وبینار رایگان «درآمد نامحدود»

برنامه تحول مالی در سال ۱۴۰۴

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

نحوه کسب درآمد با گوشی؛ بررسی + ۱۹ روش تضمینی!

به گزارش clevertap حدود ۹.۹۲ میلیارد کاربر گوشی در جهان وجود دارد. به‌دلیل فراگیرشدن استفاده از تلفن‌های همراه، حالا ۶۸ درصد از شرکت‌ها بازاریابی تلفن همراه را جزء استراتژی‌های خود قرار داده‌اند. به نقل از همین وب‌سایت، ۷۱ درصد از بازاریاب‌ها اعتقاد دارند که بازاریابی تلفن همراه هسته اصلی تجارت آنهاست.

این روز‌ها اهمیت تلفن‌های همراه به‌قدری شده که ۴۲ درصد از کسب‌و‌کار‌های کوچک اپلیکیشن خود را راه‌اندازی کردند. خوشبختانه تلفن‌های همراه، فقط برای شرکت‌ها و کسب‌و‌کار‌های بزرگ پولساز نیستند، بلکه برای مردم عادی هم می‌توانند پولساز باشند. ما در این مقاله می‌خواهیم در مورد نحوه کار با گوشی صحبت کنیم.

روش‌های کسب درآمد با گوشی

کسب درآمد با گوشی از آن روش‌های ساده و پرسود است.

این روزها همه یک تلفن همراه هوشمند و بسته اینترنت داریم و دائماً در حال کار با آن‌ها هستیم؛ پس چرا از همین روش پول درنیاوریم؟

روش‌های کار با گوشی بسیار گسترده هستند و تقریباً برای هر علاقه و استعدادی، فرصت‌های کاری یافت می‌شوند. تقریباً تمام مشاغل آنلاین با تلفن همراه قابل‌اجرا هستند؛ اما در مواردی نیاز به سیستم‌های قوی‌تر داریم. حتی این هم جلوی شما را نمی‌گیرد و شما می‌توانید با دریافت پروژه‌های ساده‌تر، پول جمع کنید و کم‌کم سیستم جدید بخرید تا کارتان را گسترش دهید! (منبع: Time)

در ادامه به تعدادی از این روش‌ها اشاره می‌کنیم:

1_ کار با گوشی از طریق اینستاگرام

اینستاگرام یکی از پلتفرم‌های پرطرفدار تلفن همراه است که تقریباً همه آن را می‌شناسیم. این اپلیکیشن فرصت‌های درآمدزایی مختلفی را پیش روی ما می‌گذارد.

در اینجا چند ایده عالی برای کسب درآمد از گوشی با اینستاگرام را بررسی می‌کنیم:

۱.1_ راه‌اندازی پیج سرگرمی

شما می‌توانید قسمت‌هایی از ویدیو‌های معروف تیکتاکر‌ها یا یوتیوبر‌ها را برش بزنید و در صفحه خود به اشتراک بگذارید؛ همچنین امکان اشتراک‌گذاری قسمتی از فیلم‌ها یا سریال‌های جذاب و ترند را هم دارید. از آنجا که پلتفرم اینستاگرام حساسیت زیادی برای کپیرایت ندارد، دست بازی در انتشار محتوا خواهید داشت.

نکته: درآمد پیج اینستاگرامی شما در اغلب مواقع از تبلیغات خواهد بود. در حال حاضر پیج‌های اینستاگرامی با حدود ۳۰ هزار فالوور، با توجه به موضوع پیج، چیزی بین ۲۰۰ هزار تومان تا ۴ میلیون تومان (پیج‌های تخصصی) بابت هر استوری دریافت می‌کنند.

یکی از بهترین پیج‌های سرگرمی اینستاگرام:

کار بار گوشی؛ راه‌اندازی پیج سرگرمی

۱.2_ پیج آهنگ اینستاگرام

شما می‌توانید قسمت‌های ترند آهنگ‌های معروف را در صفحه اینستاگرامی خود به اشتراک بگذارید. حتی اگر مهارت میکس آهنگ‌ها را دارید، موزیک‌های جدید بسازید. افراد زیادی به موزیک علاقه دارند؛ بنابراین با راه‌اندازی یک پیج مرتبط با محتوای جذاب خیلی زود دنبال‌کننده‌های زیادی به دست می‌آورید.

یکی از بهترین پیج‌های آهنگ در اینستاگرام:

کار با گوشی؛ پیج آهنگ اینستاگرام

۱.3_ پیج آموزشی

آیا مهارت خاصی در یک زمینه دارید؟ شما می‌توانید با راه‌اندازی پیچ آموزشی در این زمینه فعالیت خود را آغاز کنید. برخی حوزه‌ها مثل ارز دیجیتال، فنگ‌شویی یا دکوراسیون داخلی در اینستاگرام محبوبیت زیادی دارند.

یکی از بهترین پیج‌های آموزشی اینستاگرام:

کار با گوشی؛ پیج آموزشی اینستاگرام

۱.4_ پیج فروش که محصول خاص مثل پتو کوسه‌ای یا گوی نورانی

پیچ‌های فروشگاهی مستقیماً برایتان درآمدزایی دارند؛ اما باید محتوایی جالب و تبلیغاتی جذاب را در آن‌ها به اشتراک بگذارید. اگر در زمینه محصولات خاص مثل پتوی کوسه‌ای یا گوی نورانی فعالیت دارید، زودتر می‌توانید مخاطب جذب کنید؛ چون اغلب کاربران به چیز‌های خاص و غیرتکراری علاقه بیشتری نشان می‌دهند.

یکی از بهترین پیج‌های فروش اینستاگرام:

کار با گوشی؛ پیج فروش اینستاگرام

۱.5_ پیج ادمینی

شما می‌توانید در پلتفرم اینستاگرام انواع روش‌های ادمینی و مدیریت شبکه‌های اجتماعی را آموزش دهید. ترفند‌های جذب فالوور، تولید محتوای جذاب یا کال‌تو‌اکشن (دعوت به اقدام کاربر برای انجام کاری) از جمله بهترین پست‌ها و استوری‌های آموزشی هستند.

شما حتی می‌توانید با یادگیری مهارت مدیریت شبکه‌های اجتماعی، یک پیج برای معرفی خدمات و جذب مشتری راه‌اندازی کنید.

یکی از بهترین پیج‌های ادمینی اینستاگرام:

کار با گوشی؛ پیچ ادمینی اینستاگرام

۱.6_ مصاحبه‌های مردمی

شما می‌توانید با تهیه یک میکروفون ساده و گوشی به خیابان‌ها بروید و از مردم در مورد موضوعات مختلف مصاحبه کنید. این نوع سبک محتوا اخیراً جذابیت زیادی پیدا کرده است.

یکی از بهترین پیج‌های مصاحبه‌های مردمی اینستاگرام:

کار با گوشی؛ مصاحبه‌های مردمی در اینستاگرام

2_ کسب درآمد از یوتیوب

کسب درآمد از یوتیوب نیز امکان‌پذیر است؛ البته برای کسب درآمد از طریق این پلتفرم باید به ۲ نکته مهم توجه کنید:

  1. پلتفرم یوتیوب حساسیت زیادی نسبت به کپی‌رایت دارد؛ بنابراین باید محتوای یونیک منتشر کنید.
  2. برای نقد کردن درآمد یوتیوب باید یک حساب بانکی در خارج از کشور داشته باشید که خوشبختانه با پلتفرم‌هایی مثل اندروپی نیازی به نگرانی بابت این مشکل نیست؛ البته قبل از انتخاب شرکت نقدکننده درآمد، حتماً در مورد اعتبار آن تحقیق کنید!

نکته: درآمد یوتیوب در ازای هر ۱ هزار بازدید ویدیو شما، چیزی بین ۱ الی ۴ دلار، نسبت به موضوع کانال، خواهد بود. یعنی اگر یکی از ویدیوهای‌تان ۱۰۰ هزار بازدید بگیرد (که در یوتیوب خیلی بازدید زیادی نیست و نسبتا معمولی محسوب می‌شود.) حدود ۱۰۰ تا ۴۰۰ دلار درآمد همان یک ویدیو خواهد بود.

در اینجا چند ایده برای راه‌اندازی کانال‌های یوتیوبی را بررسی می‌کنیم:

۲.1_ کانال یوتیوب انیمیشن

شما می‌توانید از طریق نرم‌افزار‌های مختلفی مثل Autodesk Maya، Blender یا After effects انیمیشن‌های دوبعدی یا سه‌بعدی بسازید و آن‌ها را با صداگذاری‌های جذاب منتشر کنید. حتی ابزار‌های هوش مصنوعی مثل Runway ML هم در این زمینه به شما کمک می‌کنند تا از طریق مدل‌های یادگیری عمیق تصاویر، حرکات و انیمیشن‌های جدید بسازید.

اگر مهارتی در حوزه انیمیشن‌سازی ندارید، می‌توانید انیمیشن‌ها را نقد کنید.

یکی از بهترین کانال‌های انیمیشن در ایران:

کار با گوشی؛ یوتیوب انیمیشن

یکی از بهترین کانال‌های نقد انیمیشن در ایران:

کار با گوشی؛ یویتوب نقد انیمیشن

۲.2_ کانال یوتیوب با من قدم بزن

کانال‌های یویتوب با من قدم بزن یا Walking Tours کانال‌های یوتیوب با محتوای ولاگ هستند که در آن یوتیوبر‌ها با در دست گرفتن دوربین، در مکان‌های مختلف پیاده‌روی می‌کنند و در مورد مسائل جذاب حرف می‌زنند. شما می‌توانید به جا‌های دیدنی و جذاب شهر یا کشور خود بروید و از طریق Walking Tours محتوایی جذاب در یوتیوب بسازید.

یکی از بهترین کانال‌های یوتیوب با من قدم بزن:

کار با گوشی؛ یویتوب با من قدم بزن

۲.3_ کانال یوتیوب آموزش ارتباطات

اگر در زمینه مهارت‌های اجتماعی اطلاعات کافی دارید، پیشنهاد می‌دهیم که یک کانال یوتیوب در زمینه آموزش ارتباطات راه‌اندازی کنید. انواع ارتباطات اجتماعی، کاری، عاطفی و حتی خوددوستی می‌توانند موضوع کانال شما باشند.

یکی از بهترین کانال‌های یوتیوب در زمینه ارتباطات:

کار با گوشی؛ یویتوب آموزش ارتباطات

۲.4_ کانال یوتیوب ادمینی

شما می‌توانید در کانال یوتیوب خود نکات مربوط به ادمینی اینستاگرام یا فعالیت در پلتفرم یوتیوب را آموزش دهید. بسیاری از افراد تازه‌کار هستند و می‌خواهند مهارت‌های ادمینی را آموزش ببینند که شما می‌توانید محتوای موردنیاز آن‌ها را بسازید.

مزیت یوتیوب نسبت به اینستاگرام در زمینه آموزش ادمینی این است که می‌توانید ویدیوهای طولانی‌تری منتشر کنید.

یکی از بهترین کانال‌های یوتیوب ادمینی:

کار با گوشی؛ یوتیوب آموزش ادمینی

۲.5_ کانال یوتیوب آموزش نقاشی

اگر در زمینه نقاشی مهارت کافی دارید، می‌توانید چالش‌های مختلفی را در کانال یوتیوبی خود برگزار کنید؛ مثلاً نقاشی سیاه قلم را آموزش دهید یا جذاب‌ترین نقاشی‌های خود را با مخاطب‌ها به اشتراک بگذارید و نظر آن‌ها را بخوانید.

یکی از بهترین کانال‌های یوتیوب نقاشی:

کار با گوشی؛ یویتوب آموزش نقاشی

3_ کار با گوشی از طریق سرمایه گذاری

وارن بافت با دارایی خالص ۱۳۷.۴ میلیارد دلار یکی از موفق‌ترین سرمایه‌گذاران جهان محسوب می‌شود. به این گفته او توجه کنید:

اگر می‌خواهید سرمایه گذاری را شروع کنید، باید پول را بشناسید و درمورد آن یاد بگیرید؛ زیرا خطر، نتیجه عمل بدون دانش است. (منبع: Forbes)

به زبان ساده، هر چه بیشتر بدانید، کمتر از دست می‌دهید. کار با گوشی از طریق سرمایه گذاری ممکن است؛ اما روش آسانی نیست و شما را در زمان کم به درآمد نمی‌رساند. اگر زمان دارید و مایل به یادگیری در این حوزه هستید، می‌توانید با کمک دوره‌های آموزشی دانش کافی کسب کنید و کارتان را شروع کنید. توجه داشته باشید سرمایه گذاری نیاز به سرمایه اولیه دارد، آن هم سرمایه‌ای که از دست رفتنش، اختلالی در کار شما ایجاد نکند. پس دو توصیه برای شما دارم:

  • بی‌گدار به آب نزنید،
  • از این گزینه تنها زمانی استفاده کنید که یک جریان درآمد ثابت از شغلی دیگر دارید.

 

 

4_ کار با گوشی از طریق عکاسی

یکی از شاخه‌های عکاسی حرفه‌ای، موبایل گرافی یا عکاسی با موبایل است. برخلاف تصور عموم، برای فعالیت در این حوزه نیازی نیست حتماً گوشی اپل داشته باشید، بلکه یک گوشی با دوربین متوسط، نورپردازی مناسب، رعایت تکنیک‌های ابتدایی عکاسی و کمی آشنایی با نرم‌افزارهای ادیت عکس کارتان را راه می‌اندازد.

شما می‌توانید با فالوکردن عکاس‌های حرفه‌ای، از نکاتی که رعایت می‌کنند الگوبرداری کنید یا از آموزش‌های رایگان موجود در اینستاگرام یا یوتیوب بهره ببرید. برای نور هم یا با نور طبیعی کار کنید یا با چراغ‌قوه یک گوشی دیگر و چراغ‌های مطالعه؛ زیرا کار نشد ندارد!

برای کسب درآمد از این روش، دوراه کلی وجود دارد:

  1. یک اکانت کاری اینستاگرام بزنید و عکس‌هایتان را با کپشن‌های زیبا و جذاب منتشر کنید. زمانی که محبوب و معروف شدید، می‌توانید کار عکاسی آنلاین‌شاپ‌های کوچک یا حتی مغازه‌های شهرتان که آنلاین‌شاپ دارند را به عهده بگیرید.
  2. اگر امکان نقدکردن درآمد دلاری را دارید، عکس‌هایتان را در پلتفرم‌هایی مانند Shutterstock یا Adobe Stock آپلود کنید و آن‌ها را به کاربران بفروشید. توجه داشته باشید در این روش، ارائه عکس‌های باکیفیت و خلاقانه بسیار مهم است.

برای شناخته‌شدن بیشتر، می‌توانید از سایت تخصصی Unsplash نیز استفاده کنید و عکس‌هایتان را در آن‌ها منتشر نمایید.

5_ کار با گوشی از طریق فروش مجدد

فروش مجدد وسایل کهنه یک ایده پولساز است.

همه ما وسایلی داریم که نه دیگر از آن‌ها استفاده می‌کنیم، نه دلمان می‌آید بیندازیم دور یا به کسی ببخشیم. این یک معضل است و مانند هر معضل دیگری، حل‌کردنش مساوی است با کسب درآمد! کار انلاین با گوشی از طریق فروش مجدد یکی از روش‌هایی است که اصلاً نیازی به خارج‌شدن از خانه، سرمایه اولیه و غیره ندارد. برای کسب درآمد از این روش، دوراه کلی وجود دارد:

  1. فروش وسایل قدیمی خود و اعضای فامیل از طریق پلتفرم‌هایی مانند دیوار، شیپور و غیره همراه با دریافت کمیسیون
  2. ایجاد یک پیج کاری اینستاگرام و واسطه شدن بین فروشنده و خریدار وسایل دست دوم. در این روش، شما با اعتمادسازی و آسان‌کردن فرایند پول درمی‌آورید.
  3. خرید وسایل قدیمی (مانند میز و صندلی‌های کهنه) و تعمیر و زیباسازی آن‌ها باهدف فروش دوباره. این روش نیاز به خارج‌شدن از خانه و سرمایه اولیه دارد؛ اما درعین‌حال فرصت بلاگری خلاقانه و جالبی را نیز فراهم می‌کند. نمونه‌های خارجی زیادی در این مورد وجود دارند؛ مانند این خانم: Kyliekatich اگر بتوانید همین محتواهای خلاقانه و درعین‌حال شیک و زیبا را به زبان فارسی تهیه کنید، مخاطبینتان سر به فلک خواهند کشید!

6_ کار با گوشی از طریق حمل‌ونقل

در این روش، شما نیاز به یک وسیله نقلیه مانند موتور یا ماشین دارید. اگر وسیله نقلیه در اختیار ندارید، می‌توانید با استفاده از پلتفرم‌های اجاره وسایل نقلیه، یک موتور یا ماشین (باتوجه‌به سرمایه و ترجیحات خودتان) این مشکل را حل کنید. در مراحل بعدی، با ثبت‌نام در برنامه‌هایی مانند اسنپ که پیک می‌پذیرند، مشتریانی پیدا کنید و وسایل آن‌ها را جابه‌جا کنید.

شما می‌توانید با خلاقیت خودتان، از این شرایط به دو صورت بهره ببرید:

  1. بلاگری؛ روزمرگی‌های یک پیک موتوری (یا ماشینی) شامل اتفاقاتی که می‌افتد، جریمه‌ها، ترافیک‌ها، داستان بارهای عجیبی که مجبور شدید جابه‌جا کنید و غیره. رمز موفقیت در این نوع بلاگری، اضافه‌کردن لحن طنز به محتواها خواهد بود.
  2. یک سرویس خدمات آنلاین (از طریق اینستاگرام یا سایت) ایجاد کنید و برای خودتان تبلیغات کنید. به‌ عنوان‌ مثال، یک نام کوتاه و به‌یادماندنی انتخاب کنید و یک شعار دهن‌پرکن بنویسید. در مسیر پخش بار یا حین تحویل‌گرفتن و تحویل‌دادن بار به طرفین، کارت یا تراکت خودتان را پخش کنید و یک مزیت رقابتی قائل شوید؛ مانند قیمت کمتر، تجهیزات مناسب برای جابه‌جاکردن وسایل شکستنی، خوردنی و غیره.

توجه کنید که اگر خانم باشید، می‌توانید با خانم‌های خانه‌دار، خانم‌هایی که آنلاین‌شاپ‌های خانگی دارند و خانم‌هایی که مغازه‌دار هستند همکاری دوستانه‌تر و نزدیک‌تری داشته باشید؛ زیرا متأسفانه با توجه‌ به فرهنگ محدودکننده جامعه و رفتارهای به‌ دوراز ادب برخی افراد، بسیاری از این خانم‌ها در ارتباطات این‌چنینی به مشکل می‌خورند. این هم یک معضل قابل‌حل و پردرآمد دیگر خدمت شما!

 

 

7_ کار با گوشی از طریق راه‌اندازی کانال یوتیوب یا بلاگری در اینستاگرام

کسب درآمد با گوشی از طریق بلاگری تقریبا آسان‌ترین روش این لیست محسوب می‌شود.

مشابه سرمایه‌گذاری، این روش درآمد آنی برای شما فراهم نخواهد کرد؛ اما تفاوت مهمش با سایر روش‌ها عدم نیاز به سرمایه اولیه است. مشابه قسمت عکاسی، می‌توانید با همان متدها محتواهای تصویری زیبا و خلاقانه تولید کنید و در این پلتفرم‌ها به اشتراک بگذارید. نکته مثبت این نوع بلاگری، عدم نیاز به نشان‌دادن چهره است. به‌عنوان‌مثال، می‌توانید از ماسک‌های جذاب یا افکت‌های کارتونی و خنده‌دار استفاده کنید. کسب درآمد از اینستاگرام بسته به تعداد فالوورها، بازاریابی خودتان و تبلیغ گرفتن است؛ اما در یوتیوب می‌توانید با تعداد بازدیدهای هر ویدئو، درآمد دلاری کسب کنید.

باتوجه‌به اینکه احتمالاً محتوای تولید شده با گوشی حرفه‌ای نیست، باید مزیتی به محتوا اضافه کنید که دیگران دلیلی برای تماشای آن داشته باشند؛ به‌ عنوان‌ مثال، کاشتن گل، نگهداری از گل‌ها در خانه، قلمه‌زدن یا مواردی مانند رقص، نحوه ست‌کردن لباس‌ها و سایر موارد این‌چنینی را از روی تجربه آموزش دهید و خب کمی شوخی خودمانی هم قاتى‌اش کنید! بهترین روش این است که با مشاهده ویدئوهای رقبا و خواندن کامنت‌هایشان، ضعف‌های آن‌ها را بشناسید و این ضعف‌ها را در محتوای خودتان جبران کنید.

پیشنهاد ویژه: روانشناسی پول

8_ کار با گوشی از طریق فروش آنلاین

در صورتی‌ که به خریدوفروش کالا علاقه دارید، این شغل برای شما مناسب خواهد بود. در سال‌های اخیر، پلتفرم‌هایی مانند اینستاگرام تبدیل به بازار آنلاین شده‌اند و تنها کاری که باید انجام دهید، ایجاد یک پیج کاری و تولید محتوای سرگرم‌کننده برای معرفی محصولتان خواهد بود. در گذشته، دیده‌شدن در این پلتفرم کار دشواری بود و صاحبان کسب‌وکارها ناچار به استخدام ادمین‌های گران‌قیمت بودند. خوشبختانه در آخرین تغییرات الگوریتم اینستاگرام، اولویت حضور در تب اکسپلور با پیج‌های کوچک و تازه‌تأسیس است؛ بنابراین، تنها کافی است با ترندها آشنا باشید و کمی خلاقیت چاشنی کارتان کنید.

شما می‌توانید با خریدوفروش محصولات در سایت‌هایی مانند دیجی‌کالا، ترب، با سلام و غیره نیز کارتان را آغاز کنید و محدودیتی از نظر پلتفرم نخواهید داشت. شما می‌توانید محصولات را از عمده‌فروش‌ها تهیه کنید و با حاشیه سود کم بفروشید یا محصولات خودتان را در این پلتفرم‌ها به فروش برسانید؛ مانند لباس‌های دست‌دوز یا شخصی‌دوزی شده، محصولات گل‌دوزی، محصولات خانگی (رب، ترشی، مربا و غیره)، محصولات باغ شخصی (گردو، مرکبات و غیره)، نقاشی‌ها و دکوری‌های دست‌ساز و سایر موارد این‌چنینی.

 

 

 

 

9_ کار با گوشی از طریق افیلیت مارکتینگ

افیلیت مارکتینگ همان بازاریابی خودمان است.

افیلیت مارکتینگ یا بازاریابی وابسته نوعی بازاریابی دیجیتال است که در آن، شما نیاز به هیچ‌گونه آموزش، سرمایه اولیه یا ابزار خاص ندارید؛ در بیشتر موارد، حتی لازم نیست به محصول دسترسی داشته باشید یا در روند تولید، بسته‌بندی و ارسال آن دخیل شوید. پس داستان چیست؟

افیلیت مارکتینگ فرایندی است که در آن یک شخص برای بازاریابی، معرفی و بالابردن میزان فروش و بازدید از صفحه محصول یک کسب‌وکار، کمیسیون دریافت می‌کند. (منبع: Big Commerce)

برای این کار، شما باید سرویس‌های ایرانی (مانند دیجی‌کالا) یا خارجی (مانند آمازون) که این امکان را فراهم کرده‌اند، بیابید. سپس محصولات موردعلاقه خودتان در هر کدام از این پلتفرم‌ها را انتخاب کرده و لینک اختصاصی خودتان برای صفحه آن محصول را دریافت کنید. در نهایت، با ایجاد یک پیج کاری اینستاگرام یا یک وب‌سایت ساده وردپرسی، تولید محتوا کنید و به صفحه محصول لینک دهید. هر بازدید یا خریدی که از طریق لینک شما انجام شود توسط سایت به ثبت خواهد رسید و سود آن در بازه‌های زمانی مشخص به‌حساب شما واریز خواهد شد.

10_ کار با گوشی از طریق کارهای فریلنسری

کارهای فریلنسری به مجموعه مشاغلی گفته می‌شود که اصولاً به‌صورت دورکاری انجام می‌شوند و ابزار اصلی افراد برای انجام این کارها، تلفن همراه یا سیستم‌های کامپیوتری است. نکته مثبت این مشاغل این است که فرصت‌های کاری زیادی برای شما فراهم هستند و آموزش‌دیدن در هر کدام از حوزه‌ها رایگان یا شامل هزینه کمی خواهد بود. شما می‌توانید هر کدام از این حوزه‌ها را انتخاب کنید:

  • تولید محتوای متنی
  • تولید محتوای تصویری
  • ادمینی
  • پشتیبانی شرکت‌ها
  • منشی‌گری آنلاین
  • ترجمه
  • انجام پروژه‌های دانشگاهی
  • کمک به حل تمرین دانشجوها

ضمن آن که سایت‌های کاریابی زیادی مانند جابینجا، کارلنسر و غیره وجود دارند که شما می‌توانید با کمی گشت‌وگذار در آن‌ها، فرصت‌های شغلی فریلنسری مناسبی پیدا کنید. در برخی حوزه‌ها، پیشنهادها کاری در فضاهایی مانند لینکدین، تلگرام و اینستاگرام نیز منتشر خواهند شد.

 

 

11_ کار با گوشی از طریق ادمینی

کسب درآمد با گوشی از طریق ادمینی یکی از بی‌دردسرترین روش‌ها محسوب می‌شود.

ادمینی یکی از زیرمجموعه‌های کارهای فریلنسری محسوب می‌شود؛ اما به دلیل بازار گسترده و سودآوری که دارد، بخشی جدا به آن اختصاص داده‌ایم. ادمینی به زبان ساده یعنی مدیریت صفحات مجازی کسب‌وکار. ادمینی خود به شاخه‌های مختلفی تقسیم می‌شود که با توجه‌ به زحمت و مسئولیتی که دارند، حقوق متنوعی خواهند داشت.

  • ادمین استوری
  • ادمین دایرکت
  • ادمین تعامل
  • ادمین مدیریت
  • ادمین پست

توجه داشته باشید هر کدام از این موارد، توضیحات مفصلی دارند که توصیه می‌کنیم برای کسب اطلاعات دقیق‌تر درمورد هر کدام، سایر مقالات ما را مطالعه کنید. البته ادمینی تنها محدود به فضای اینستاگرام نیست و شما می‌توانید در حوزه‌های ادمین تلگرام، لینکدین، وردپرس و غیره نیز فعالیت کنید.

شغل ادمینی از آن دسته شغل‌هایی است که تنها با کمک گوشی و بسته اینترنت قابل‌انجام است و نیازی به سرمایه اولیه ندارد. برای شروع و پاگرفتن در هر کاری، باید کمی خاک خوری کرد! به همین دلیل، پیشنهاد می‌دهیم از حوزه ادمین دایرکت شروع به کار کنید. در این حوزه، تنها وظیفه شما پاسخگویی سریع، محترمانه و دوستانه به مشتریان و ترغیب آن‌ها برای خرید محصولات یا تعامل بیشتر خواهد بود. یک ادمین دایرکتوری نیازی به دریافت آموزش خاصی ندارد؛ تنها کافی است مهارت‌های اجتماعی قوی داشته باشد و بتواند افراد را به‌خوبی قانع کند.

حقوق ادمین دایرکت ثابت است و در برخی موارد، شامل درصدی از سود فروش نیز خواهد شد. بعد از اینکه سرمایه‌ای کسب کردید و مطمئن شدید به این حوزه علاقه‌مندید، برای آموزش در سایر حوزه‌های ادمینی سرمایه‌گذاری کنید و کارتان را گسترش دهید.

12_ کار با گوشی از طریق ایردراپ ارزهای دیجیتال

کار انلاین با گوشی از طریق ارز دیجیتال خود یک مبحث مفصل است که در ادامه به آن می‌پردازیم؛ اما در این قسمت، بگذارید به شما بگویم ایردراپ چیست:

در دنیای کریپتو، ایردراپ به معنای به‌دست‌آوردن بدون دردسر ارز دیجیتال است. ایردراپ‌ها عرضه اولیه توکن یا آلت‌کوین‌های جدیدی هستند که توسط شرکت سازنده به‌صورت رایگان ارائه خواهند شد. رویدادهای ایردراپ نوعی کمپین‌های تبلیغاتی هستند که با استفاده از آن‌ها، شرکت سازنده ارز را به شما معرفی می‌کند و با علاقه‌مند کردن شما به پروژه، از شما می‌خواهد تسک‌های ساده‌ای (تماشای ویدئوهای یوتیوب، عضویت در کانال‌های یوتیوب و تلگرام، فالوکردن پیج‌ها در اینستاگرام و ایکس و غیره) انجام دهید تا در ازای آن‌ها، ایردراپ رایگان دریافت کنید. (منبع: Investopedia)

زمانی که این ایردراپ‌ها در صرافی‌های معتبر لیست شوند، ارزش واقعی پیدا می‌کنند و شما می‌توانید آن‌ها را نقد کنید یا با استفاده از آن‌ها در بازار کریپتو معامله کنید. یکی از مثال‌های معروف ایردراپ که این روزها بسیار ترند شده‌اند، مواردی مانند تپ سواپ، همستر، بلوم و غیره هستند. درگذشته، یافتن چنین پروژه‌های معتبر و با پتانسیلی دشوار بود و دانش مالی بالایی نیاز داشت؛ اما خوشبختانه این روزها، اساتید و فعالان اینستاگرامی و تلگرامی فعالیت گسترده‌ای در حوزه شناسایی، معرفی و بررسی پروژه‌های این‌چنینی دارند.

 

 

 

 

13_ کار با گوشی از طریق بازارهای مالی

بازارهای مالی پرریسک و در عین حال پرسود هستند.

فعالیت در بازارهای مالی یکی دیگر از روش‌های کار انلاین با گوشی است؛ اما چند نکته مهم در این زمینه وجود دارد:

  1. شروع کار در این حوزه‌ها نیاز به سرمایه اولیه‌ای دارد که ازدست‌رفتن آن مشکلی در روند زندگی شما ایجاد نکند،
  2. فعالیت در این حوزه نیاز به دانش مالی و آموزش مناسب دارد،
  3. شما باید ظرفیت روانی بالایی داشته باشید و بتوانید به‌خوبی خودتان و وسوسه‌هایتان را کنترل کنید.

اگر این سه نکته مانعی برای شما محسوب نمی‌شوند، به درآمد دلاری سلام کنید! شما می‌توانید با فعالیت در بازارهای ارز دیجیتال، فارکس و حتی بازار بورس ایران درآمدهای قابل‌توجهی کسب کنید. در این بازارها امکان سرمایه گذاری، استیکینگ، خرید عرضه اولیه، دریافت ایردراپ و هزاران روش دیگر برای کسب درآمد وجود دارد و خود یک‌دنیای جدید و هیجان‌انگیز است.

14_ کار با گوشی از طریق بازی

در صورتی‌ که می‌توانید درآمد دلاری نقد کنید یا حساب بانکی فعال در خارج از کشور دارید، این روش بسیار عالی است! بازی یک عنوان کلی محسوب می‌شود؛ در واقع برنامه‌های زیادی هستند که به شما در ازای دانلود و فعالیت در آن‌ها، پول پرداخت می‌کنند. این مبالغ به دلار ناچیز خواهند بود؛ اما اگر در ایران زندگی می‌کنید بهتر از هیچی است!

در سایر موارد، شرکت‌های زیادی وجود دارند که به شما برای امتحان‌کردن اپ‌های جدید نیز مبلغ قابل‌توجهی پرداخت خواهند کرد. شما همچنین می‌توانید با تماشای ویدئوهای یوتیوب یا بالابردن ویوی ویدئوهای تبلیغاتی از صاحبان کسب‌وکارها دلار دریافت کنید. با توجه‌ به اینکه لازمه این کار آشنایی با زبان انگلیسی است، توصیه می‌کنیم این برنامه‌ها را با سرچ کردن بیابید و یک جریان درآمد دلاری جانبی برای خودتان ایجاد کنید.

 

 

15_ کار با گوشی از طریق دراپ شیپینگ

کسب درآمد با گوشی از طریق فروش آنلاین شرایط متنوعی دارد و به آنلاین‌شاپ داشتن محدود نمی‌شود.

دراپ شیپینگ (Drop shipping) تقریبا مشابه راه‌اندازی یک فروشگاه آنلاین است؛ اما یک تفاوت بسیار مهم دارد:

دراپ شیپینگ یکی از روش‌های جالب خرده‌فروشی است که در آن، شما به‌عنوان یک فروشنده نیازی به پرداخت هزینه سنگین برای خرید محصول، انبارکردن آن، مدیریت بودجه، زنجیره تأمین، بسته‌بندی و ارسال آن نخواهید داشت. در این روش، شما یک محصول را در وب‌سایت یا پیج خود معرفی می‌کنید و در نقش واسطه بین تأمین‌کننده (تولیدکننده، عمده‌فروش) و خریدار عمل می‌کنید. (منبع: Amazon)

حتماً برایتان سؤال پیش‌آمده که تفاوت دراپ شیپینگ و افیلیت مارکتینگ چیست؟!

به زبان ساده، در افیلیت مارکتینگ شما صرفاً بازاریابانی هستید که در ازای فروش‌رفتن هر محصول با استفاده از لینک شما، کمیسیون دریافت می‌کنید، در هیچ یک از فعالیت‌های مربوط به تولید و بسته‌بندی و ارسال دخیل نیستید و مسئولیتی در قبال ارسال محصول و کیفیت آن ندارید؛ یعنی مانند یک بلاگر، شما تنها محصول را معرفی می‌کنید و مابقی کار به عهده فروشنده خواهد بود.

در دراپ شیپینگ، شما در مقام فروشنده قرار می‌گیرید و طرف حساب مستقیم مشتریان هستید. در این روش، شما باید سرمایه اولیه کمی داشته باشید. یک دراپ شیپر (طبق قراردادی که با عمده‌فروش دارد) دقیقاً به‌اندازه تعداد سفارش‌های ثبت‌شده؛ محصول دریافت می‌کند. سپس همین محصول را با مسئولیت خودش برای خریدار ارسال می‌کند و هر گونه مشکل اعم از دیر ارسال‌شدن، ایراد دار بودن کار و غیره بر عهده دراپ شیپر است.

 

سایر روش‌های کسب درآمد با گوشی به شرح زیر هستند:

16_ آموزش آنلاین و منتورینگ در حوزه تخصصی خودتان

17_ پرامپت نویسی برای هوش مصنوعی

18_ تولید محتوای تصویری یا صوتی با کمک هوش مصنوعی

19_ طراحی گرافیک و ادیت عکس (در حد ساده)

کلام آخر

کار با گوشی یکی از روش‌های عالی برای شروع کار و ورود به بازار کار است؛ در این روش، شما می‌توانید بدون صرف هزینه برای سیستم یا صرف وقت برای پروژه‌های دشوار، به‌راحتی به درآمد برسید و کم‌کم بین سایر فعالان آن حوزه شناخته شوید. یکی از بهترین مزیت‌های کسب درآمد با گوشی این است که امکان پیشرفت آهسته و پیوسته را برای شما فراهم می‌کند.

منابع:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هدیه پیشنهادی

درآمد نامحدود

برنامه تحول مالی در ۱۴۰۴

محصول پیشنهادی

دوره روانشناسی پول

روانشناسی پول پایه

۳۰ میلیون تومان

روانشناسی پول پیشرفته

روانشناسی پول پیشرفته

۴۵ میلیون تومان

بیزینس سایکولوژی

بیزنس سایکولوژی

۲۰۰ میلیون تومان

پیمایش به بالا