وبینار رایگان «درآمد نامحدود»

برنامه تحول مالی در سال ۱۴۰۴

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

لیست کاملی از ایده‌ های پولساز در روستا | درآمد میلیونی در روستا

آیا تا به حال به فکر این بوده‌اید که چطور می‌توان ایده‌های خلاقانه خود را در روستا به منابع مالی تبدیل کرد؟ ایده های پولساز در روستا کدامند؟ روستاها پتانسیل بالایی برای تبدیل ایده‌ها به واقعیت دارند. امروز ما با شما درباره پیاده‌سازی ایده‌های پولساز در سه زمینه مهم روستایی، صحبت خواهیم کرد:

  • بسترهای کشاورزی و پرورش گل‌وگیاه: پرورش گل‌وگیاه خانگی، پرورش قارچ، تولید فرآورده‌های میوه‌ای، تولید عرقیات گیاهی، جمع‌آوری انواع گیاهان دارویی
  • بستر دامپروری و پرورش حیوانات یا آبزیان: پرورش دام‌های سبک، پرورش ماهی، پرورش زنبورعسل، پرورش زالو، پرورش قورباغه گوشتی
  • بستر خدمات ترکیبی و تکمیلی به روستائیان از جمله تأمین و تعمیر دستگاه‌ها در حوزه های  کشاورزی و دام‌پروری: ایجاد فروشگاه سبزی و میوه، فروش صنایع‌دستی و محلی، راه‌اندازی سوپرمارکت، ارائه خدمات جانبی برای کشاورزان، داشتن فروشگاه بذر و کود و لوازم کشاورزی.

با ما همراه باشید تا از نزدیک به ایده‌های این سه بستر پرداخته و هریک را بطور مجزا بررسی نماییم.

 

اشتباهات تبلیغات

درآمد سال جدیدتو چند برابر کن!

اگر دنبال «افزایش درآمد» هستی و نمی‌دونی از کجا شروع کنی این وبینار رایگان مختص تویه
تاریخ وبینار: شنبه ۰۲ فروردین ساعت ۱۲
روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
تا برگزاری وبینار!

 

ایده های پولساز در روستا برای درآمد میلیونی

ایده‌های پولساز در روستا

در یک نگاه اولیه می‌توان حداقل به سه گروه از فعالیت‌ها به‌عنوان بسترهای پردازش ایده های پولساز در روستا نگاه کرد. این سه گروه اولیه عبارت‌اند از: ایده‌های مرتبط با فعالیت‌های کشاورزی محور، ایده‌های مرتبط با فعالیت‌های دام‌پروری و پرورش برخی ماهیان، حشرات و دوزیستان و گروه سوم بازار فعالیت‌های خدمات جانبی. در ادامه به معرفی برخی از نمونه‌ها در این سه گروه می‌پردازیم.

ویدیو: کسب و کارهای کوچک پرسود در روستا

 

_ ایده‌های مبتنی بر کشاورزی

علاوه بر باغداری و تولید و فروش انواع میوه‌ها که در هر دو شیوه سنتی و مدرن امروزه در روستاها قابل پیگیری است، بسیاری از کسب‌وکارهایی که با پرورش و رشد گیاهان مرتبط هستند را می‌توان به‌عنوان ایده های پولساز در روستا در نظر گرفت.

1_ پرورش گل‌وگیاه خانگی

امروزه استفاده از گل و گیاهان آپارتمانی به دلیل فواید متعددی مانند تصفیه هوا، ایجاد حس آرامش و زیبایی، در خانه‌های شهری رواج پیدا کرده است. از طرفی، زندگی در روستا مزایای متعددی مانند فضای باز، آب و هوای مناسب و دسترسی به زمین و نور خورشید را فراهم می‌کند که می‌توان از آنها برای پرورش گل و گیاهان آپارتمانی به عنوان یک ایده پولساز استفاده کرد. این نوع فعالیت به عنوان یک منبع درآمد پایدار و نوعی شغل خانگی برای افراد روستایی، به خصوص زنان و جوانان، مطرح است. با استفاده از خلاقیت و نوآوری در پرورش گیاه می‌توان،  به رونق اقتصادی روستاها کمک کرد.

2_ پرورش قارچ

در کنار ایده‌های متعددی که برای کسب درآمد در روستا وجود دارد، پرورش قارچ به عنوان یک فعالیت زودبازده و پولساز، مطرح است. این کار مزایای متعددی دارد از جمله اینکه به عنوان یک محصول غذایی پرطرفدار، بازار فروش مناسب و سودآوری بالایی دارد. برای شروع پرورش قارچ به سرمایه اولیه زیادی نیاز نیست و پرورش آن در فضای کوچک و حتی در منزل نیز امکان‌پذیر است. قارچ در مدت زمان کوتاهی رشد می‌کند و به بار می‌نشیند. از طرفی پرورش قارچ به دانش و تخصص پیچیده‌ای نیاز ندارد. با توجه به مزایای متعددی که پرورش قارچ در روستا دارد، توسعه و حمایت از این فعالیت می‌تواند به عنوان یک راهکار مناسب برای رونق اقتصادی و آبادانی روستاها  باشد. راستی مقاله ایده های ناب اقتصادی هم به شما ایده‌های زیادی می‌دهد.

تولید فرآورده‌های میوه‌ای یکی از ایده های پولساز

 

3_ تولید فرآورده‌های میوه‌ای

ازآنجایی‌که بیشترین حجم میوه‌ها در باغات موجود در روستاها تولید می‌شوند، می‌توانید با قیمت کم و بدون واسطه محصولات را از باغداران خریداری و محصولات متنوعی تولید کنید. به خاطر داشته باشید که فعالیت در زمینه فرآورده‌های میوه‌ای ازجمله آبمیوه، کمپوت و مربا  از ایده‌های پول‌سازموفق برای  بیشتر روستاها است.

4_ تولید عرقیات گیاهی

در کنار ایده‌های متنوع برای کسب درآمد در روستا، تولید عرقیات گیاهی، یک کسب‌وکار کوچک و پرسود، برای روستاییان است. این کار مزایای متعددی دارد که به تعدادی از آنها اشاره می‌کنیم. تولید عرقیات گیاهی با توجه به تقاضای بالا و قیمت مناسب، سودآوری قابل قبولی دارد. عرقیات گیاهی به عنوان یک محصول سنتی و پرکاربرد، در بازارهای داخلی و خارجی تقاضای زیادی دارند.

گیاهان دارویی به وفور در روستاها یافت می‌شوند و دسترسی به آنها سرمایه زیادی لازم ندارد. بدون شک با فرآوری گیاهان دارویی و تولید عرقیات، ارزش افزوده بالایی برای روستائیان تولید خواهد شد. برای تولید عرقیات باکیفیت، از گیاهان مرغوب و سالم استفاده کنید.  همچنین برای افزایش فروش محصولات خود، تنوع در نوع عرقیات را حفظ کنید.

ویدیو: طرح توجیهی کاشت نهال در روستان به عنوان کسب و کار

 

5_ تولید و جمع‌آوری انواع گیاهان دارویی

باتوجه‌به مشخص‌شدن ارزش گیاهان دارویی در استفاده به‌عنوان پایه برخی داروها، و امکان جمع‌آوری یا کشت آنها درایران، این فعالیت نیز جزو کسب‌وکارهای با پتانسیل سوددهی بسیار بالاست.  جمع آوری انواع گیاهان دارویی با هزینه ناچیز نیروی انسانی قابل انجام است. البته برای این منظور کمی اطلاعات دارویی مورد نیاز است که از طریق اتاق‌های بازرگانی و مطالعات جانبی در دسترس خواهد بود.

6_ کاشت گیاهان ادویه‌ای

کاشت گیاهان ادویه‌ای، یکی از ایده های پولساز در روستا

تولید ادویه نیز یکی از ایده های ناب روستایی است که درآمد خوبی برایتان به‌همراه دارد. برای فعالیت در این زمینه ابتدا باید با توجه به شرایط آب‌و‌هوایی منطقه و نوع خاک آنجا گیاهان ادویه‌ای مناسبی را در گلخانه یا زمین کشاورزی‌تان بکارید. حالا باید با نگهداری اصولی، گیاهان را پرورش دهید و با برداشت اصولی ادویه‌ای مرغوب به دست آورید.

مراحل خشک‌کردن گیاه و از بین بردن رطوبت آن هم نیاز به مهارت کافی دارد که در این زمینه می‌توانید از دستگاه‌های خشک‌کن، نور خورشید یا هوای آزاد استفاده کنید.

مراحل مخصوص به آسیاب‌کردن و مخلوط‌کردن ادویه‌ها نیز باید به‌شکل درستی انجام شود تا محصولی باکیفیت به دست مشتری برسد. در نهایت با بسته‌بندی مناسب می‌توانید در زمینه کاشت گیاهان ادویه‌ای (از کاشت تا فروش) درآمد خوبی به دست آورید.

شما می‌توانید حتی بدون داشتن زمین کشاورزی یا گلخانه هم در این زمینه فعالیت کنید. در واقع شما امکان خرید تجهیزات بسته‌بندی و خشک‌کردن ادویه‌ها را دارید. حالا کافیست با تولیدکننده‌ها و باغ‌داران قرارداد بندید و محصولات آنها را برای آماده‌سازی و فروش بخرید.

میزان فروش و درآمد شما در این شغل به میزان بازاریابی و تعداد مشتری‌هایتان بستگی دارد.

پیشنهاد ویژه: روانشناسی پول

 

_ ایده‌های مبتنی بر پرورش حیوانات و حشرات

شرایط محیطی روستا فضای مناسبی برای راه‌اندازی برخی فعالیت‌های مرتبط با پرورش حیوانات، ماکیان و برخی حشرات در اختیار کارآفرینان قرار می‌دهد. در ادامه به برخی از این ایده‌ها اشاره می کنیم:

7_ پرورش دام‌های سبک و استفاده از محصولات جانبی

نگهداری از گوسفند و بز به‌عنوان دام‌های سبک، می‌تواند شما را به سودآوری بالایی برساند. چرا که نه‌تنها با فروش خود دام‌ها، به سوددهی خواهید رسید، بلکه از پشم، شیر و لبنیات و همچنین گوشت آن نیز می‌توانید درآمدزایی داشته باشید.

اگر سرمایه زیادی ندارید با سرمایه کم اقدام به راه‌اندازی یک دامداری کنید. به مرور و بعد از زاد و ولد گوسفندان و به‌دست‌آوردن درآمد می‌توانید دامداری خود را گسترش دهید.

پرورش ماهی یکی از ایده های پولساز

8_ پرورش ماهی

اگر روستای موردنظر شما، منابع آب کافی داشته باشد یکی از کارهای زودبازده همین پرورش ماهی است. در چنین روستاهایی  می‌توان با ساخت حوضچه‌های پرورش ماهی این ایده پولساز را استارت زد. پرورش ماهی با توجه به تقاضای بالا و قیمت مناسب، سودآوری قابل قبولی دارد. ماهی به عنوان یک محصول مصرفی خوراکی، در بازارهای داخلی و خارجی تقاضای زیادی دارد. پرورش ماهی در حوضچه‌های کوچک و بزرگ و حتی در فضای باز امکان‌پذیر است. غذای این آبزیان هم به راحتی قابل تهیه است. بخاطر داشته باشید که با پرورش ماهی و تولید گوشت و تخم ماهی، ارزش افزوده بالایی ایجاد می‌شود.

9_ پرورش زنبورعسل

در کنار ایده‌های متنوع برای کسب درآمد در روستا، پرورش زنبور عسل نیز یک فعالیت سودآور محسوب می‌شود. عسل یکی از مهم‌ترین و مفیدترین منابع غذایی است که افراد زیادی به خوردن آن علاقه دارند. پرورش زنبورعسل و تولید عسل ارگانیک یکی از بهترین روش‌ها برای کارآفرینی و کسب درآمد است. اگر چه این عملیات نیازمند دانش و تجربه است اما می‌تواند فرصتی خوب برای سرمایه گذاری و کسب درآمد مستمر باشد. این کار مزایای متعددی دارد که در ادامه به برخی از آنها اشاره می‌کنیم.

مزایای پرورش زنبور عسل:

  • عسل به عنوان یک محصول غذایی پرکاربرد و دارویی، در بازارهای داخلی و خارجی تقاضای زیادی دارد.
  • بی شک قیمت مناسب عسل، سودآوری قابل قبولی برای  تولیدکننده به همراه خواهد داشت.
  • برای شروع پرورش زنبور عسل به سرمایه اولیه متوسطی نیاز است.
  • این فعالیت در فضای باز و در کندوهای مخصوص امکان‌پذیر است.
  • زنبور عسل از شهد گل‌ها تغذیه می‌کند و نیاز به غذای مصنوعی ندارد. بنابراین با پرورش زنبور عسل و تولید عسل، موم و گرده گل، ارزش افزوده بالایی قابل کسب است.

10_ پرورش زالو

زندگی ماشینی در حال حاضر در سبک زندگی شهرنشینی باعث عارضه‌های فراوانی شده است که در برخی مواقع طب سنتی می‌تواند پاسخگوی آن باشد و در این بستر زالو کاربرد درمانی دارد. پرورش زالو برای درمان انواع بیماری‌های پوستی، سردردها، واریس پا و …می‌تواند به‌عنوان یک کسب‌وکار زودبازده با بازار مشخص و قابل‌توسعه باشد. زالو درمانی حتی در خارج از کشور هم رواج داشته و با نام (Medicinal leech) شناخته شده است. برای بازاریابی آن خیلی دچار مشکل نخواهید بود، چون جاهایی که از زالو استفاده می‌کنند، کاملا مشخص بوده و به تبع مشتریان خاص خود را دارند.

پرورش قورباغه یکی ایده های پولساز برای روستائیان

11_ پرورش قورباغه گوشتی جهت صادرات

اگر چه ممکن است برای پرورش قورباغه‌های گوشتی با چالش شرعی مواجه شوید؛ اما برای صادرات مشکلی ندارید. تا جایی که اطلاع داریم، تقاضای خوبی برای قورباغه بخصوص از سمت چین فراهم است. در مقایسه با مرغ که نهایتاً تا ۲ الی ۳ کیلوگرم وزن می‌گیرد، این قورباغه‌ها تا ۵ کیلوگرم وزن می‌گیرند و بسیار مقرون‌به‌صرفه و نتیجه‌بخش هستند.

 

 

 

_: کسب‌وکارهای خدماتی و ترکیبی (شغل پردرآمد با سرمایه کم برای آقایان در روستا)

رشد و توسعه روستاها زمینه را برای برخی ایده های پولساز در روستا فراهم نموده است که در ادامه به بعضی از آنها اشاره خواهد شد:

12_ ایجاد فروشگاه سبزی و میوه

سبزی و میوه، از ارکان اصلی سفره هر خانواده‌ای است. تازگی و کیفیت این مواد مغذی، دغدغه‌ای همیشگی برای مصرف‌کنندگان، چه برای روستاییان و چه برای شهرنشینان بوده است. کمبود یا نبود فروشگاه‌های تخصصی سبزی و میوه در بسیاری از روستاها، این دغدغه را دوچندان می‌کند. با راه‌اندازی یک فروشگاه سبزی و میوه در روستا، نه تنها به سودآوری و رونق اقتصادی خود کمک می‌کنید، بلکه طراوت و تازگی را به سبد غذایی خانواده‌های روستایی هدیه می‌دهید.

نیاز دائمی مردم به سبزی و میوه، تضمینی برای بازار فروش مناسب این کسب‌وکار است. چرا که استفاده از سبزی برای بیشتر غذاهای ایرانی چیزی غیر قابل انکار است. از آنجایی که بیشتر روستائیان در مزارع خود سبزی کشت می‌کنند، لذا افرادی که سبزی ندارند باید از دوستان یا همسایگان خود این مواد غذایی را تامین کنند. در بسیاری از روستاها، رقابت در زمینه فروش کم است. از این رو فرصت رشد و پیشرفت برای شما فراهم خواهد بود. شما با کمی خلاقیت، می‌توانید از یک فضای کوچک استارت کار را بزنید.  از همه مهمتر اینکه این شغل فرصتی برای تعامل و ارتباط با مردم روستا و ایجاد حس رضایت در آنها فراهم می‌‌کند.

13_ فروش صنایع‌دستی و محلی

در برخی از روستاها، خانم‌های خانه‌دار باسلیقه ، انواع صنایع‌دستی متنوع را طراحی و تولید می‌کنند. شما می‌توانید از این محصولات برای کسب درآمد استفاده کنید. این محصولات در بین شهرنشینان طرفداران زیادی دارد و خیلی از افراد قیمت‌های خوبی برای خرید آن پرداخت می‌کنند. پس شما می‌توانید از افرادی که در این زمینه فعالیت دارند استفاده کرده و یک کارگاه کوچک با سرمایه کم راه‌اندازی کنید. به زودی این محصولات با انجام تبلیغات در اختیار فروشگاه‌ها قرار خواهند گرفت. در ضمن اگر موفق عمل کنید، می‌توانید این محصولات را به کشورهای خارجی  نیز صادر کنید.

سوپرمارکت یکی از ایده های پولساز یزای روستائیان

14_ راه‌اندازی سوپرمارکت

تمایل به‌راحتی یکی از مهم‌ترین خواسته‌های بشر است. شما می‌توانید از همین تمایل استفاده کنید و با راه‌اندازی یک سوپرمارکت که اکثر اجناس را در خود داراست، درآمدزایی کنید. شما با راه‌اندازی سوپرمارکت به اهالی منطقه محصولات موردنیازشان را می‌رسانید، بی‌آنکه نیاز باشد برای رفع حاجت تا شهر بروند.

15_ ارائه خدمات جانبی برای کشاورزان

علاوه بر کشاورزی سنتی، ایده‌های نوینی در زمینه  خدمات جانبی کشاورزی وجود دارند که می‌توانند به رونق اقتصادی و آبادانی روستاها کمک کنند. برای ارائه خدمات جانبی کشاورزی، طیف وسیعی از فعالیت‌ها پیشنهاد می‌شود. از جمله تعمیر و نگهداری ماشین‌آلات کشاورزی، انواع تراکتورها، موتورهای علف‌چین، پمپ‌های سم‌پاش، پمپ‌های الکتریکی انتقال آب و انواع موتورسیکلت، مشاوره و آموزش، بازاریابی و فروش محصولات، و حمل و نقل.

تأسیس یک تعمیرگاه لوازم کشاورزی در روستا می‌تواند نمونه‌ای از ارائه خدمات جانبی باشد. با توجه به تعداد زیاد ماشین‌آلات کشاورزی در روستاها، این تعمیرگاه می‌تواند نیازهای کشاورزان را در محل برطرف کند و به نفع آنها باشد.

16_ فروش ابزارآلات کشاورزی و دام‌پروری (بخش کسب‌و‌کار خدماتی)

شغل مردم بیشتر روستا‌ها دام‌پروری و کشاورزی است؛ بنابراین شما می‌توانید از طریق فروش ابزار و مایحتاج موردنیاز آنها بابت پرورش دام و محصولات کشاورزی به درآمد خوبی برسید.

گاوآهن، غلتک، چنگک گردان، دیسک خاک‌شکن، دستگاه شیردوش، میکسر، آبخوری دام، آخور، دستگاه پشم‌چین، ماشین بیلر یا پنس شماره‌زن از جمله انواع لوازم ضروری برای کشاورزی و دام‌پروری هستند که کشاورزان و دام‌داران به‌منظور تسهیل کار باید آنها را خریداری کنند.

فروش ابزارآلات کشاورزی و دامپروری درآمد میلیونی در روستا دارد. روی این کار حتی می‌توان به‌عنوان شغل پردرآمد با سرمایه کم برای آقایان یا خانم‌ها هم حساب باز کرد. کافیست بین تولیدکننده‌ها و مشتری‌ها واسطه شوید و با معرفی محصولات و دریافت پورسانت از فروش بدون هیچ سرمایه‌ای از این کار در روستا‌ها درآمد به دست آورید.

راه‌اندازی فروشگاه به‌صورت مستقیم، فروش از طریق وب‌سایت‌های مخصوص مثل دیوار یا شیپور، راه‌اندازی آنلاین‌شاپ و فروش از طریق وب‌سایت یا شبکه‌های اجتماعی نیز از دیگر ایده‌ها هستند که شما را در این زمینه به درآمد می‌رسانند. در اینجا یک شات ساده از وب‌سایت دیوار می‌بینید تا متوجه شوید بسیاری از افراد از طریق فروش آنلاین لوازم کشاورزی درآمدزایی می‌کنند:

فروش ابزار کشاورزی و دامپروری، یکی از ایده های پولساز در روستا

میزان درآمد شما در این شغل به میزان فروش، تعداد مشتری‌ها و نحوه بازاریابی‌تان بستگی دارد.

_ ایده های ناب روستایی؛ ایده‌های آنلاین!

خب، اجازه بدهید به سراغ چند تا از ایده های ناب روستایی هم برویم که به شکل آنلاین قابل اجرا هستند و نیاز به زحمت خیلی زیادی هم ندارند! البته که در نهایت برای رسیدن به موفقیت در هر ایده نیازمند تلاش هستید.

17_ کسب درآمد از یوتیوب در روستا!

ماهانه بین ۳۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان حداقل درآمدی است که یک کانال یوتیوبی روستایی بعد از چند ماه فعالیت می‌تواند به آن برسد! در این کانال‌ها فرد اقدام به تولید ویدیوهایی از سبک زندگی روستایی، آشپزی در روستا، دامداری، کشاور، زندگی عادی و… می‌کند. نکته اینجاست که در یوتیوب افراد زیادی هستند که علاقه دارند این ویدیوهای شما را مشاهده کنند و در نتیجه یوتیوب به ازای این بازدیدها به شما درآمد دلاری می‌دهد.

دقت کنید، حتی اگر در ایران هستید هم می‌توانید به راحتی درآمد یوتیوب‌تان را نقد کنید بنابراین نگران این موضوع نباشید.

18_ فروش محصولات طبیعی در اینستاگرام

مخصوصا امروز که جو غذاهای ارگانیک و طبیعی در میان مردم بیشتر از قبل شده، شما می‌توانید با راه اندازی یک پیج اینستاگرامی از فرآیند تولید محصولات طبیعی مثل لواشک، میوه خشک، نان و… تولید محتوا کرده و اعتماد کاربران را جلب کنید. بعد از این می‌توانید همین محصولات را به فروش برسانید. به این ایده می‌توانید به عنوان یک کار در روستا با سرمایه کم نگاه کنید.

19_ فروش محصولات از طریق سایت

اگر به اصول مدیریت سایت مسلط هستید، یک سایت درباره روستای خود تاسیس کنید. در این سایت می‌توانید درباره روستا، جاذبه‌های گردشگری، گویش و تمام جنبه‌های دیگر مطالبی بگذارید و علاوه بر این محصولات ارگانیک روستا را از طریق آن به فروش برسانید. در صورت افزایش بازدیدکننده به دست می‌آورید.

موفقیت چیست؟

ایده‌های پولساز در روستا

موفقیت؛ حداقل در مباحثی که ریشه در روان‌شناسی فردی دارد، ترجمه‌ای از واژه successfully است. مفهوم موفقیت در این تعریف یعنی ارزیابی موقعیت و وضعیت من از وجوه مختلف توسط دیگران. این که این ارزیابی‌ها چقدر به حقیقت نزدیک هستند، برای هر ارزیاب با شاخص‌های ارزیابی مدنظر او متغیر است. بنابراین بهتر است بگوییم موفقیت من از نگاه دیگران چیست. البته شاید نیاز به ذکر این نکته نباشد که اصولاً هیچ دو نفری در جهان نیستند که نتیجه ارزیابی آنها از سوم‌شخص یکسان و کاملاً منطبق بر هم باشد، بلکه امری نسبی است.

کار در روستا با سرمایه کم

کار در روستا با سرمایه کم شاید از نگاه برخی غیرممکن باشد؛ اما باید بگوییم که امکان‌پذیر است. ایده‌های مختلفی برای کار با سرمایه کم در روستا‌ها وجود دارد که با آگاهی از آنها قطعاً متقاعد می‌شوید که بدون سرمایه یا سرمایه اندک هم می‌توان کسب‌و‌کاری را در روستا آغاز کرد. از جمله ایده های ناب روستایی برای کسب‌وکارعبارتند از:

1_ واسطه‌گری در فروش را یاد بگیرید

یکی از کار‌های زود بازده در روستا واسطه‌گری در فروش است. حتماً لازم نیست تولید‌کننده باشید، شما می‌توانید تبدیل به یک واسطه قدرتمند شوید! بین تولیدکننده‌ها و فروشنده‌ها برای محصولات مختلف واسطه‌گری کنید. برای این کار نیاز به مهارت بالایی در برقراری ارتباط با دیگران دارید. این کار هیچ نیازی به سرمایه اول ندارد!

2_ بلاگر شوید

یکی از ایده های پولساز در روستا بلاگری است. مردم از زندگی روزمره شهرنشینی و دغدغه‌های آن خسته‌اند. تماشای محیط دلنشین روستا با آب‌و‌هوای بکر آن شاید برای شما تکراری باشد، اما برای مردم شهر اینطور نیست. بلاگر شوید و عکس و تصویر‌هایی زیبا از محیط روستا را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید. شما می‌توانید در هر موضوع دیگری هم بلاگری کنید. بلاگری نیازی به سرمایه اولیه ندارد و فقط با یک گوشی هوشمند انجام می‌شود.

3_ خرید و فروش کنید

وب‌سایت‌های فروش لوازم دست دوم فرصتی مناسب برای درآمدزایی هستند. وارد سایت‌هایی مثل دیوار شوید و لوازم دست دوم باکیفیت را با قیمت مناسبی بخرید. حالا همین لوازم را با قیمت بیشتر در بازار بفروشید. انجام مداوم این کار درآمد‌های خوبی برایتان به‌همراه دارد.

4_ مربی یا معلم شوید

آیا مهارت خاصی یاد دارید؟ از آموزش گلدوزی و کار‌های ظریف زنانه گرفته تا آموزش زبان، درآمد‌های خوبی در روستا دارند.

مردم روستا مانند مردم شهر‌ها درگیری‌های زیادی ندارند، بنابراین زمان آزاد زیادی دارند. شما می‌توانید با برگزاری کلاس‌های آموزشی هنر‌های مختلف در خانه یا آموزشگاه از این راه کسب درآمد کنید.

5_ فروشنده شوید

اگر به‌دنبال شغلی کوچک و مناسب هستید، محصولات بومی روستا را در بسته‌بندی‌های مناسبی قرار دهید. حالا به شهر بروید و محصولات بومی را بفروشید. اغلب مردم شهر تمایل زیادی به استفاده از محصولات بومی مثل ماست یا پنیر محلی دارند، اما به روستا‌ها دسترسی ندارند. شما می‌توانید مانند شغل واسطه‌گری در فروش، محصولات بومی را به شهر ببرید و با قیمت مناسبی بفروشید.

رازهای موفقیت شغلی

اینکه یک شخص به چه میزان موفق شمرده می‌شود، به دیدگاه و انتخاب‌های خودش بستگی دارد. برای بعضی افراد، موفقیت در شغل به معنای ارتقاء حرفه‌ای، دریافت درآمد بالا، و شهرت در حوزه‌ی کاری خودشان است. این افراد ممکن است تمرکز بیشتری بر رسیدن به موفقیت مالی داشته باشند و به عنوان نمونه درآمدی که از کار خود کسب می‌کنند از اهمیت بیشتری برخوردار باشد.

دیگر افراد ممکن است به جوانب دیگری از موفقیت در حیات شغلی توجه کنند، مانند رضایت شخصی، تاثیر مثبت بر دیگران، ارتباطات مفید، و رشد حرفه‌ای. برای این دسته از افراد، موفقیت شغلی نه تنها شامل دریافت درآمد است، بلکه به عنوان نمونه تأثیری که روی جامعه و جهان می‌گذارند نیز مهم است.

با توجه به این نکات، می‌توان گفت که موفقیت در شغل یک مفهوم گسترده است و هر فرد می‌تواند بر اساس ارزش‌ها، اولویت‌ها و آرزوهای خودش تعریف خاصی داشته باشد. این مفهوم باعث می‌شود که تعریف موفقیت در شغل برای هر فرد یکتا باشد و نباید تنها به یک قالب معین محدود شود.

 

کلام آخر

موارد مطرح شده از امکانات بالقوه راه‌اندازی ایده های پولساز در روستا محسوب می‌شوند و البته فقط بخشی از آن را در بر می‌گیرند. دقت داشته باشید که حتما قبل از شروع به کار، برنامه ریزی دقیقی برای شروع کار خود انجام دهید.

سوالات متداول درباره کار در روستا با سرمایه کم

آیا کسب درآمد از گردشگری در روستا ممکن است؟

بله، با ایجاد امکانات اقامتی، ارائه محصولات محلی و برگزاری تورهای محلی می‌توان از گردشگری روستایی درآمد کسب کرد. گردشگران به تجربه فرهنگ و طبیعت بومی علاقه‌مند هستند.

در حال حاضر موفق‌ترین و پولسازترین ایده ها برای کسب درآمد در روستا، ایده‌های حوزه گردشگری هستند.

با توجه به افزایش علاقه مردم کشور به گردشگری در محل‌های خلوت و دنج، درآمد افراد در این حوزه رو به افزایش است.

4 دیدگاه دربارهٔ «لیست کاملی از ایده‌ های پولساز در روستا | درآمد میلیونی در روستا»

  1. با سلام و تشکر از دغدغه ای که برای روستاییان عزیز مان در سراسر کشور دارید و ایده پردازیهای بجا و قابل تحقق در هر روستا به اقتضای و شرايط مکانی آن پیشنهاد کردید بسیار عالی و انگیزه بر انگیز برای جوانان روستایمان دارد بنظر حقیر اگر بشود یک واحد شبهه دولتی بنام خانه کار و کارگر در هردوتا با حمایت شورای اسلامی هر روستا که متولی مشخصی بر ای حمایت معنوی فرهنگی و تجهیز مالی در حد شروع و ایجاد اعتماد به نفس برای جوانان ایجاد کرد که بتواند برای شروع کار در محل زندگی دارای مشوره و حمایت و تشویق ودر عین حال رصد کاریشان ایجاد کرد می‌توان جوانان خلاق که بعضا درسایه هستند و حراس از میدان کاری دارند را در چرخه بازار کار قرداد و مواردی یا حراس سیتم بورکراسی را از سر اهلان برداشت می‌شود روستایی پویا فعال با همت جوانان ایجاد کرد حقیر معتقدم دادن رایانه نقدی مثال ماهی خوردن به مردم است تا راه روش ماهی گیری این مبالغ تورم زا به تناسب هر منطقه در منطقه خودشان برای سرمایه گذاری جهت پیشرفت و آموزش جوانان در روستا وحتی در شهرها برایشان هزینه شود من یک روستایی ام وبه آن افتخار میکنم ولی واقعا برای جوانان وطنم که متولی و یک پاتوق ثابت در هدایت آنان در روستا که با حمایت دولتی باشد را ندارند نگرانم می‌شود ولی انگار نمی‌شود با تشکر بازنشسته دانشگاهم اهل روستا و کشاورز برنجکارشصت و سه ساله

    1. خانم بصیرتمدیریت

      سلام خیلی ممنون از اینکه نظراتتون رو با ما و دوستان در میان گذاشتید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هدیه پیشنهادی

درآمد نامحدود

برنامه تحول مالی در ۱۴۰۴

محصول پیشنهادی

دوره روانشناسی پول

روانشناسی پول پایه

۳۰ میلیون تومان

روانشناسی پول پیشرفته

روانشناسی پول پیشرفته

۴۵ میلیون تومان

بیزینس سایکولوژی

بیزنس سایکولوژی

۲۰۰ میلیون تومان

پیمایش به بالا