سازمان بینالمللی کار (ILO) گزارش میدهد که نرخ مشارکت زنان در بازار کار جهانی در سال ۲۰۲۳ معادل ۴۷.۳ درصد تخمین زده شده است.
وبسایت European Commission نیز نقل میکند که درآمد زنان بهطور متوسط ۱۴ درصد نسبت به مردان کمتر است.
این آمار نشان میدهد که خانمها هم میتوانند حضور فعال در بازار کار داشته باشند؛ اما باید شغل مناسبی را انتخاب کنند تا درآمد زیادی به دست آورند. برای همین ما در این مقاله میخواهیم درباره شغلهای پردرآمد برای خانمها صحبت کنیم.
شغل های پردرآمد برای خانم ها
اکنون سال ۲۰۲۴ است و همچنان در برخی از کشورها نه تنها زنان در صنایع پردرآمد حضور زیادی ندارند، بلکه نسبت به مردان درآمد کمتری دارند. اما خبر خوب این است که امروزه تبعیض جنسیتی کمتر از همیشه به چشم میخورد. مرکز تحقیقات پیو گزارش داده است که هماکنون زنان جوان در برخی از شهرهای ایالات متحده، درآمد بیشتری نسبت به مردان دارند. (منبع علمی) اگرچه پول همه چیز نیست، بلکه کار کردن با مسائل دیگری از جمله احساس استقلال، کارآمدی، افزایش عزت نفس و اعتماد به نفس و… نیز همراه است.
در ادامه، لیست کاملی از شغل های پردرآمد برای خانم ها را گردآوری کردهایم که شامل شرح شغل، میزان حقوق و آینده شغلی است.
۱_ پزشک
مجله فوربس، صنعت مراقبتهای بهداشتی را یکی از پردرآمدترین صنایع در سال ۲۰۲۴ اعلام کرده است. بنابراین جای تعجب نیست که پزشکان و جراحان در صدر این فهرست قرار میگیرند.
صنعت مراقبتهای بهداشتی در گذشته تحت سلطه مردان بود اما به گفته زیپیا، امروزه ۵۴.۲٪ از پزشکان زن و ۴۵.۸٪ مرد هستند.
تخصصهای پزشکی که زنان در آنجا حضور بیشتری دارند عبارتند از:
- مامایی و حوزه زنان: این حوزه بر تمام مسائل بهداشتی مربوط به سلامت باروری زنان تمرکز دارد از جمله مسائل پیش از بارداری، بارداری، زایمان، پیشگیری از بارداری، بیماریهای مقاربتی و سایر مشکلات باروری.
- اطفال: متخصص اطفال در تشخیص، درمان و ارائه مراقبتهای پزشکی به نوزادان، کودکان و نوجوانان فعالیت دارد.
- درماتولوژی: این حوزه بر سلامتی مو، ناخن و پوست تمرکز دارد.
همانطور که میدانید، برای وارد شدن به این حوزه باید در رشته پزشکی تحصیل کنید، دورههای عملی را در بیمارستان بگذرانید، سپس بر اساس تخصص مورد علاقهتان، دوره رزیدنتی را به پایان برسانید و پروانه پزشکی خود را دریافت کنید.
BLS پیشبینی میکند که وضعیت شغلی پزشکان و جراحان تا سال ۲۰۳۲ بین ۱ تا ۷٪ رشد خواهد کرد. این نرخ بسته به تخصص متفاوت است. انتظار میرود روانپزشکان، بالاترین و جراحان و متخصصان اطفال کمترین نرخ رشد را داشته باشند.
میانگین حقوق پزشکان بین ۵ تا بیش از ۱۰۰ میلیون تومان است، این عدد بسته به تخصص آنها متفاوت است. پردرآمدترین مشاغل پزشکی در سال ۲۰۲۴ شامل متخصصان بیهوشی، جراحی، اطفال، زنان و زایمان و داخلی هستند.
- بیشتر بخوانید: بهترین شغل در ایران برای پولدار شدن
- بیشتر بخوانید: مهارت پولساز
۲_ مهندسی IT
مهندسی IT مخفف مدیران کامپیوتر و سیستمهای اطلاعاتی یا مدیران پروژه فناوری اطلاعات است. این افراد، بر فعالیتهای کامپیوتر نظارت میکنند. آنها مسئول برنامهریزی، هماهنگی، هدایت عملکردهای کامپیوتر، ارزیابی نیازهای فناوری دیجیتال شرکت، حفظ امنیت اطلاعات در فضای سایبری و همگام شدن با آخرین فناوریهای دیجیتال برای بهروز نگه داشتن سختافزار و نرمافزار هستند. نیروی کار این حوزه حدودا ۲۸.۵٪ زن و ۷۱.۵٪ مرد دارد.
برای وارد شدن به این حوزه باید در رشتههای علوم کامپیوتر تحصیل کنید. بر اساس چشماندازهای برآورده شده، استخدام مهندسان IT تا سال ۲۰۳۲ حدود ۱۵٪ رشد خواهد کرد. میزان حقوق دریافتی آنها را بین ۱۰ تا ۲۵ میلیون تومان تخمین زدهاند.
۳_ دامپزشک
دامپزشکان، متخصصان آموزشدیدهای در حوزه مراقبت، درمان و حفظ سلامت حیوانات هستند. به غیر از درمانهای پزشکی و جراحی، خدمات پیشگیرانه مانند واکسیناسیون و معاینات بهداشتی را نیز انجام میدهند. آمارها نشان میدهد که حدود ۶۵.۶٪ از نیروی کار دامپزشکی، زنان هستند.
تقریبا حدود ۹ سال طول میکشد تا دامپزشک شوید. کاردانی آن حدود ۲ سال و دکترا حدود ۷ سال طول میکشد. پیشبینی میشود در چند سال آینده، نیاز به دامپزشک حدود ۲۰٪ افزایش مییابد. دستمزد دامپزشکان بین ۸ تا ۱۰۰ میلیون برآورد شده است.
۴_ دستیار پزشک
دستیاران پزشک، متخصصانی هستند که در حوزه مراقبتهای بهداشتی، آموزشهای پیشرفتهای را دریافت کردهاند. آنها بهطور مستقیم با بیماران در ارتباط هستند، از آنها مراقبت میکنند و تقریبا وظایف یک پزشک عمومی را انجام میدهند. برخی از وظایف آنها شامل انجام معاینات بهداشتی، درخواست و تفسیر آزمایشهای تشخیصی و تدوین برنامه درمانی است. این افراد با یک پزشک ناظر (سوپروایزر) کار میکنند و مسئولیتهای آنها بسته به جایی که هستند متفاوت است. بر اساس آمارها، حدود ۶۶.۷٪ از افراد این حوزه را زنان و ۳۳.۳٪ از آنها را مردان تشکیل میدهند.
برای وارد شدن به این حوزه میتوان در یکی از رشتههای دستیاری پزشکی مانند پرستاری، هوشبری، اتاق عمل و… تحصیل کرد یا در یکی از دورههای مختلف آن مدرک دریافت کرد مانند دوره دستیار پزشک جهاد دانشگاهی یا دوره دستیار پزشکی فنی حرفهای. نیاز به دستیاران پزشک تا سال ۲۰۳۲ حدود ۲۷٪ افزایش پیدا میکند. میزان درآمد این افراد از ۸ تا ۲۰ میلیون تومان متغیر است.
- بیشتر بخوانید: ایده های پولساز
- بیشتر بخوانید: پول درآوردن آسان
۵_ داروساز
داروسازان، متخصصان مراقبتهای بهداشتی هستند که در استفاده، نگهداری و توزیع دارو به بیماران آگاه هستند. این افراد علاوهبر تکمیل نسخههای پزشک، مسئول آموزش به بیماران در مورد استفاده صحیح و عوارض جانبی احتمالی هستند. طبق دادهها، این شغل از ۵۹٪ زن و ۴۱٪ مرد تشکیل شده است.
برای ورود به این حوزه کاری باید در رشته داروسازی تحصیل کنید که حدود ۶ سال طول میکشد. برآورد شده است که صنعت داروسازی تا سال ۲۰۳۲ حدود ۳٪ رشد خواهد کرد. حقوق داروسازان را از ۸ تا ۳۰ میلیون تومان تخمین زدهاند.
۶_ پرستار متخصص
پرستار متخصص، پرستاری است که آموزشهای پیشرفتهای گذرانده است و مسئولیتهای بیشتری بر عهده دارند. بخشی از وظایف او شامل گرفتن سابقه پزشکی، تجویز دارو، تشخیص، درمان و مراقبتهای پیشگیرانه است. تقریبا ۸۹.۸٪ از جامعه این شغل، زنان هستند.
برای ورود به این حوزه کار، علاوهبر گذراندن لیسانس پرستاری، باید یک دوره کارشناسی ارشد یا دکتری نیز بگذرانید و آزمون RN (registered nurse) دهید. آینده این صنعت روشن به نظر میرسد؛ BLS پیشبینی میکند که این شغل در چند سال آینده، ۳۸٪ رشد خواهد کرد. درآمد ماهانه این افراد از ۱۳ تا ۲۲ میلیون تومان متغیر است.
پیشنهاد ویژه: روانشناسی پول
۷_ روانشناس
روانشناسان، متخصصانی در حوزه مراقبتهای بهداشتی هستند که به افراد کمک میکنند تا چالشها و اختلالات مختلف سلامت روانشان را مدیریت کنند. آنها این کار را از طریق روان درمانی انجام میدهند. روانشناسان در طی جلسات روان درمانی به افراد کمک میکنند تا احساساتشان را ابراز کنند، احساساتشان را بشناسند و نحوه مدیریت آنها را یاد بگیرند. در حال حاضر، جامعه روانشناسی از ۶۴.۸٪ زن و ۳۵.۲٪ مرد تشکیل شده است.
شرط لازم برای روانشناس شدن، دریافت مدرک کارشناسی ارشد یا دکتری در رشته روانشناسی، گذراندن دورههای مختلف و از همه مهمتر، تجربه کاری است. انتظار میرود صنعت روانشناسی تا سال ۲۰۳۲ حدود ۶٪ رشد کند. دستمزد برآورده شده در حوزه روانشناسی از ۷ تا ۱۸ میلیون تومان است.
۸_ مدیر منابع انسانی
مدیران منابع انسانی متخصصانی هستند که مسئول برنامهریزی، هماهنگی و هدایت فعالیتهای اداری شرکت هستند. هدف اصلی آنها این است که کارکنان شرکت، محیط کاری خوبی داشته باشند و شرکت از بهترین منابع انسانی ممکن برخوردار باشد. این افراد بر کسب مهارت کارمندان نظارت دارند و برای آموزش و توسعه کارکنان تلاش میکنند. صنعت منابع انسانی از ۷۳.۴٪ زن و ۲۶.۶٪ مرد تشکیل شده است.
برای ورود به این حوزه شغلی باید دارای مدرک لیسانس در رشتههای مدیریت بازرگانی (BBA)، ارتباطات یا روانشناسی باشید. پیشبینی میشود استخدام مدیران منابع انسانی در چند سال آینده حدود ۵٪ رشد میکند. مدیران منابع انسانی بهطور متوسط ۱۲ تا ۲۰ میلیون تومان در ماه حقوق دریافت میکنند.
۹_ کاردرمانگر
کاردرمانگر کسی است که با بیماران دارای آسیبهای جسمانی مختلف کار میکند مانند افراد دارای سکته مغزی، اختلالات طیف اوتیسم، انواع معلولیتها و… آنها به این افراد کمک میکنند تا مشکلات و چالشهای فیزیکی، اجتماعی و روانی خود را مدیریت کنند و بیشتر از قبل بتوانند فعالیتهای روزانهشان را بهطور مستقل انجام دهند. زنان ۸۸.۳٪ و مردان ۱۱.۷٪ از جامعه این حوزه کاری را در اختیار گرفتهاند.
شرط لازم برای ورود به این صنعت کار، داشتن حداقل مدرک کارشناسی ارشد در رشته کاردرمانی است. انتظار میرود این صنعت شغلی تا سال ۲۰۳۲ حدود ۱۲٪ رشد کند. میزان حقوق برآورد شده یک کاردرمانگر میتواند از ۲ تا ۳۰ میلیون تومان باشد.
۱۰_ مدیر بازاریابی
مدیران بازاریابی، کمپینهایی را برای افزایش فروش محصولات و خدمات شرکت سازماندهی میکنند. وظایف آنها شامل مدیریت بودجه کمپین، بهکارگیری استراتژیهای بازاریابی در رسانههای اجتماعی و تدوین و ارزیابی کمپینهای مختلف است. زنان حدود ۶۱.۴٪ از جامعه این شغل را تشکیل میدهند.
برای ورود به صنعت بازاریابی نیاز به مدرک لیسانس در رشتههای بازاریابی یا هر زمینه دیگر مرتبط با تجارت دارید. همچنین، مدرک کارشناسی ارشد و تجربه کاری برای این حوزه یک مزیت بهشمار میرود. طبق آمار اداره کار، نرخ رشد مدیران بازاریابی تا سال ۲۰۳۲ حدود ۶٪ است. حقوق تخمینی برای این صنعت، از ۵ تا ۵۰ میلیون تومان است.
- بیشتر بخوانید: زندگینامه پروفسور سمیعی
- بیشتر بخوانید: پادکست موفقیت
- بیشتر بخوانید: آیا درس خواندن تنها راه موفقیت است
۱۱_ مدیرعامل
مدیر عامل، بالاترین رتبه را در شرکت دارد و بسیاری از زنان در این نقش موفق هستند. این افراد بر تمام جنبههای موفقیت شرکت نظارت دارند.
شما میتوانید با تاسیس شرکت خود یا از طریق سابقه کاری خوب و انتخاب شدن توسط هیات مدیره یک شرکت معتبر، مدیرعامل شوید.
برخی از مسئولیتهای شغلی یک مدیر عامل شامل گرفتن تصمیمات بزرگ برای شرکت، مدیریت فعالیتهای شرکت و رابط بین کارکنان، مردم و هیات مدیره است.
میزان دریافتی مدیر عامل از ۲۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان است.
۱۲_ وکیل
بسیاری از زنان در زمینه حقوقی موفق هستند و وکالت، یک بخش اصلی در این حرفه است. کار وکالت و مشاوره قانونی و حقوقی، هم برای زنان و هم برای مردان با حقوق بالایی همراه است. موکلان میتوانند شامل افراد و شرکتهای بسیار بزرگ باشند. همچنین هنگام انتخاب شغل در حرفه حقوق، تخصصهای مختلف و زیادی وجود دارد که میتوانید از بین آنها یکی را انتخاب کنید مانند حقوق کیفری و بینالمللی.
پروسه وکیل شدن طولانی و طاقتفرساست. رسیدن به این جایگاه به مدرک لیسانس نیاز دارد که دریافت این مدرک، چهار سال طول میکشد. علاوهبر مدرک دانشگاهی، باید آزمون وکالت دهید.
برخی از وظایف شغلی یک وکیل عبارت است از وکالت موکل در دادگاه، مشاوره حقوقی، برقراری ارتباط موثر با موکلان، قضات و سایر همکاران، تحقیق در زمینه آمادگی برای پرونده قضایی، ترجمه وکلا و ارائه پروندههای خوب از طرف موکلان خود و تهیه اسناد قانونی.
حقوق یک وکیل از ۱۱ تا ۲۰ میلیون تومان متغیر است.
۱۳_ توسعهدهنده نرمافزار / برنامهنویسی
شما بهعنوان یک زن میتوانید یک توسعهدهنده نرمافزار باشید؛ یعنی از مهارتهای کامپیوتری خود برای طراحی نرمافزار استفاده کنید و حقوق بسیار خوبی داشته باشید.
این شغل، چشمانداز خیلی خوبی برای آینده دارد و همچنین دستمزد بالا و امنیت شغلی خوب، از دیگر مزیتهای این حرفه است.
برخی از وظایف شغلی این حرفه عبارت است از: تحقیق و تجزیه و تحلیل دادههای کاربران، طراحی و مدیریت برنامههای نرمافزاری، ارزیابی میزان موفقیت یک برنامه، آموزش استفاده از نرمافزار به کاربران، شناسایی مناطق قابل بهبود و کد نوشتن.
حقوق این افراد میتواند از ۱ تا ۳۰ میلیون تومان باشد.
۱۴_ مهندس
اگر بهعنوان یک زن به دنبال شغلی با درآمد بالا هستید، این گزینه عالی است.
مهندسان، مسائل فنی را با ریاضی و علوم حل میکنند. مشاغل متنوعی در دسته مهندسی قرار میگیرند، برخی از آنها عبارتند از مهندسی کامپیوتر، مکانیک، شیمی و… که همه آنها با درآمد خوبی همراه هستند.
اکثر مهندسان دارای مدرک لیسانس در رشته مهندسی هستند و بسیاری از آنها مدرک کارشناسی ارشد دارند که به آنها این امکان را میدهد تا در حوزه شغلی خود، با تجربهتر و متخصص باشند.
برخی از وظایف شغلی یک مهندس عبارت است از تشریح بودجه و برآوردها، تعیین مشخصات پروژه، انجام آزمایشات مهندسی، در نظر گرفتن ایمنی در کار، تهیه گزارشهای فنی و ارائه نتایج به مشتریان و همکاران.
میانگین حقوق مهندسان از ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان متغیر است.
۱۵_ تحلیلگر امور مالی
موفقیت یک کسب و کار به امنیت مالی و عملکرد خوب او بستگی دارد و اینجاست که تحلیلگران مالی برای کمک حضور دارند. وظیفه تحلیلگران مالی این است که همه مسائل مالی یک تجارت را بررسی کنند و به مدیران کمک کنند تا بهترین تصمیمات مالی را بگیرند.
کسب این شغل، مستلزم داشتن مدرک لیسانس در رشتههای مربوط به امور مالی است.
برخی از وظایف شغلی آنها شامل تجزیه و تحلیل دادههای مالی برای تعیین عملکرد شرکت، تهیه گزارشهایی در نتیجه بررسی یافتهها، ارزیابی وضعیت مالی شرکت و برنامهریزی برای رشد مالی شرکت است.
حقوق تحلیلگران امور مالی ماهانه بین ۱۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان است.
۱۶_ دندانپزشک
از هر ۱۰ متخصص بهداشت دندان، ۹ نفر از آنها زن هستند و حقوق بسیار بالایی دارند.
کسانی که قصد دارند در این حوزه کار کنند، باید در رشته دندانپزشکی که معمولا ۶ سال است تحصیل کنند.
وظایف شغلی دندانپزشک عبارت است از معاینه کامل بیمار، آموزش بهداشت دهان و دندان، تفسیر آزمایشات و ترمیم مشکلات دندانی.
میانگین حقوق دندانپزشکان بین ۲۰ میلیون تا ۲ میلیارد تومان است.
۱۷_ معلم مدرسه / استاد دانشگاه
اگرچه این موضوع درست است که بیشتر معلمان پول زیادی کسب نمیکنند اما زنانی که در دانشگاهها یا سایر موسسات تدریس میکنند، میتوانند دستمزد خوبی دریافت کنند.
معلمان علاوهبر تدریس، میتوانند فعالیتهای دیگری هم انجام دهند و بابت آنها کسب درآمد کنند مانند انتشار مقالات و کتابهای علمی، تدریس خصوصی، انجام تحقیقات مختلف و…
وظایف شغلی معلمان عبارت است از آموزش، توسعه منابع آموزشی و ساختار کلاس، کمک به شاگردان برای رسیدن به اهداف خود، طرحریزی برای موضوع تدریس، انجام مقالات و رعایت برنامه درسی و الزامات مدرسه.
میانگین حقوق معلمان مدرسه و استادان دانشگاه از ۱۲ تا ۲۰ میلیون تومان است.
۱۸_ مدیر روابط عمومی
اگر شما کسی هستید که در برقراری روابط، خلاقیت و آگاهی از نحوه انجام بهترین کار مهارت دارید، میتوانید در شغل مدیر روابط عمومی که درآمد بالایی هم دارد، موفق باشید. مدیر روابط عمومی وظیفه به شهرت رساندن یک شرکت و مدیریت تیم شرکت را بر عهده دارد. این افراد از طریق رسانههای مختلف، وظایفشان را انجام میدهند.
اکثر زنانی که تصویر عمومی یک برند را مدیریت میکنند دارای مدرک لیسانس در رشتههای روابط عمومی، ارتباطات یا رشتههای مرتبط هستند. بسیاری از آنها همچنین دارای مدرک کارشناسی ارشد هستند.
برخی از وظایف یک متخصص روابط عمومی شامل تعیین هویت و برند شرکت، ایجاد استراتژیهایی برای به شهرت رساندن برند، تحلیل افکار عمومی، ایجاد ارتباط با رسانهها، پیگیری و ثبت پیشرفت استراتژیهای بهکار گرفته شده، مدیریت تیم روابط عمومی و تهیه بیانیههای مطبوعاتی یا مقالات مکتوب برای کار با رسانهها است.
میانگین حقوق مدیران روابط عمومی از ۱۱ تا ۱۳ میلیون تومان است.
۱۹_ فیزیوتراپیست
یک فیزیوتراپیست از طریق تکنیکهای حرکتی و ورزشی خاص، به بیماران کمک میکند تا دردهای جسمانیشان را مدیریت کنند و دوباره بتوانند کیفیت زندگی خود را پس از آسیبهای جسمانی به دست آورند. آنها هر بیمار را جداگانه بررسی میکنند و برنامه هر کس را بهطور خاص فقط بر اساس نیازهای او طراحی میکنند.
وظایف شغلی آنها عبارت است از مشاوره با بیماران، تشخیص اختلال عملکرد، تعیین یک استراتژی برای کمک به وضعیت و علائم بیماران، آموزش تمرینات به آنها، ماساژ درمانی و پیگیری پیشرفت وضعیت بیمار.
این افراد بین ۴ تا ۱۰ میلیون تومان حقوق میگیرند.
معرفی رشته های پردرآمد برای خانم ها
در این جدول رشته های پردرآمد برای خانم ها را بررسی میکنیم:
نام رشته | توضیحات |
پزشکی | شما میتوانید با رشته پزشکی در حوزههای تخصص داخلی، جراحی عمومی، گوارش، بیهوشی، مفاصل و … مشغول به کار شوید. |
مهندسی | رشتههای مهندسی کامپیوتر، برق، عمران، نفت، معماری، صنایع و مهندسی پزشکی در ایران برای خانمها درآمد بالایی دارند. |
پرستاری | شما میتوانید رشته پرستاری را تا مقطع دکتری ادامه دهید و بهعنوان پرستار شیفت، سرپرستار، سوپروایزر بالینی، سوپروایزر کنترل عفونت، سوپروایزر آموزشی یا ریاست پرستاری بیمارستان مشغول به کار شوید. |
حقوق | شما میتوانید از طریق رشته حقوق در حوزه وکالت دعاوی دادگستری، قضاوت، بازپرسی و دادیاری، مشاوره حقوقی، سردفتری دفاتر اسناد رسمی با تحریر ادله مشغول به کار شوید. |
روانشناسی | شما میتوانید از طریق رشته روانشناسی در حوزههای روانشناسی بالینی، کودک، زیست روانشناسی، روانشناسی رشد، روانشناسی مدرسه، روانشناسی صنعتی-سازمانی یا روانشناسی اجتماعی مشغول به کار شوید. |
مدیریت | شما میتوانید از طریق رشته مدیریت وارد حوزههای مدیریت بازرگانی، صنعتی، دولتی، سازمانی، بازاریابی، گردشگری، بیمه، بانکداری و … شوید. |
معرفی شغل های باکلاس برای خانم ها
برخی شغلها پرستیژ کاری بالایی دارند که خانمها میتوانند این مشاغل را انتخاب کنند. در این جدول شغل های باکلاس برای خانم ها را بررسی میکنیم:
نام شغل | ویژگیها |
پزشک | شما میتوانید بعد کسب مجوزهای طبابت، مطلب خود را در منطقهای مناسب احداث کنید. پزشکی حوزههای مختلفی مثل دندانپزشکی، چشمپزشکی، ارتوپدی، روانشناسی و … دارد. |
تدریس | شما میتوانید آنلاین یا حضوری و بهصورت خصوصی، نیمهخصوصی یا عمومی، کلاسهای آموزشی مختلفی مرتبط با مهارت خود برگزار کنید. |
امور بانکی و مالی | شما میتوانید بهعنوان کارشناس اقتصادی در شرکتها استخدام شوید یا بهعنوان کارمند بانک شروع به کار کنید. |
طراحی داخلی | شناخت انواع دکوراسیونها مثل مدرن، کلاسیک، مینیمال، روستیک یا اسکاندیناوی و پیادهسازی آنها بر اساس نیاز و سلیقه مشتری، پرستیژ کاری بالایی دارد. |
طراحی مد | فعالیت در عرصه مد و طراحی و دوخت انواع لباسهای شیک با رنگبندی مناسب جزء شغلهای باپرستیژ برای خانمهاست. |
وکالت | فعالیت بهعنوان وکیل در حوزههای جنایی، قتل، مالی و …، یکی از شغلهای باکلاس برای خانمهاست. |
مدیرعامل | شما میتوانید بهعنوان رهبر یک مجموعه شروع به کار کنید و سِمَت مدیرعاملی را بر عهده بگیرید. |
مهندس | حوزههای مهنسی مثل برق، مکانیک، کامپیوتر، صنعت یا نفت و گاز از جمله کارهای پردرآمد و باپرستیژ برای خانمها هستند. |
روان شناس | با تحصیلات عالی در مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری میتوانید مطلب روانشناسی داشته باشید. هر چه مدرک تحصیلیتان بالاتر باشد، درآمد و پرستیژ کاری بیشتری خواهید داشت. |
کلام آخر
در آخر نتیجه میگیریم که شغل های پردرآمد برای خانم ها شامل پزشک، مهندس، دامپزشک، داروساز، دندانپزشک، وکیل، فیزیوتراپیست، مدیر بازاریابی، مدیر منابع انسانی، مدیرعامل، مدیر روابط عمومی، تحلیلگر امور مالی، برنامهنویسی و… است.
- اگر به این مطلب علاقه داشتید، توصیه میکنیم از دوره رایگان روانشناسی پول هم استفاده کنید.
منابع:
- لیست کاملی از ایده های پولساز در روستا
- پولدار شدن از طریق اینترنت
- روش های کسب درآمد بدون سرمایه
- لیستی از ایده های پولساز
- ۲۰ مهارت پولساز که میتوانید یاد بگیرید
- بهترین شغل در ایران برای پولدار شدن (۲۵ شغل)
- بررسی شغل های پردرآمد برای خانم ها
- روشهای مختلف کسب درآمد دلاری کداماند؟
- کسب درآمد در خانه
- ۲۱ مورد از بهترین شغل های ۱۰ سال آینده ایران
- ۳۱ ایده برای کارآفرینی با سرمایه کم
- شغل های ساده اما پر درآمد در ایران؛ ۳۰ شغل!
- آشنایی با سایت های کسب درآمد اینترنتی
- راه اندازی کسب و کار با ۱۰ میلیون تومان
- بیش از ۵۵ شغل پر درآمد با سرمایه کم برای خانم ها
- بررسی ایدههایی برای راه اندازی کسب و کار با ۵۰ میلیون
- کسب درآمد اینترنتی (۲۱ روش تضمینی)
- معرفی بیش از ۲۰ مهارت پولساز غیر اینترنتی
- نحوه کسب درآمد با گوشی؛ بررسی +۱۵ روش تضمینی!
- پردرآمدترین شغل های ایران چیست؟
- بررسی روشهای کسب درآمد از یوتیوب
- مهارت های پولساز برای دانشجویان کدام است؟
- چگونه ماهی ۴۰ میلیون درآمد داشته باشیم؟