زندگی نامه بیل گیتس

مروری بر زندگی نامه بیل گیتس

بیل گیتس یکی از بزرگ‌ترین تاجران، کارآفرینان و خیرین آمریکایی است. او و پل آلن با کمک نوآوری‌های خود و تکنیک‌های تجاری، بزرگ‌ترین شرکت نرم‌افزاری جهان، یعنی مایکروسافت را تاسیس کردند و در این روند، گیتس به یکی از ثروتمندترین مردان جهان تبدیل شد. سرانجام او در فوریه ۲۰۱۴ اعلام کرد که می‌خواهد از ریاست مایکروسافت کناره‌گیری کند و بر کارهای بنیاد خیریه‌اش که “بنیاد بیل و ملیندا گیتس” نام دارد، تمرکز کند. در این مطلب، زندگی نامه بیل گیتس را به طور کامل بررسی می‌کنیم.

بیوگرافی بیل گیتس

بیل گیتس موسس شرکت مایکروسافت است.

بیل گیتس در تاریخ ۲۸ اکتبر ۱۹۵۵ در شهر سیاتل، ایالت واشنگتن به دنیا آمد. او یک بیزینس‌من، کارآفرین، خیر و از بنیان‌گذاران شرکت مایکروسافت است. مایکروسافت یک شرکت آمریکایی است که در زمینه تکنولوژی و کامپیوتر فعالیت می‌کند و هدفش تولید و توسعه برنامه‌های نر‌م‌افزاری کامپیوتر است. از معروف‌ترین محصولات مایکروسافت می‌توان به ویندوز، آفیس و اینترنت اکسپلورر اشاره کرد.

فضای خانواده گیتس گرم و صمیمی بود. پدرش ویلیام گیتس، وکیل دادگستری بود و مادرش ماکسول گیتس، معلم و عضو هیات مدیره امور خیریه بود. پدر و مادر بیل بدون شک به موفق شدن و افزایش ضریب هوشی بسیار بالای او کمک کرده‌اند. بیل گیتس بارها درباره نتایج مثبت تربیتی که داشته صحبت کرده و تاکید دارد که روش تربیت او به موفق شدنش در زندگی کمک کرده است. او همچنین یک خواهر بزرگ‌تر به نام کریستین و یک خواهر کوچک‌تر به نام لیبی دارد.

گیتس هم‌اکنون از همسرش ملیندا فرنچ جدا شده و دو دختر به نام‌های جنیفر و فیبی و یک پسر به نام روری دارد.

 

 

دوران کودکی بیل گیتس

گیتس از کودکی به کامپیوتر علاقه داشت. زمانی که خردسال بود می‌خواست راه پدرش را پیش بگیرد و وکیل شود اما با توجه به علاقه‌اش، این اتفاق نیفتاد.

علاقه بیل به تکنولوژی زمانی بیشتر شد که مدرسه او یک کامپیوتر برای بچه‌ها خرید. او شیفته کارهایی شد که کامپیوتر می‌توانست انجام دهد و از این رو، بیشتر وقت آزاد خود را صرف کار با آن کامپیوتر می‌کرد و از همان موقع که ۱۳ سال داشت شروع به برنامه‌نویسی کرد و همچنین در مشکلات مربوط به رایانه، به دوستانش کمک می‌کرد تا دانش خودش هم در مورد نحوه کار با کامپیوتر بیشتر شود.

گیتس نسبت به سنش جثه کوچک‌تری داشت و اغلب بابت این موضوع در دوران کودکی مورد آزار و اذیت قرار می‌گرفت. او بعدا گفت که قد کوتاه و قلدر بودنش به او کمک کرد تا به فرد موفقی تبدیل شود. گیتس همچنین قلدر بودنش را به هوش بسیار بالای خود نسبت داد.

تحصیلات و ورود به دانشگاه

گیتس در سال ۱۹۷۵ از دانشگاه هاروارد انصراف داد.

بیل گیتس از کودکی به کتاب خواندن علاقه زیادی داشت و ساعت‌های زیادی را صرف مطالعه کتاب‌های مرجع مانند دایره‌المعارف می‌کرد. او در مدرسه عملکرد خوبی داشت اما گاهی اوقات خسته و گوشه‌گیر به نظر می‌رسید و والدینش از این بابت نگران او بودند.

او در مدرسه لیک ساید تحصیل می‌کرد. تقریبا در همه دروس خوب عمل می‌کرد؛ در ریاضیات و علوم عالی و در ادبیات و انگلیسی خوب بود.

گیتس در سال ۱۹۷۳ از مدرسه فارغ‌التحصیل شد و به دانشگاه هاروارد رفت تا در رشته حقوق به تحصیل ادامه دهد. با توجه به موفقیت تجاری و ضریب هوشی بسیار بالای او، قبولی در این دانشگاه برای هیچ یک از اطرافیانش تعجب‌آور نبود.

سرانجام گیتس با گذشت زمان متوجه شد که هیچ علاقه‌ای به این رشته ندارد. از این رو، با وجود مخالفت‌ها و ناراحتی پدر و مادرش، در سال ۱۹۷۵ از هاروارد انصراف داد تا با شریکش پل آلن روی مایکروسافت کار کنند.

یکی از اتفاقات مهم زندگی گیتس در دوران دانشجویی، آشنایی با استیو بالمر بود که در تاسیس مایکروسافت با گیتس همکاری کرد و هم‌اکنون رئیس امور اداری این شرکت است.

 

بیشتر بخوانید: رمز موفقیت ایلان ماسک

 

دوستی با پل آلن

گیتس در مدرسه لیک ساید با آلن که دو سال از او بزرگ‌تر بود، آشنا شد. این دو با وجود این‌که با یکدیگر تفاوت‌های بسیار زیادی داشتند اما به خاطر علاقه مشترک‌شان به کامپیوتر، خیلی زود با هم دوست شدند. آلن محتاط‌تر و خجالتی‌تر بود در حالی که گیتس شیطون‌تر و رقابتی‌تر بود.

آلن و گیتس صرف نظر از تفاوت‌هایی که داشتند، بیشتر اوقات فراغت‌شان را با هم سپری می‌کردند. گاهی اوقات با هم بر سر این‌که چه کسی درست می‌گوید یا چه کسی باید اتاق کامپیوتر را اداره کند با هم اختلاف پیدا می‌کردند. در یک مورد، بحث آن‌ها به جایی رسید که آلن، گیتس را از اتاق کامپیوتر بیرون انداخت.

در دوران مدرسه نیز گیتس و آلن از کامپیوتر مدرسه سواستفاده کردند و آن را هک کردند. به دنبال آن، استفاده دانش‌آموزان با کامپیوترهای مدرسه ممنوع اعلام شد اما بیل و دوستانش پیشنهاد دادند که به آن‌ها اجازه دهند مدت زمان بیشتری با کامپیوتر کار کنند تا بتوانند مشکلات آن را پیدا کنند. این پیشنهاد پذیرفته شد و آن‌ها اجازه بازگشت به اتاق کامپیوتر را پیدا کردند. در آن مدت، بیل و دوستانش برنامه‌های مختلفی نوشتند.

در سال ۱۹۷۰ زمانی که گیتس تنها ۱۵ سال داشت، به همراه پل اولین کسب و کار خود را راه‌اندازی کردند. آن‌ها یک برنامه کامپیوتری به نام “Traf-o-Data” ایجاد کردند که با کمک آن می‌توانستند رفت و آمدهای شهر سیاتل را کنترل کنند. آن‌ها از این کسب و کار ۲۰ هزار دلار به دست آوردند.

پس از این تجربه، پل و گیتس تصمیم گرفتند شرکت خود را تاسیس کنند اما والدین گیتس مخالفت کردند و گفتند باید مدرسه را تمام کند و برای تحصیل در رشته حقوق به دانشگاه برود. سپس آلن به دانشگاه ایالتی واشنگتن رفت و گیتس به هاروارد رفت هر چند این دو دوست با یکدیگر در تماس بودند.

پس از دو سال تحصیل در دانشگاه، آلن ترک تحصیل کرد و به بوستون، ماساچوست رفت تا در شرکت هانیول کار کند. در همین زمان او نسخه‌ای از مجله Popular Electronics را به گیتس نشان داد که مقاله‌ای در مورد کیت مینی کامپیوتر Altair 8800 در آن نوشته شده بود. گیتس و آلن مجذوب امکانات این کامپیوتر شده بودند که می‌توانست تغییراتی در دنیا ایجاد کند.

داستان فعالیت‌ها و کسب‌ و کارهای بیل گیتس

گیتس در سال ۱۹۷۵ مایکروسافت را تاسیس کرد.

کل کسب و کار و فعالیت‌های گیتس به نوعی در مایکروسافت خلاصه می‌شود. گیتس و آلن این شرکت را در سال ۱۹۷۵ تاسیس کردند. علت نام‌گذاری مایکروسافت این است که این شرکت ترکیبی از میکرو کامپیوتر (micro-computer) و نرم‌افزار (software) بود.

در همین سال که گیتس و آلن تصمیم داشتند اولین محصول شرکت‌شان را تولید کنند، با خبر شدند شرکتی به نام MITS، یک کامپیوتر تولید کرده است. بیل با آن‌ها تماس گرفت و گفت در حال تولید یک نرم‌افزار برای آن کامپیوتر است در حالی که در واقعیت چنین کاری نکرده بود و فقط می‌خواست نظر مدیران شرکت را جلب کند. مدیران شرکت MITS قبول کردند که از این برنامه استفاده کنند و در نتیجه بیل و آلن به صورت شبانه‌روزی تلاش کردند تا این نرم‌افزار را در موعد مقرر آماده کنند.

در نهایت اولین محصول شرکت مایکروسافت تولید شد؛ یک نرم‌افزار BASIC بود که روی کامپیوتر Altair اجرا می‌شد. مایکروسافت این نرم‌افزار را به صورت پولی در اختیار مردم قرار داده بود اما بر اساس گزارش‌های بعدی گیتس، تنها ۱۰٪ از افراد برای دریافت آن، هزینه پرداخت کرده بودند و اکثر مردم این محصول را رایگان دریافت می‌کردند و در اختیار دیگران نیز قرار می‌دادند و اعتقادی به پرداخت هزینه بابت محصولات نرم‌افزاری نداشتند.

همچنین در آن زمان، بسیاری از افرادی که به کامپیوتر علاقه داشتند، برای کسب درآمد در این حوزه فعالیت نمی‌کردند اما گیتس متفاوت فکر می‌کرد. او انتشار رایگان نرم‌افزار را دزدی می‌دانست به خصوص وقتی که این نرم‌افزار به صورت پولی در اختیار عموم قرار گرفته بود.

در فوریه ۱۹۷۶، گیتس نامه‌ای به علاقه‌مندان کامپیوتر نوشت و در آن نامه گفت “استفاده از نرم‌افزارهای کامپیوتر بدون پرداخت هزینه و همچنین رایگان قرار دادن در اختیار دیگران، باعث می‌شود برنامه‌نویسان انگیزه، زمان و پولی بابت نوشتن نرم‌افزارهای خوب و باکیفیت نداشته باشند.” این نامه در بین افراد محبوبیت نداشت اما گیتس به اعتقادات خود پایبند ماند.

اما این موضوع به همین جا ختم نشد، صحبت‌های نامه گیتس نه تنها مورد قبول عموم افراد واقع نشد، بلکه رئیس شرکت MITS که آلن و گیتس برای آن برنامه‌نویسی می‌کردند نیز با حرف‌های گیتس موافقت نکرد. آن‌ها با یکدیگر درگیر شدند و در نهایت رئیس شرکت یعنی رابرتز، گیتس را نفرت‌انگیز و خسیس خطاب کرد.

پس از این اتفاقات، در سال ۱۹۷۷ رابرتز MITS را به شرکت کامپیوتری دیگری فروخت و به جورجیا رفت تا پزشکی بخواند. گیتس و آلن نیز شرکت را سیاتل منتقل کردند تا برای رشد و پیشرفت آن تلاش کنند. کارمندان مایکروسافت در آن زمان ۲۵ نفر بودند که برای توسعه محصولات، کسب و کار، بازاریابی و تمام جنبه‌های مایکروسافت تلاش می‌کردند.

گیتس در ۲۳ رئیس شرکت مایکروسافت شد.

اگرچه این شرکت با وضعیت خوبی شروع به کار نکرد، اما تا سال ۱۹۷۹ تقریبا ۲.۵ میلیون دلار درآمد داشت و گیتس در ۲۳ سالگی به عنوان رئیس شرکت در آن‌جا کار می‌کرد. او با ذکاوت خود، شرکت را رهبری می‌کرد و تمرکزش بر توسعه نرم‌افزارها و ایجاد یک کسب و کار موفق بود. گیتس شخصا هر خط کدی که شرکت می‌نوشت را بررسی می‌کرد و در مواقع نیاز، کد را بازنویسی می‌کرد.

همان‌طور که صنعت کامپیوتر رشد می‌کرد و شرکت‌هایی مانند اپل، اینتل و IBM در حال توسعه سخت‌افزار و قطعات بودند، گیتس به طور مداوم برنامه‌های نرم‌افزاری شرکت مایکروسافت را در شرکت‌های کامپیوتری تبلیغ می‌کرد. از آن‌جایی که گیتس با مادرش رابطه بسیار خوب و نزدیکی داشت، در این فعالیت مادرش را نیز با خود می‌برد. مری زن مورد احترامی بود و از آن جایی که عضو هیات مدیره چندین شرکت بود، با شرکت‌های مختلف آشنایی و ارتباط خوبی داشت و از طریق مری بود که بیل با مدیرعامل IBM آشنا شد.

در نوامبر ۱۹۸۰ IBM به دنبال نرم‌افزاری بود که بتواند در کامپیوترهای آینده‌اش قرار دهد و از این رو به مایکروسافت نزدیک شد. گیتس آن‌ها را متقاعد کرد که او و شرکتش می‌توانند نیازهای آن‌ها را برآورده کنند. تنها مشکل این بود که مایکروسافت سیستم عامل پایه‌ای که بتواند در کامپیوترهای جدید IBM نصب شود را توسعه نداده بود.

اما گیتس دست برنداشت و سیستم عامل توسعه‌یافته‌ای را برای این کار خریداری کرد. او قراردادی را با شرکت توسعه‌دهنده نرم‌افزار بست و مایکروسافت را مالک آن نرم‌افزار می‌دانست و از این قرارداد به IBM چیزی نگفت. سپس IBM به دلیل پنهان کردن اطلاعات مهم از مایکروسافت و گیتس شکایت کرد و مایکروسافت مبلغی را به عنوان جریمه به این شرکت پرداخت کرد اما در طول این جریانات، هیچ تخلفی را اعتراف نکردند.

در سال‌های ۱۹۷۹ و ۱۹۸۱ به دنبال توسعه نرم‌افزار برای IBM و همچنین انتشار نرم‌افزاری به نام Softcard که به مایکروسافت بیسیک اجازه می‌داد روی دستگاه‌های Apple II کار کند، مایکروسافت به شدت رشد کرد و کارکنان آن از ۲۵ نفر به ۱۲۸ نفر افزایش یافتند و درآمد آن از ۲.۵ میلیون دلار به ۱۶ میلیون دلار افزایش یافت. در اواسط سال ۱۹۸۱ گیتس رئیس و رئیس هیات مدیره و آلن معاون اجرایی شرکت مایکروسافت شد.

تا سال ۱۹۸۳، مایکروسافت دفاتر خود را در بریتانیا و ژاپن تاسیس کرد و تخمین زده می‌شود که ۳۰٪ از کامپیوترهای جهان با نرم‌افزارهای آن کار می‌کنند.

مایکروسافت با برنامه‌نویسی و توسعه ویندوز، به بزرگ‌ترین موفقیت تجاری خود دست یافت. اولین نسخه ویندوز در سال ۱۹۸۵ منتشر شد و این سیستم عامل هم‌اکنون یکی از محبوب‌ترین سیستم عامل‌های جهان است.

سرانجام گیتس در سال ۲۰۰۰ از سمت مدیرعاملی کنار رفت و راه را برای استیو بالیمر باز کرد. در سال ۲۰۲۰ نیز از هیات مدیره آن‌جا کناره‌گیری کرد تا بر فعالیت‌های نیکوکارانه و بشردوستانه خود تمرکز کند.

 

  • بیشتر بخوانید: رمز موفقیت مارک زاکر برگ

 

دستاوردهای بیل گیتس

ویندوز در سال ۱۹۸۵ اختراع شد.

اگر بخواهیم به این سوال جواب بدیم که علت شهرت بیل گیتس چیست، باید به دستاوردهای او اشاره کنیم:

۱- شرکت مایکروسافت

شکی نیست که شرکت مایکروسافت یکی از مهم‌ترین دستاوردهای بیل گیتس است و گیتس نیز بیشتر به دلیل تاسیس این شرکت شناخته شده است. مایکروسافت هم‌اکنون یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های نرم‌افزاری جهان است.

۲- ویندوز

ویندوز در سال ۱۹۸۵ اختراع شد و اکنون محبوب‌ترین سیستم عامل در جهان است که روی همه کامپیوترها وجود دارد و بیشتر در شرکت‌های تجاری از آن استفاده می‌شود. رابط گرافیکی ویندوز به طور قابل توجهی در طول زمان تکامل و بهبود یافته است.

۳- آفیس

آفیس مجموعه‌ای از چندین برنامه است که برای کارهای شخصی و تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. اولین نسخه آفیس در سال ۱۹۹۵ منتشر شد و مانند بسیاری از محصولات مایکروسافت، در طول زمان بارها و بارها تغییر کرد.

۴- اینترنت اکسپلورر

اینترنت اکسپلورر جزو اولین مرورگرهای اینترنتی است که در سال ۱۹۹۴ منتشر شد و همچنان نیز یکی از محبوب‌ترین مرورگرها است.

 

 

جوایز و افتخارات

گیتس جوایز متعددی را برای کارهای حرفه‌ای و نیکوکارانه‌اش دریافت کرده است که برخی از آن‌ها عبارتند از:

  • کسب جایزه تورینگ به دلیل نوآوری‌هایش در زمینه تکنولوژی
  • کسب مدال آزادی ریاست جمهوری از طرف باراک اوباما در سال ۲۰۱۶ برای قدردانی از کمک‌های عمده‌اش به ایالات متحده آمریکا
  • اعطا جایزه پادما بوشان توسط دولت هند در سال ۲۰۱۵ به بیل و ملیندا گیتس به پاس قدردانی از فعالیت‌های بشردوستانه‌شان
  • اعطا نشان ملی مکزیک (نشان عقاب آزتک) به گیتس و همسرش به دلیل فعالیت‌های بشردوستانه آن‌ها در سراسر جهان در زمینه‌های بهداشت و آموزش
  • اعطا نشان امپراتوری بریتانیا توسط ملکه الیزابت دوم در سال ۲۰۰۵ به عنوان فرمانده شوالیه افتخاری
  • دارای چندین دکترای افتخاری از دانشگاه‌های سراسر جهان
  • کسب عنوان تاثیرگذارترین افراد قرن بیستم در مجله تایم

 

 

زندگی شخصی بیل گیتس

گیتس ۳ فرزند دارد.

در سال ۱۹۸۷ زمانی که بیل ۳۲ سال داشت عاشق مدیر محصول مایکروسافت، یعنی ملیندا فرنچ شد که در آن زمان ۲۳ سال داشت. رابطه آن‌ها به مرور زمان صمیمی شد تا این‌که در ژانویه ۱۹۹۴ ملیندا و بیل در هاوایی ازدواج کردند.

در سال ۱۹۹۶ اولین فرزند آن‌ها، جنیفر به دنیا آمد، در سال ۱۹۹۹ پسرشان، روری متولد شد و در سال ۲۰۰۲ سومین فرزندشان یعنی فیبی به دنیا آمد.

بر اساس گزارش‌ها، بیل و ملیندا از اوایل سال ۲۰۱۹ درگیر طلاق بودند تا این‌که در سال ۲۰۲۱ در توییتر اعلام کردند که از یکدیگر جدا شدند و این خبر مردم را غافلگیر کرد. گزارش‌های بعدی نشان داد یکی از علل جدایی این زوج، ارتباط پنهانی گیتس با جفری اپستین، تاجر آمریکایی بود.

قوانین سخت بیل گیتس برای تربیت فرزندان

گیتس برای تربیت فرزندانش قوانین سختی به کار می‌گرفت که برخی از آن‌ها عبارتند از:

  • عدم استفاده از موبایل تا ۱۴ سالگی
  • ممنوع بودن استفاده از وسایل هوشمند در زمان شام خوردن
  • ممنوعیت وجود وسایل هوشمند در اتاق خواب بچه‌ها
  • محدودیت سخت برای مدت زمان قرار گرفتن بچه‌های بزرگ‌تر در معرض صفحه نمایش وسایل هوشمند و ممنوعیت کامل برای بچه‌های کوچک‌تر
  • خاموش بودن وسایل هوشمند قبل از خواب

ثروت بیل گیتس

موفقیت مایکروسافت، گیتس را به ثروتی عظیم رساند و او در ۳۱ سالگی به یک میلیاردر تبدیل شده بود. هم‌اکنون دارایی خالص گیتس ۱۳۲ میلیارد دلار تخمین زده می‌شود اگرچه این عدد در مقاطع مختلف به بیش از ۱۵۰ میلیارد دلار رسیده بود. اعتقاد بر این است که کم شدن دارایی خالص گیتس به دلیل کمک‌های او به بنیاد خیریه بیل و ملیندا گیتس است.

با این حال، از آن زمان تاکنون بیل گیتس در صدر یا نزدیک به صدر فهرست سالانه “ثروتمندترین افراد آمریکا” فوربس بوده است.

 

 

خانه بیل گیتس

متراژ خانه بیل گیتس ۵۵ هزار فوت مربع است.

در سال ۱۹۹۷ گیتس و خانواده‌اش به خانه‌ای دنج در واشنگتن نقل مکان کردند که متراژ آن به ۵۵ هزار فوت مربع می‌رسد. خانه گیتس مشرف به دریاچه واشنگتن است و به دلیل طراحی که دارد شناخته شده است. این خانه یک استخر، سیستم صوتی، سالن بدنسازی و کتابخانه خصوصی دارد. در سال ۲۰۰۹، ارزش ملک او ۱۴۷ میلیون دلار بود.

سخنان به یاد ماندنی و تاثیرگذار بیل گیتس

برخی از سخنان به تاثیرگذار بیل گیتس شامل موارد زیر است:

  • موفقیت معلم بدی است زیرا افراد باهوش را فریب می‌دهد که نمی‌توانند شکست بخورند.
  • من کار سخت را به افراد تنبل می‌سپارم زیرا افراد تنبل راه آسانی برای انجام آن کار پیدا می‌کنند.
  • کامپیوتر ابزار باورنکردنی است که با آن می‌توانیم مشکلات مختلفی را حل کنیم؛ مشکلاتی که شاید باهوش‌ترین افراد هم قادر به حل آن‌ها نبودند.
  • با افراد نرد (Nerd) خوب رفتار کنید زیرا این احتمال وجود دارد که برای یکی از آن‌ها کار کنید.
  • من همیشه خوش‌بین بوده‌ام و فکر می‌کنم این خوش‌بینی ریشه در باور من دارد؛ این باور که خلاقیت و هوش می‌توانند دنیا را به مکان بهتری تبدیل کنند.

حاشیه‌های زندگی بیل گیتس

برخی از عادات غلط و رفتارهای نادرست بیل گیتس باعث ایجاد حواشی در زندگی او شده است از جمله:

  • او شماره پلاک کارمندان مایکروسافت را حفظ می‌کرد تا ساعات رفت و آمد آن‌ها را زیر نظر داشته باشد.
  • برخی از کارمندان او گفته‌اند که گیتس یک رئیس پرخاشگر و بد اخلاق است.
  • عده‌ای گفته‌اند که گیتس به صورت توهین‌آمیز و تحقیرآمیز با کارمندانش صحبت می‌کند.
  • با جفری اپستین وارد رابطه شد و به همسرش خیانت کرد.
  • به ایده‌های دیگران اهمیتی نمی‌داد.

کتاب‌های بیل گیتس

بیل گیتس کتاب جاده پیش رو را نوشته است.

بیل گیتس مقالات و سخنرانی‌های متعددی در طول حرفه خود انجام داده است و همچنین حضور فعالی در شبکه‌های اجتماعی دارد. او ۳ کتاب نوشته که به شرح زیر است:

۱- جاده پیش رو

گیتس این کتاب را در سال ۱۹۹۵ نوشت. او در این کتاب در مورد آینده اینترنت، کامپیوتر و تکنولوژی صحبت کرد و بسیاری از پیش بینی‌های او به ویژه در زمینه تاثیر اینترنت بر تبادل اطلاعات، به حقیقت پیوست.

۲- تجارت، سرعت، فکر

این کتاب در سال ۱۹۹۹ توسط گیتس و کالینز همینگوی نوشته شد. آن‌ها در این کتاب درباره بیزینس و تکنولوژی حرف زدند و اشاره کردند که مشاغل جدیدتر به شدت به تکنولوژی وابسته می‌شوند.

۳- چگونه از فاجعه اقلیمی پیشگیری کنیم

این کتاب، جدیدترین کتاب گیتس است که در سال ۲۰۲۱ نوشته شد. گیتس در این کتاب فاجعه فعلی تغییرات آب و هوایی که در راه است را بررسی می‌کند.

حقایق جالب درباره زندگی بیل گیتس

با بررسی زندگینامه بیل گیتس به چند حقیقت جالب در مورد او دست یافتیم که عبارتند از:

  • بیل گیتس یک کاتولیک است.
  • اولین برنامه نرم‌افزاری خود را در ۱۳ سالگی ایجاد کرد.
  • صاحب مجموعه‌ای از نوشته‌های علمی لئوناردو داوینچی است.
  • در یکی از قسمت‌های سریال Big Bang Theory بازی کرده است. (فصل ۱۱، قسمت ۱۸)
  • تک زبانه است و فقط می‌تواند به زبان انگلیسی صحبت کند.
  • در چندین شرکت کارآفرینی سرمایه‌گذاری کرده است.
  • ۶ مستند درباره گیتس ساخته شده است.
  • سالی ۵۰ کتاب می‌خواند.
  • خواننده مورد علاقه او گروه ویزر است.
  • او گفته است علی‌رغم ثروت عظیمش، هر کدام از فرزندانش فقط ۱۰ میلیون دلار به ارث خواهند برد زیرا گذاشتن پول هنگفت برای بچه‌ها لطف به آن‌ها نیست.
  • جت شخصی دارد.
  • کلکسیونی از پورشه‌ها را دارد.
  • در سال ۱۹۷۷ به دلیل رانندگی بدون گواهینامه و عبور از چراغ قرمز دستگیر شده است.

کلام آخر

با مرور زندگی نامه بیل گیتس دریافتیم که او یک بیزینس‌من، کارآفرین و خیر آمریکایی است و با تاسیس شرکت مایکروسافت به شهرت و ثروت فراوانی دست یافت. اکنون شرکت او، یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های نرم‌افزاری در جهان است.

اگر شما هم به دنبال کسب ثروت و موفقیت مالی هستید، پیشنهاد می‌کنیم از دوره رایگان روانشناسی پول استفاده کنید.

منابع:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *