کسب درآمد دلاری

روش‌های مختلف کسب درآمد دلاری کدام‌اند؟

داشتن درآمد دلاری مانند به دست آوردن هر پول دیگری با کمک استعداد، منابع در دسترس و فرصت‌های پیش‌روی شما به دست می‌آید. در این مطلب، این موضوعات را بررسی می‌کنیم که روش‌های مختلف کسب درآمد دلاری کدام‌اند و چگونه می‌توان درآمد دلاری را دریافت کرد؟

این روش‌ها به اختصار عبارتند از:

  • کارهای فریلنسری
  • تولید محتوا
  • ترجمه
  • نویسندگی
  • راه‌اندازی کسب و کار
  • راه‌اندازی کانال یوتیوب
  • اینفلوئنسر شدن
  • راه‌اندازی وبلاگ
  • ساختن اپلیکیشن
  • سرمایه‌گذاری
  • تدریس
  • مشاغل گیگ
  • بازاریابی وابسته
  • درآمد غیرفعال

همچنین، روش‌های دریافت درآمد دلاری شامل موارد زیر هستند:

  • به‌صورت مستقیم
  • شرکت‌های واسطه ایرانی
  • داشتن آشنا در خارج از کشور
  • ارزهای دیجیتال

روش های کسب درآمد دلاری

یکی از روش‌های کسب درآمد دلاری، فریلنسینگ است.

پیدا کردن شغل، یکی از اساسی‌ترین راه‌های کسب درآمد دلاری است. به دنبال فرصت‌های کاری در زمینه مورد علاقه خودتان باشید، برای خود یک رزومه قوی بسازید و شروع به درخواست و پیدا کردن کار کنید. به عنوان مثال، می‌توانید از طریق سایت‌های کاریابی یا صفحات مجازی شرکت‌های مختلف، از فرصت‌های شغلی گوناگون با خبر شوید، آن‌ها را بررسی کنید و در نهایت در یکی از این فرصت‌ها استخدام شوید.

داشتن درآمد دلاری در درجه اول به شرایط، منطقه جغرافیایی و توانایی‌های شما بستگی دارد. راه‌های زیادی برای کسب درآمد دلاری وجود دارد که در این قسمت، ۱۲ تا از رایج‌ترین روش‌های آن را بررسی می‌کنیم.

۱_ فریلنسینگ

کارهای فریلنسری یکی از روش‌های اصلی برای کسب درآمد دلاری است. اگر سطح زبان‌تان خوب است و مهارت‌هایی در نوشتن، تولید محتوا، طراحی گرافیک، طراحی سایت، برنامه‌نویسی، بازاریابی دیجیتال و… دارید، می‌توانید در سایت‌های بین‌المللی مانند Upwork، Freelancer و Fiverr به دنبال کار مد نظرتان بگردید و خدمات‌تان را به آن‌ها ارائه دهید. بسیاری از شرکت‌ها، فرصت شغلی کار کردن از راه دور را دارند؛ آن‌ها برای افراد داوطلب این امکان را فراهم کرده‌اند تا بتوانند از هر جای دنیا با آن‌ها همکاری کنند.

یکی از مزیت‌های فریلنسینگ این است که افراد می‌توانند در سراسر جهان استخدام شوند یا پروژه دریافت کنند و به صورت دورکار کارشان را انجام دهند و درآمد دلاری داشته باشند. کلید موفقیت در فریلنسری، تقویت مهارت‌ها، در ارتباط بودن با مجموعه‌های مختلف و ارائه کار با کیفیت است.

۲_ تولید محتوا

رسانه‌های مختلف اجتماعی می‌تواند برای کسانی که در تولید محتوای متنی، تصویری، ویدئویی و… مهارت دارند، منبع کسب درآمد خوبی باشد. به عنوان مثال، پلتفرمی مانند یوتیوب، از طریق تبلیغات، حمایت‌های مالی مخاطبان، تعداد بازدیدها ویدئوها توسط مخاطبان و…، منبع درآمد بسیار خوبی به‌شمار می‌رود. علاوه‌بر آن، تولید محتوا در اینستاگرام و وب‌سایت‌های مختلف نیز به منبع درآمد خوبی تبدیل شده است و افراد می‌توانند به کمک آن‌ها، درآمد دلاری داشته باشند.

برای موفقیت در این شغل باید خلاقیت بالایی داشته باشید، مخاطب جذب کنید، با مخاطبان صحبت کنید و به‌طور مداوم محتوای جذاب تولید و منتشر کنید.

۳_ ترجمه

ترجمه، یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد دلاری است.

در صنعت ترجمه نسبت به سایر بازارهای تخصصی، رقابت کمتری وجود دارد. بنابراین، این حوزه می‌تواند ایده خوبی برای کسب درآمد دلاری باشد. برای وارد شدن به این حوزه باید حداقل به دو زبان مسلط باشید. همچنین باید مدرکی داشته باشید که توانایی‌تان در ترجمه متون، بدون استفاده از ابزارهای ترجمه هوش مصنوعی را نشان دهد. پس اگر مدرک زبان یا سابقه ترجمه متون را دارید، حتما آن را در رزومه‌تان ذکر کنید.

سایت‌هایی که می‌توانید از طریق آن‌ها کار ترجمه پیدا کنید شامل موارد زیر هستند:

  • Upwork
  • People Per Hour
  • Gengo
  • Protranslating

 

 

 

 

 

۴_ نویسندگی

اگر به تولید محتوا علاقه دارید، شرکت‌های زیادی وجود دارند که برای وب‌سایت‌هایشان به نویسندگان ماهری نیاز دارند. نویسندگانی که بتوانند محتواهای عالی و منحصر به فردی در سایت قرار دهند و به افزایش بازدید آن سایت کمک کنند.

راز موفق شدن در این حوزه این است که بر یک موضوع خاص تمرکز کنید؛ یعنی فقط درباره یک موضوع خاص بنویسید و در آن موضوع متخصص شوید. بسیاری از نویسندگان هستند که درباره همه موضوعات از غذا و خوراکی گرفته تا تکنولوژی، محتوا می‌نویسند در حالی که این روش درستی نیست. پوشش دادن یک موضوع، شما را از سایر نویسندگان متمایز و به موفقیت نزدیک‌تر می‌کند.

بابت جایگزین شدن هوش مصنوعی به جای نویسندگان، باید خیال‌تان را همین‌جا راحت کنیم که اگرچه این ابزارها می‌توانند محتوا تولید کنند، اما نمی‌توانند مانند یک انسان واقعی از افکار، تجربیات و دیدگاه‌های خود صحبت کنند و این چیزی است که اکثر کسب و کارها آن را می‌خواهند؛ چیزی که برای آن هزینه می‌کنند.

همچنین، مسلم است که برای کسب درآمد دلاری در این حوزه، باید به زبان انگلیسی یا سایر زبان‌ها مسلط باشید تا بتوانید با شرکت‌هایی در خارج از کشور، همکاری کنید. سایت‌هایی برای یافتن شغل نویسندگی عبارتند از:

  • ProBlogger
  • Craigslist
  • BloggingPro
  • FlexJobs
  • Be a Freelance Blogger

۵_ راه‌اندازی کسب و کار آنلاین

برای کسب درآمد دلاری یک کسب و کار راه‌اندازی کنید.

راه‌اندازی یک کسب و کار آنلاین در هر حوزه‌ای مانند تجارت الکترونیک، ارسال کالا، بازاریابی وابسته، فروش محصولات دیجیتال و…، می‌تواند با درآمد دلاری همراه باشد.

نحوه کسب درآمد دلاری از طریق کسب و کار آنلاین می‌تواند از طریق روش‌های زیر انجام شود:

  • فروش محصولات در سایت: هم می‌توانید خودتان یک وب سایت بسازید و هم می‌توانید از پلتفرم‌هایی مانند Shopify یا Amazon برای فروش محصولات‌تان استفاده کنید.
  • ارسال به کشورهای دیگر: برخی از مشاغل آنلاین وجود دارند که قابلیت ارسال به کشورهای مختلف را دارند. شما هم می‌توانید چنین قابلیتی را در کسب و کارتان داشته باشید.
  • تبلیغات: اگر صفحه شما مخاطب زیادی داشته باشد، چه در سایت و چه در هر رسانه اجتماعی دیگر می‌توانید تبلیغات قبول کنید و بابت آن‌ها پول دریافت کنید.

برای موفقیت در این شغل باید محصولات مورد نیاز مردم را در اختیار آن‌ها قرار دهید، کیفیت محصولات‌تان را بالا ببرید و خدمات عالی به مشتریان ارائه دهید.

 

✅پیشنهاد ویژه: دوره رایگان ویدیویی روانشناسی پول را از دست ندهید!

روانشناسی پول

۶_ راه‌اندازی کانال یوتیوب

اگر دیگران از طریق یوتیوب کسب درآمد می‌کنند، پس شما هم می‌توانید. کلید کسب درآمد از طریق یوتیوب، تولید محتواهایی است که مردم دوست دارند آن‌ها را تماشا کنند. در نتیجه، مخاطبان بیشتری جذب می‌کنید و به کسب درآمد نزدیک و نزدیک‌تر می‌شوید. زمانی که تعداد فالوورهای شما به هزار برسد، واجد شرایط کسب درآمد دلاری از طریق تبلیغات در محتواهایتان می‌شوید.

کانال یوتیوب شما باید یک موضوع را پوشش دهد تا بتوانید مخاطبان زیاد و پایداری پیدا کنید. برای مثال، می‌توانید در حوزه آرایشی آموزش دهید، بازی‌های ویدیویی پخش کنید، محصولات مختلف را بررسی کنید، مهارت‌های مختلف را آموزش دهید، ویدیوهای فان، سرگرمی، خنده‌دار و بامزه بسازید یا هر کار دیگری که فکر می‌کنید مخاطبی برای آن وجود دارد، انجام دهید.

برای جذب و افزایش مخاطب، علاوه‌بر تولید محتوای جذاب باید کارهای دیگری هم انجام دهید. مثلا سرفصل‌های جذاب و توضیحات خوبی برای ویدیوهایتان بنویسید تا مخاطب برای دیدن ویدئوهایتان ترغیب شود.

 

 

 

 

۷_ اینفلوئنسر شدن

اینفلوئنسر شدن، یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد دلاری است.

راه‌اندازی یک برند شخصی یا انجام تبلیغات می‌تواند به شما کمک کند تا به صورت آنلاین، درآمد دلاری کسب کنید. به عنوان مثال، کریستیانو رونالدو ستاره فوتبال، برای هر پستی که در اینستاگرامش منتشر می‌کند بیش از ۲ میلیون دلار می‌گیرد. اگرچه ممکن است فکر کنید که ستارگان سینما، ورزش و…، بزرگ‌ترین اینفلوئنسرها هستند اما باید این نکته را هم به یاد داشته باشید که اینفلوئنسرهای کوچک‌تر هم امروزه درآمد بیشتری نسبت به چند سال قبل‌شان دارند.

برای تبدیل شدن به یک اینفلوئنسر باید به‌طور مداوم و منظم تولید محتوا کنید و مخاطبان واقعی و زیاد جذب کنید. شاید برای این کار نیاز باشد با یک متخصص در حوزه مدیریت شبکه‌های اجتماعی مشورت کنید. بهترین پلتفرم‌ها برای شروع کار به‌عنوان اینفلوئنسری، اینستاگرام و تیک‌تاک است.

۸_ راه‌اندازی وبلاگ

وبلاگ‌نویسی یکی از قدیمی‌ترین روش‌های کسب درآمد است. افرادی که نوشتن را دوست دارند می‌توانند وبلاگ‌نویسی در حوزه موردعلاقه‌شان را شروع کنند و در این راه موفق شوند. به عنوان مثال می‌توانید وبلاگی در حوزه روانشناسی، اتومبیل، کودکان و… داشته باشید و برای ایجاد فالوورهای واقعی، زیاد و وفادار تلاش کنید. برای کسانی که به دنبال کسب درآمد به صورت آنلاین و مجازی هستند، این روش می‌تواند یک سرمایه‌گذاری سودآور باشد.

می‌توانید وبلاگ‌تان را در پلتفرم‌های مختلفی مانند Shopify یا وردپرس راه‌اندازی کنید. هنگامی که راه‌اندازی کردید، کلمات کلیدی موضوع‌تان را انتخاب کنید، مطلب‌تان را با دقت بارگذاری کنید و سایر کارهای مهم را انجام دهید تا سایت‌تان رتبه بالایی دریافت کند، مخاطبان زیادی پیدا کنید و در نهایت بتوانید از طریق آن، درآمد کسب کنید.

۹_ ساختن اپلیکیشن

اگر توسعه‌دهنده یا تولیدکننده نرم‌افزار نیستید، احتمالا به این روش به‌عنوان یکی از سخت‌ترین روش‌ها نگاه می‌کنید. اما خبر خوب این است که اگر این روش را دوست دارید و ایده‌ای برای آن دارید، می‌توانید فردی با مهارت برنامه‌نویسی استخدام کنید تا یک اپلیکیشن برای شما بسازد. سایت‌های مختلفی وجود دارد که شما را به بسیاری از توسعه‌دهندگان اپلیکیشن آماده به کار وصل می‌کنند. برنامه‌نویسی که استخدام می‌کنید، همچنین به امور مربوط به توسعه رسیدگی می‌کند.

تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که یک ایده منحصر به فرد داشته باشید تا دیدگاه‌تان را به واقعیت تبدیل کنید، مخاطبان هدف خود را بشناسید و از برنامه خود کامل آگاهی داشته باشید.

۱۰_ سرمایه‌گذاری

قبل از سرمایه‌گذاری باید حتما آن را یاد بگیرید.

یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد دلاری، سرمایه‌گذاری است. سرمایه‌گذاری می‌تواند در سهام، اوراق قرضه، صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک، در املاک و مستغلات یا خرید ارزهای دیجیتال باشد. همچنین، خرید ملک در یک کشور دیگر نیز نوعی سرمایه‌گذاری است که با افزایش ارزش ملک و کسب درآمد از طریق اجاره آن‌جا می‌تواند منبع درآمد ثابتی برای شما باشد.

سرمایه‌گذاری در طول زمان رشد می‌کند و شما می‌توانید از طریق سود سهام، بهره یا سرمایه، دلار به دست آورید. با این حال، با خطراتی هم همراه است. به همین دلیل توصیه می‌شود قبل از سرمایه‌گذاری، آموزش ببینید یا از متخصصان مالی مشاوره بگیرید.

 

 

 

 

۱۱_ تدریس

اگر در حوزه خاصی تخصص دارید، می‌توانید خدمات خود را به صورت خصوصی و آنلاین در سطح جهانی ارائه دهید. به عنوان مثال، پلتفرم‌هایی مانند iTalki یا VIP Kid، مدرس‌ها و افراد مشتاق به یادگیری را به یکدیگر وصل می‌کنند؛ شما می‌توانید با ثبت‌نام در این سایت‌ها، زبان انگلیسی تدریس کنید و درآمد دلاری داشته باشید.

علاوه‌بر زبان انگلیسی، اگر در حوزه‌های دیگری مانند آشپزی، موسیقی، برنامه‌نویسی، رشته تحصیلی خودتان و… تخصص دارید، می‌توانید کارگاه، دوره و کلاس‌های آنلاین برگزار کنید و افراد از سراسر دنیا در این دوره‌ها شرکت کنند.

۱۲_ مشاغل گیگ

اقتصاد گیگ یک بازار کار آزاد است. در این بازار افراد به‌صورت پروژه‌ای یا کوتاه‌مدت می‌توانند با کسب و کارهای مختلف همکاری کنند و درآمد دلاری داشته باشند. مشاغل این حوزه شامل کارهای فریلنسری، مشاوره، آموزش، پیمانکاری و… است. اگر در حال فکر کردن به این موضوع هستید که مشاغل گیگ چه فرقی با فریلنسینگ دارد باید بگوییم که فریلنسری یکی از جوانب اقتصاد گیگ است و این دو با یکدیگر شباهت‌ها و تفاوت‌هایی دارند.

کار کردن در حوزه اقتصاد گیگ به این صورت است که افراد از طریق پلتفرم‌های آنلاین و به‌عنوان ارائه‌دهندگان خدمات با مشتریان در ارتباط هستند.

۱۳_ بازاریابی وابسته

بازاریابی وابسته یک روش بازاریابی است.

بازاریابی وابسته یک روش بازاریابی و یکی از محبوب‌ترین راه‌های کسب درآمد آنلاین است. بازاریابی وابسته به معنای تبلیغ محصولات یا خدمات شرکت‌های دیگر در پلتفرم‌های خود و دریافت کمیسیون بابت هر جنس فروخته‌شده از سمت شما است. حال، این پورسانتی که دریافت می‌کنید می‌تواند به دلار باشد. به‌عنوان مثال، شما محصولات یک شرکت خارجی را در وب‌سایت‌تان تبلیغ می‌کنید و بابت هر محصولی که از طریق سایت شما فروخته می‌شود، درصد می‌گیرید.

برای موفق شدن در شغل بازاریابی باید صبور باشید، شرکای مناسبی انتخاب کنید و تبلیغاتی که می‌خواهید انجام دهید را بر اساس علایق مخاطبان‌تان انتخاب کنید.

۱۴_ درآمد غیرفعال

درآمد غیرفعال یا درآمد منفعل یعنی کسب درآمد از راه‌هایی که به صورت همیشگی برای آن‌ها کار نمی‌کنیم و وقت نمی‌گذاریم. در واقع به این صورت است که می‌توان همه یا بخشی از کارها را یکباره انجام داد و پس از آن، فقط به کسب درآمد می‌پردازیم. از طریق روش‌هایی مانند سرمایه‌گذاری در بورس، کسب درآمد از یوتیوب، وبلاگ‌نویسی، نوشتن کتاب‌های الکترونیکی و… می‌توانید برای خودتان یک درآمد غیرفعال ایجاد کنید.

فقط باید این نکته را به خاطر بسپارید که این روش‌ها ممکن است زمان ببرد تا به درآمد قابل توجهی برسند اما در نهایت درآمد دلاری به همراه دارند.

 

 

 

 

چگونه درآمد دلاری را دریافت کنیم؟

واقعیت این است که نحوه دریافت درآمد دلاری به نوع شغل بستگی دارد. در ادامه، روش‌های دریافت درآمد دلاری را بررسی می‌کنیم.

۱_ به‌صورت مستقیم

دریافت مستقیم دلار از طریق صرافی‌های آنلاین انجام می‌شود. به این صورت که ابتدا باید در صرافی موردنظرتان ثبت‌نام کنید، با استفاده از کدی که به شما می‌دهند درخواست وجه کنید و پس از واریز دلار به کیف پول‌تان، دوباره درخواست دهید تا آن وجه به کارت بانکی ایرانی‌تان واریز شود.

۲_ شرکت‌های واسطه ایرانی

برخی از شرکت‌های ایرانی می‌توانند دلارتان را نقد کنند.

برخی از شرکت‌های ایرانی هستند که به‌عنوان واسطه و با دریافت کارمزد از شما، دلارتان را از سایت‌های خارجی می‌گیرند مانند سایت ایرانیکارت، نوین پرداخت، اول پرداخت، نیک پرداخت و…

شما باید در یکی از این سایت‌ها ثبت‌نام کنید، کیف پول دریافت کنید و سرانجام به کمک آن‌ها، درآمد دلاری خود را دریافت کنید.

۳_ داشتن آشنا در خارج از کشور

اگر آشنایی دارید که خارج از ایران زندگی می‌کند، می‌توانید با کمک او از این روش استفاده کنید. یعنی با اطلاعات و مشخصات او، در سایت موردنظرتان ثبت‌نام کنید تا حقوق‌تان به کارت بانکی او واریز شود. سپس او با روش‌های مختلفی مانند ارزهای دیجیتال و…، پول‌تان را برای شما بفرستد. البته ناگفته نماند که این روش برای شخصی که خارج است دردسر دارد و حتی ممکن است برایش با مالیات همراه باشد.

۴_ ارزهای دیجیتال

یکی دیگر از روش‌های نقد کردن درآمد دلاری، ارز دیجیتال است. برای به‌کارگیری این روش، باید کیف پول ارز دیجیتال داشته باشید. به عنوان مثال:

  • کیف پول‌های مانند بیت پین، اکسیر و… برای زمانی مناسب است که می‌خواهید دلارتان را به تومان تبدیل کنید.
  • کیف پول‌های تراست ولت، اتمیک ولت و… برای زمانی مناسب است که می‌خواهید دلارتان را نگه دارید.
  • کیف پول‌های سخت‌افزاری برای زمانی مناسب است که می‌خواهید با دلارتان سرمایه‌گذاری کنید و آن‌ها را برای طولانی‌مدت نگه دارید.

کلام آخر

در نهایت به یاد داشته باشید که کسب درآمد دلاری هم مانند کسب هر پول دیگری به تلاش، مهارت و ریسک کردن نیاز دارد. همچنین بسیار مهم است که بر اساس اهداف و وضعیت مالی‌تان برنامه‌ریزی کنید زیرا پیامدهای مالیاتی ممکن است بسته به کشورها و منابع درآمد مختلف، متفاوت باشد. بنابراین، عاقلانه است که در صورت لزوم، با یک مشاور یا متخصص در امور مالی مشورت کنید.

منابع:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *