وبینار رایگان «درآمد نامحدود»

برنامه تحول مالی در سال ۱۴۰۴

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

۱۸ بهترین سایت کسب درآمد اینترنتی ایرانی واقعی + دلاری

با ظهور و پیشرفت عصر دیجیتال، تحولی در نحوه کسب درآمد رخ داد. این تحول، مجموعه‌ای از سایت های کسب درآمد اینترنتی را به وجود آورد که به افراد این امکان را می‌دهند تا با روش‌های بیشتر و جدیدتری بتوانند پول درآورند. در این مطلب، بهترین سایت‌های کسب درآمد ایرانی و خارجی را بررسی کرده‌ایم که برخی از آنها عبارتند از:

نام سایت نوع فعالیت
دیجی‌کالا فروشگاه آنلاین محصولات مختلف
پونیشا پلتفرم فریلنسینگ
آپارات پلتفرم اشتراک‌گذاری ویدیو
راست چین فروشگاه آنلاین قالب و افزونه وردپرس
کارلنسر پلتفرم فریلنسینگ
پارس‌کدرز سایت فریلنسینگ
ایران تاپیست پلتفرم تایپ و ترجمه
انجام میدم پلتفرم فریلنسینگ
باسلام پلتفرم فروش محصولات محلی
ایرانیکارت پلتفرم خرید و فروش کارت هایهدیه
بای بوک پلتفرم خرید و فروش کتاب
پین پول پلتفرم بازاریابی وابسته و کسب درآمد از طریق معرفی محصولات
مینی کار پلتفرم فریلنسینگ
پارت کلیک پلتفرم کسب درآمد از طریق تبلیغات
ژاکت سرویس پلتفرم فریلنسینگ
پارس فریلنسر پلتفرم فریلنسینگ
ترجمه ایران ارائه خدمات ترجمه آنلاین به زبان‌های مختلف
کافه بازار پلتفرم خرید و فروش اپلیکیشن موبایل

اگر مایل هستید با این سایت‌ها بیشتر آشنا شوید، توصیه می‌کنیم در ادامه مطلب ما با همراه باشید.

سایت های کسب درآمد اینترنتی

دیحی‌کالا یک سایت کسب درآمد است.

امروزه یکی از رایج‌ترین راه‌های کسب درآمد، کسب درآمد اینترنتی است. برای این کار فقط کافی‌ست بدانید در چه زمینه‌هایی مهارت دارید. در صورتی هم که هیچ مهارتی ندارید، می‌توانید از آموزش‌های رایگانی که در سایت‌ها و کانال‌های مختلف وجود دارند، استفاده کنید تا به مهارت مورد علاقه‌تان مسلط شوید. یادتان باشد که تلاش، زمان و انرژی زیادی نیاز است تا مهارت‌هایتان را ارتقا دهید و در نهایت به اهداف مالی خود برسید.

در این قسمت، برخی از بهترین سایت های کسب درآمد ایرانی را بررسی می‌کنیم که به کمک آن‌ها و با در نظر گرفتن دانش و مهارت‌های خود می‌توانید شغل مناسبی پیدا کنید.

1_ دیجی‌کالا

شناخته‌شده‌ترین سایت کسب درآمد، دیجی‌کالا است. دیجی‌کالا دسته‌بندی‌های بسیار متنوعی از جمله لوازم‌التحریر، پوشاک، لوازم بهداشتی آرایشی، محصولات کودک، موبایل و… دارد. به دلیل تنوع گسترده این دسته‌بندی‌ها، تقریبا همه افراد می‌توانند از طریق این سایت، کالاهای خود را بفروشند.

برای فروش کالاهایتان باید در سایت دیجی‌کالا به‌عنوان فروشنده ثبت‌نام کنید، محصولات‌تان را بارگذاری کنید، ویژگی‌ها و توضیحات لازم هر محصول را بنویسید سپس با خرید محصولات توسط کاربران، به درآمد می‌رسید.

یکی از مزیت‌های دیجی‌کالا این است که حتی اگر محصولی هم نداشته باشید، می‌توانید به‌عنوان بازاریاب (Affiliate Marketing) از این سایت درآمد کسب کنید. یعنی شما با شرکت یا شرکت‌هایی قرارداد می‌بندید، محصولات آن‌ها را تبلیغ می‌کنید و در ازای فروش هر محصول از طریق لینکی که قرار داده‌اید، درصدی به‌عنوان کمیسیون به شما تعلق می‌گیرد.

2_ پونیشا

پونیشا یکی از معروف‌ترین سایت‌های فریلنسری است.

پونیشا یکی از معروف‌ترین سایت‌های فریلنسری است که حدود ۵۰۰ هزار فریلنسر در آن فعالیت دارند. فریلنسینگ به این معناست که کاربران با پیدا کردن کار مورد نظرشان در این سایت، می‌توانند به صورت غیر حضوری شروع به کار کنند.

سایت پونیشا برای مشاغل متنوعی مانند برنامه‌نویسی، تولید محتوا، سئو، بازاریابی، ترجمه، طراحی گرافیک، تایپ و… پروژه دارد و تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار پروژه موفق در این سایت انجام شده است.

کسب درآمد از طریق پونیشا به این صورت است که افراد ابتدا به‌عنوان فریلنسر در این سایت ثبت‌نام می‌کنند سپس با در نظر گرفتن مهارت‌ها و دانش‌شان، کار مد نظر خود را از بین آگهی‌هایی که وجود دارد، پیدا می‌کنند. یعنی کارفرماها، آگهی کار خود را با توضیحات لازم و حتی تعرفه پیشنهادی‌شان در سایت قرار می‌دهند و فریلنسرها برای دریافت پروژه، به آن‌ها درخواست می‌فرستند.

 

 

 

 

3_ آپارات

کسب درآمد از طریق آپارات کمی متفاوت‌تر از بقیه سایت‌هاست زیرا فقط افرادی که تولیدکننده محتوا هستند می‌توانند از طریق آپارت پول درآورند. افراد علاقه‌مند به این کار، می‌توانند درباره موضوعات گوناگونی چون سلامت، آموزش، تکنولوژی، خبر و رسانه، طنز و… ویدئو بسازند.

یکی از مزیت‌های سایت آپارات این است که تمام ویدیوها با یک تبلیغ شروع می‌شوند و مبلغ آن تبلیغ به صاحب ویدئو داده می‌شود. کسب درآمد از آپارات با چندین روش امکان‌پذیر است:

  • آپارات VIP: این روش برای افرادی مناسب است که در حوزه آموزش فعالیت دارند زیرا دسترسی به محتواهای VIP تنها با پرداخت هزینه امکان‌پذیر است.
  • تبلیغات: می‌توانید تبلیغات گوناگونی در ویدیوهایتان قرار دهید و به ازای هر کلیک، مبلغی دریافت کنید.
  • فروش محصول: افراد می‌توانند محصولات یا خدمات خود را در ویدیوهایشان تبلیغ کنند و از این طریق آن‌ها را بفروشند.

ما در مقاله بررسی روش های کسب درآمد از یوتیوب نکاتی را گفته‌ایم که در کسب درآمد از طریق آپارات نیز کمک‌تان می‌کنند؛ بنابراین پیشنهاد می‌دهیم که این مقاله را بخوانید.

4_ راست چین

راست چین برای طراحان سایت مناسب است.

راست چین به‌طور اختصاصی در زمینه فروش محصولات طراحی سایت فعالیت دارد و یکی از معتبرترین سایت‌ها برای خرید قالب وردپرس است. بنابراین، این سایت هم مختص طراحان سایت است.

شما به‌عنوان یک طراح سایت می‌توانید قالب‌های متفاوتی طراحی کنید و آن‌ها را از طریق راست چین بفروشید. تنها نکته اصلی این کار این است که باید حتما قالب‌هایتان را فارسی‌سازی کنید.

امروزه طراحی سایت یکی از پرطرفدارترین شغل‌هاست زیرا با ظهور و توسعه عصر دیجیتال، تقریبا هر کسب و کارهای به دنبال راه‌اندازی سایت خود و فروش آنلاین محصولات یا خدماتش است. اگر هنوز زمینه فعالیت خود را مشخص نکرده‌اید، طراحی سایت می‌تواند یک انتخاب خوب با چشم‌انداز شغلی عالی باشد.

 

 

 

 

5_ کارلنسر

کارلنسر هم مانند پونیشا یک سایت فریلنسری است که در زمینه‌های شغلی گوناگونی از جمله ترجمه، تایپ، ادمینی، طراحی سایت، طراحی گرافیک، برنامه‌نویسی و…، پروژه‌هایی را در اختیار فریلنسرها قرار می‌دهد.

در کارلنسر نیز کارفرماها آگهی کار خود را در سایت قرار می‌دهند و فریلنسرها با بررسی آگهی‌ها، برای بهترین آن‌ها درخواست می‌فرستند.

یکی از مزیت‌های سایت کارلنسر، روش امن پرداخت حق‌الزحمه فریلنسرهاست. اگر پیشنهاد کار یک فریلنسر توسط کارفرما تایید شود و قرارداد کاری بین آن‌ها بسته شود، کارفرما باید مبلغ توافق‌شده را به حساب کارلنسر واریز کند، سپس بعد از تحویل کار، آن مبلغ به حساب فریلنسر واریز می‌شود. همان‌طور که می‌بینید، در این فرایند خیال هر دو طرف راحت است و از نظر مالی و کیفیت کار، احساس امنیت دارند.

یکی دیگر از نکات مثبت سایت کارلنسر این است که کارفرما به صورت رایگان، پروژه خود را در سایت ثبت می‌کند. علاوه‌بر آن، هر پروژه‌ای که موفق می‌شود، ۲٪ از کل هزینه آن به‌عنوان پاداش به حساب کارفرما واریز می‌شود.

ما در مقاله نحوه کسب درآمد از گوشی راهکار‌هایی را گفته‌ایم که با یادگیری آن‌ها می‌توانید از طریق وب‌سایت کار لنسر پروژه بگیرید و درآمد کسب کنید.

6_ پارس‌کدرز

کارلنسر یکی از سایت های کسب درآمد است.

پارس‌کدرز اولین سایت فریلنسری ایرانی است که حدود ۱۷ سال از تاسیس آن می‌گذرد. جالب است بدانید که همه افراد از سراسر جهان می‌توانند از طریق این سایت پروژه دریافت کنند و پول به دست آورند.

پروژه‌هایی که در این سایت بارگذاری می‌شوند شامل تخصص‌های گوناگونی است از جمله طراحی گرافیک، طراحی سایت، برنامه‌نویسی، تولید محتوا، تایپ و حتی ساخت اپلیکیشن.

در این سایت همانند سایت‌های قبل، کارفرما پروژه خود را به صورت رایگان ثبت می‌کند سپس فریلنسرهایی که مایل به دریافت پروژه هستند، به آن‌ها درخواست می‌دهند.

پارس‌کدرز هم مانند کارلنسر امنیت مالی خوبی دارد. علاوه‌بر آن، کارفرما می‌تواند از فریلنسر، ضمانت انجام کار بگیرد.

یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد سایت پارس‌کدرز این است که حتی اگر کارفرما یا کارجو نیستید، باز هم می‌توانید با معرفی افراد جدید، از این سایت درآمد کسب کنید.

 

 

 

 

پیشنهاد ویژه: روانشناسی پول

 

7_ ایران تایپیست

ایران تایپیست هم یکی دیگر از سایت های کسب درآمد اختصاصی است که فقط در زمینه تایپ و ترجمه فعالیت می‌کند. افرادی که در زمینه تایپ سریع و دقیق، ویراستاری، تسلط بر قواعد نگارشی، ترجمه متون و… مهارت دارند، می‌توانند از طریق این سایت پروژه دریافت کنند.

یکی از نکات جالب سایت ایران تایپیست این است که اگر کسی بخواهد به‌عنوان مترجم شروع به کار کند، ابتدا از او دو آزمون آنلاین و آفلاین می‌گیرند و در صورت قبول شدن آن فرد، به او اجازه می‌دهند تا کارش را شروع کند.

8_ انجام میدم

سایت انجام می‌دم یکی از سایت های کسب درآمد اینترنتی است.

اگر در زمینه‌هایی مانند تولید محتوا، طراحی سایت، ترجمه، برنامه‌نویسی، بازاریابی، طراحی گرافیک و… تخصص دارید، این سایت انجام میدم می‌تواند به شما کمک کند تا شغل مورد نظرتان را پیدا کنید.

برای شروع باید در این سایت ثبت‌نام و حساب کاربری‌تان را ایجاد کنید. ایجاد حساب کاربری شامل معرفی خود، ساخت رزومه و قرار دادن نمونه کارهایتان است. سپس کارفرمایی که به نیروی کار نیاز دارد وارد سایت می‌شود و با مشاهده رزومه و نمونه کارهای افراد مختلف و مقایسه تعرفه آن‌ها با یکدیگر، فرد مورد نظر خود را پیدا می‌کند و در صورت توافق طرفین، پروژه را به او می‌سپارد.

با این اوصاف، هرچه افراد رزومه قوی‌تر و نمونه کارهای بهتری داشته باشند، شانس بیشتری برای پیدا کردن کار دارند.

 

 

 

 

 

9_ باسلام

باسلام یکی از بهترین سایت‌ها برای فروشندگان و به خصوص تولیدکنندگان است. افرادی که قصد دارند محصولات‌شان را از این طریق بفروشند، ابتدا باید اپلیکیشن باسلام را نصب کنند سپس غرفه خود را بسازند و در آن غرفه، خودشان را معرفی و محصولات‌شان را بارگذاری کنند.

برای افزایش فروش از طریق باسلام، توصیه می‌‌شود که در فعالیت‌تان کمی خلاقیت به خرج دهید به‌عنوان مثال داستان کسب و کارتان را بنویسید، حتما خودتان را معرفی کنید، محصولات متنوعی داشته باشید، عکس‌های زیبا و باکیفیتی از محصولات‌تان بگیرید، محصولات‌تان را به‌طور کامل توضیح دهید و هر روز در این پلتفرم فعالیت کنید تا بیشتر دیده شوید و مشتریان بیشتری جذب کنید.

سایت باسلام بیشتر برای افرادی مناسب است که محصولات خانگی، سنتی و محلی می‌فروشند.

10_ ایرانیکارت

ایرانیکارت یک سایت در زمینه خدمات ارزی و پرداخت‌های بین‌المللی است مانند خرید ارز دیجیتال، ساخت حساب بین‌المللی، نقد کرد درآمد ارزی و… به همین دلیل، شاید دیدن اسم ایرانیکارت در این مطلب برایتان عجیب باشد اما باید بدانید که این سایت جدیدا امکان کسب درآمد را برای کاربرانش فراهم کرده است. روش‌های کسب درآمد از طریق ایرانیکارت به شرح زیر است:

  • یکی از روش‌های قدیمی، خرید ارز دیجیتال و کسب درآمد دلاری بود.
  • روش جدید به این صورت است که افراد می‌توانند با ارسال کد معرف برای دوستان خود، با هر خرید آن‌ها کمیسیون دریافت کند.

11_ بای بوک

سایت بای بوک در زمینه کتاب فعالیت دارد.

سایت بای بوک (buy-book) هم یکی دیگر از سایت های کسب درآمد اختصاصی است که فقط در زمینه کتاب فعالیت دارد، با این اختلاف که همه افراد با هر مهارت و دانش و تخصصی می‌توانند از طریق این سایت درآمد داشته باشند.

برای کسب درآمد از سایت بای بوک فقط کافی است کتاب‌های این فروشگاه را به دیگران معرفی کنید و بابت هر خرید از سمت شما، درصدی دریافت کنید.

اگر در زمینه بازاریابی، تبلیغ و فروش محصول ماهر هستید، این کار برای شما مناسب است. به‌عنوان مثال می‌توانید پیج یا کانالی در یکی از پلتفرم‌های اجتماعی مانند اینستاگرام راه‌اندازی کنید و از طریق آن، تبلیغات‌تان را انجام دهید. اگر بتوانید هر روز در آن پیج فعالیت کنید، محتوای جذاب تولید کنید و با مخاطبان ارتباط برقرار کنید، پیج رشد می‌کند. در این صورت می‌توانید تبلیغ‌های بیشتری بگیرید و در نتیجه پول بیشتری هم به دست آورید.

12_ پین پول

پین پول سایتی است که افراد می‌توانند به صورت رایگان در آن ثبت‌نام و با استفاده از آن، قبض‌های خود را پرداخت کنند یا برای سیم کارت‌شان شارژ بخرند. کسب درآمد از طریق پین پول به هیچ دانش و مهارتی نیاز ندارد؛ فقط کافی‌ست یک موبایل داشته باشید و بلد باشید با آن کار کنید.

در پین پول، هر کس با هر خرید از این سایت، سودی دریافت می‌کند. همچنین شما می‌توانید افرادی را به‌عنوان زیر گروه خود در سایت معرفی کنید تا با هر خرید آن‌ها، سودی هم به شما تعلق گیرد.

13_ مینی کار

مینی کار نیز یک سایت کسب درآمد فریلنسری است اما با توجه به اسم آن، مخصوص کارهای کوچک اما با اهمیت است. به‌عنوان مثال، ممکن است یک محقق سرش شلوغ باشد و نتواند به کارهای کم اهمیت‌تر خود رسیدگی کند. از این رو تصمیم می‌گیرد از طریق سایت مینی کار، فردی را پیدا کند و کار پر کردن پرسشنامه‌های تحقیق را به او بسپارد. همچنین، ممکن است یک کسب و کار بخواهد میزان پیشرفت اکانتش را بررسی کند اما برای این کار وقت نداشته باشد؛ در این شرایط باید از فردی کمک بگیرد و از او بخواهد تا طی یک بازه زمانی تعیین‌شده، لایک‌ها، کامنت‌ها و سایر موارد اکانت را بررسی کند. را بررسی کند.

این سایت بیشتر برای افرادی مناسب است که مهارت‌ها و دانش خاصی ندارند و بنا به هر دلیلی، هیچ قصدی هم ندارند چیزی یاد بگیرند.

ما در مقاله کسب درآمد اینترنتی راهکار‌هایی را معرفی کرده‌ایم که از طریق آن‌ها می‌توانید در وب‌سایت مینی کار درامدزایی کنید.

14_ پارت کلیک

با کلیک روی تبلیغات می‌توان از سایت پارت کلیک کسب درآمد کرد.

یکی از راه‌های کسب درآمد اینترنتی این است که افراد روی تبلیغات مشخصی کلیک کنند و پول به دست آورد. به‌عنوان مثال، ویدئوهای مخصوصی در آپارات وجود دارد که افراد با مشاهده آن‌ها می‌توانند درآمد کسب کنند.

سایت پارت کلیک هم شبیه همین است. در واقع این سایت به تبلیغ‌کنندگان ضمانت می‌دهد که تبلیغ آن‌ها در پارت کلیک بازدید زیادی می‌خورد. موضوع این است که حال شما به‌عنوان کاربر برای کسب درآمد به پارت کلیک وارد می‌شوید، روی بنرهای تبلیغاتی کلیک می‌کنید و مبلغ مشخصی دریافت می‌کنید؛ با این روند، هم سایت به هدف اصلی خود، یعنی رسیدن به N تا بازدید معین، می‌رسد و هم کاربران در ازای بازدیدشان پول می‌گیرند.

15_ ژاکت سرویس

ژاکت سرویس هم یک سایت فریلنسری است که پروژه‌های متنوعی مانند تولید محتوا، سئو، طراحی گرافیک، طراحی سایت و… را در اختیار فریلنسرها قرار می‌دهد. امروزه بیش از هزار فریلنسر و ۵ هزار کارفرما در این سایت عضو هستند.

یکی از ویژگی‌های قابل توجه ژاکت سرویس، داشتن نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین داشتن مجوزهای لازم برای فعالیت‌های قانونی است. در حقیقت افرادی که این سایت را تاسیس کرده‌اند، تمرکزشان بر امنیت اعضای سایت بوده است.

یکی از امنیت‌هایی که ژاکت سرویس برای کاربرانش فراهم کرده است، تضمین واریز وجه است. یعنی هیچ احتمالی وجود ندارد که فریلنسر بابت تحویل کارش حقوقی دریافت نکند یا کمتر دریافت کند. حتی اگر هم این اتفاق افتد و کارفرما مبلغ تعیین‌شده را به حساب فریلنسر واریز نکرد، خود سایت باقی مبلغ افراد را به حساب آن‌ها واریز می‌کند.

یکی دیگر از امنیت‌ها، برقراری امنیت پرداخت برای کارفرماها است. ژاکت سرویس تا زمانی که توضیحات کارفرما را تایید نکن، مبلغی برای فریلنسر واریز نمی‌کند. با این قابلیت، کارفرما خیالش از کامل بودن کاری که فریلنسر قرار است تحویل دهد، راحت می‌شود.

علاوه‌بر ایجاد امنیت برای کاربران، این سایت همچنین تلاش می‌کند تا چالش‌های استخدامی که در هر کاری وجود دارد را کاهش دهد و افراد بتوانند با آرامش بیشتری کارشان را انجام دهند. این باعث می‌شود فریلنسرها کار با کیفیت‌تری به کارفرما تحویل دهند.

شاید فکر کنید مزیت‌های سایت ژاکت سرویس تمام شده است اما این‌طور نیست. ثبت‌نام کاملا رایگان در این سایت می‌تواند یکی دیگر از مزایای اصلی ژاکت سرویس به‌شمار رود.

16_ پارس فریلنسر

خدمات اصلی پارس فریلنسر رایگان نیست.

همان‌طور که از نامش پیداست، سایت پارس فریلنسر یکی دیگر از سایت‌های فریلنسری است. بر خلاف موارد قبلی، خدمات اصلی پارس فریلنسر رایگان نیست. کارفرماها باید بابت ثبت پروژه و انتشار آگهی استخدام، هزینه پرداخت کنند. همچنین اگر پرداخت از طریق پرداخت امن صورت بگیرد، ۲٪ کمیسیون از آن کسر می‌شود اما اگر به روش صدور فاکتور انجام شود، کمیسیون از آن کم نمی‌شود.

این سایت مزیت‌هایی هم دارد. به‌عنوان مثال، ارسال پیشنهاد روی پروژه‌ها رایگان است، سفارش خدمات محلی رایگان است و در صورت لغو پروژه، هزینه انتشار آگهی به حساب کارفرما برمی‌گردد.

پیشنهاد می‌دهیم که مقاله پولدار شدن از طریق اینترنت را هم بخوانید و با آگاهی از نکات این مقاله، در وب‌سایت پارس فریلنسر ثبت‌نام کنید تا درآمد بیشتری برای خود به ارمغان آورید.

17_ ترجمه ایران

سایت ترجمه ایران هم یکی دیگر از سایت های کسب درآمد است که به‌طور اختصاصی در زمینه ترجمه فعالیت دارد. بنابراین اگر مترجم هستید، این سایت برای شما مناسب است و با جستجو در آن می‌توانید کار مد نظرتان را پیدا کنید.

در این سایت هم ابتدا کارفرما آگهی خود را منتشر می‌کند سپس فریلنسرها با بررسی آگهی‌های مختلف، برای آن‌ها درخواست می‌فرستند. درخواست توسط کارفرما بررسی می‌شود و در صورت تایید، قرارداد بین آن‌ها بسته می‌شود و کارجو می‌تواند کارش را شروع کند.  اگر می‌خواهید شانس‌تان برای تایید درخواست‌هایتان بالا رود و پروژه‌های بیشتری دریافت کنید، بهتر است این چند نکته را در نظر بگیرید:

  • رزومه‌تان را قوی کنید زیرا رزومه در دریافت پروژه نقش زیادی دارد.
  • نظری که کارفرما به شما می‌دهد و همچنین سایر امتیازهای شما برای بقیه کارفرماها بسیار مهم است.
  • سعی کنید در آزمون‌های آنلاین سایت، عملکرد خوبی داشته باشید.

سرانجام بعد از تحویل کار نهایی توسط فریلنسر، مبلغ قرارداد به حساب او واریز می‌شود.

18_کافه بازار

سایت های کسب درآمد؛ کافه بازار

کافه بازار به‌عنوان بهترین سایت کسب درآمد اینترنتی در ایران شناخته می‌شود که در حوزه فروش اپلیکیشن و بازی‌های موبایلی فعالیت می‌کند. اپلیکیشن و سایت کافه بازار جزء محبوب‌ترین پلتفرم‌ها در این زمینه است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا بدون معطلی اپلیکیشن‌ها یا بازی‌های موبایلی دلخواه خود را دانلود کنند.

شما به‌روش‌های مختلفی می‌توانید از طریق کافه بازار درآمدزایی داشته باشید:

فروش اپلیکیشن: اگر در زمینه طراحی اپلیکیشن موبایل فعال هستید، با طراحی اپلیکیشن‌های مختلف و فروش آن‌ها در دیوار می‌توانید به درآمدزایی برسید. شما حتی امکان طراحی برنامه با برنامه ساز‌های اندرویدی App Studio را هم دارید که نیازی به دانش کدنویسی ندارند.

تبلیغات درون‌برنامه‌ای: اگر جزئ توسعه‌دهندگان بازی‌ها و اپلیکیشن‌های موبایلی هستید، می‌توانید با عقد قرارداد با وب‌سایت بازار، تبلیغات درون‌برنامه‌ای داشته باشید و فروش خود را افزایش دهید. صاحبین اپلیکیشن‌ها با قبول نمایش تبلیغات در برنامه خود نیز امکان درآمدزایی دارند.

برنامه‌های اشتراکی: شما می‌توانید برای استفاده از اپلیکیشن خود حق اشتراک در نظر بگیرید؛ در این صورت کاربران باید مبلغی را بپردازند تا بتوانند از خدمات برنامه استفاده کنند.

سایت های کسب درآمد دلاری

یکی از سایت های کسب درآمد دلاری، سایت فریلنسر است.

برای کسب درآمد، سایت‌های خارجی زیادی در حوزه‌های گوناگون مانند پادکست، وبلاگ‌نویسی، بازاریابی وابسته، فریلنسینگ و نظرسنجی‌های آنلاین وجود دارند و به کاربران کمک می‌کنند تا به روش‌های مختلف پول درآورند.

در ادامه، ۱۷ تا از بهترین و شناخته‌شده‌ترین سایت های کسب درآمد دلاری را به شما معرفی کرده‌ایم که عبارتند از:

  1. YouTube: یوتیوب پلتفرمی برای اشتراک‌گذاری ویدیو و کسب درآمد از طریق تولید محتوا و نمایش تبلیغات است.
  2. Upwork: این وب‌سایت به شما امکان می‌دهد تا پروژه‌های فریلنسینگ مختلفی را در حوزه‌های متفاوت پیدا کنید.
  3. Fiverr: این سایت نیز یکی از پلتفرم‌های فریلنسینگ است که کاربران در آن امکان ارائه خدمات مشخصی را به مشتریان دارند.
  4. Freelancer: این سایت یک پلتفرم فریلنسینگ است که از طریق آن می‌توانید پروژه‌های مختلفی را از سراسر دنیا ارائه دهید.
  5. Zirtual: این پلتفرم به شما کمک می‌کند تا وظایف اداری خود را برون‌سپاری کنید؛ در واقع به‌عنوان یک دستیار مجازی آنلاین کار می‌کند.
  6. Toptal: این پلتفرم در زمینه توسعه نرم‌افزار، طراحی و مشاوره برای فریلنسر‌ها طراحی شده است.
  7. SimplyHired: شما از طریق این موتور جستجوی شغلی می‌توانید شغل موردعلاقه خود را بیابید.
  8. Guru: این پلتفرم امکان ارتباط فریلنسر‌ها با کارفرمایان را در صنایع مختلف فراهم می‌کند.
  9. Flexjobs: شما از طریق این وب‌سایت می‌توانید مشاغل دورکاری و انعطاف‌پذیر را بیابید.
  10. Aquent: این یک پلتفرم اختصاصی است که به کارفرمایان امکان دسترسی به فریلنسر‌ها را برای همکاری طولانی‌مدت یا کوتاه‌مدت می‌دهد.
  11. 99Designs: این یک پلتفرم برای طراحان گرافیک است که از طریق آن می‌توانند مشتریان خود را بیابند.
  12. Google AdSense: گوگل ادسنس در واقع سرویس تبلیغاتی گوگل است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا از طریق تبلیغات محصولات و خدمات، کمیسیون بگیرند.
  13. EarnKaro: این یک پلتفرم بازاریابی وابسته است که به کاربران امکان دریافت کمیسیون از طریق تبلیغ محصولات و خدمات را می‌دهد.
  14. Shutterstock: این یک سایت برای تولیدکننده‌های محتوا و عکاس‌ها است تا از طریق آن آثار خود را بفروشند.
  15. Swagbucks: در این سایت از طریق فعالیت‌های آنلاین مانند تماشای ویدیو می‌توانید امتیاز و جایزه بگیرید.
  16. Facebook Marketplace: این یک پلتفرم خرید و فروش کالا به‌صورت محلی در فیس‌بوک است.
  17. Dreamstime: این یک پلتفرم برای تولیدکننده‌های محتوا و عکاس‌ها است که امکان کسب درآمد از آثار خود را به آنها می‌دهد.

کلام آخر

در این مطلب، ۳۴ تا از سایت های کسب درآمد اینترنتی ایرانی و خارجی را معرفی و بررسی کردیم. در پایان می‌توان چنین نتیجه گرفت که این روش‌های کسب درآمد بیشتر برای افرادی مناسب است که به هر دلیلی، امکان کار کردن خارج از منزل را ندارند و نمی‌خواهند به صورت تمام وقت کار کنند.

منابع:

هدیه پیشنهادی

درآمد نامحدود

برنامه تحول مالی در ۱۴۰۴

محصول پیشنهادی

دوره روانشناسی پول

روانشناسی پول پایه

۳۰ میلیون تومان

روانشناسی پول پیشرفته

روانشناسی پول پیشرفته

۴۵ میلیون تومان

بیزینس سایکولوژی

بیزنس سایکولوژی

۲۰۰ میلیون تومان

پیمایش به بالا