌گرا افرادی با سبک زندگی کمال‌گرا، معمولاً در تلاش برای رسیدن به استانداردهای بالا در زندگی خود هستند. سبک زندگی کمال‌گرا، فشار روانی و اضطراب زیادی دارد؛ چون افراد در آن به‌طور مداوم حس می‌کنند که به اندازه کافی خوب نیستند. یک دانشجو همواره برای گرفتن بهترین نمره‌ها تلاش می‌کند و تحت فشار زیادی قرار می‌گیرد.
سبک زندگی مبتنی بر هدف افراد در این سبک زندگی، اهداف مشخصی را تعیین کرده و برای دستیابی به آنها تلاش می‌کنند. این افراد معمولاً با برنامه‌ریزی‌های دقیق، به اهداف خود می‌رسند. فرد با شروع سال جدید، اهداف جدیدی انتخاب می‌کند و برای رسیدن به آنها می‌کوشد.
سبک زندگی خلاق هنر و خلاقیت در سبک زندگی خلاق جایگاه ویژه‌ای دارند. افرادی با این سبک زندگی، همواره به فعالیت‌های خلاقانه و هنری در زندگی‌شان مشغول هستند. این سبک زندگی، میزان رضایت و خوشحالی افراد را افزایش می‌دهد. فرد زمان زیادی را صرف نوشتن یا نقاشی کشیدن می‌کند.
سبک زندگی متعادل در سبک زندگی متعادل، افراد در تلاش برای ایجاد تعادل بین کار، وقت‌گذراندن با خانواده، تفریح و سلامت خود هستند. این افراد معمولاً از زندگی لذت بیشتری می‌برند. فرد به کار اهمیت می‌دهد، اما همچنین زمان‌هایی برای خانواده و خود می‌گذارد.

 

کلام آخر

حالا که با جنبه‌های مختلف سبک زندگی آشنا شده‌اید، می‌توانید مناسب‌ترین شیوه را انتخاب کنید و بین جنبه‌های مختلف زندگی‌تان تعادل ایجاد کنید. امیدواریم مقاله “سبک زندگی چیست” مورد توجه شما قرار گرفته باشد. از این‌که تا انتهای این مطلب آموزشی با ما همراه بودید از شما متشکریم.

منابع مقاله سبک زندگی چیست:

 

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هدیه پیشنهادی

کارخانه پولسازی

سیستم ۷ مرحله‌ای خلق ثروت

محصول پیشنهادی

دوره روانشناسی پول

روانشناسی پول پایه

۳۰ میلیون تومان

روانشناسی پول پیشرفته

روانشناسی پول پیشرفته

۴۵ میلیون تومان

بیزینس سایکولوژی

بیزنس سایکولوژی

۲۰۰ میلیون تومان

پیمایش به بالا