اگر دوست دارید در محیط امن خود یعنی خانه کار کنید ۱۵ شغل زیر به شما پیشنهاد میشود، که در ادامه مقاله به شما خواهیم گفت چگونه میتوانید کسب درآمد در خانه را در فعالیتهای زیر شروع کنید.
- فریلنسرینگ
- نویسندگی و تدوین محتوا
- تدریس آنلاین
- طراحی وبسایت
- تولید و فروش صنایعدستی
- دیجیتال مارکتینگ
- ترجمه و ویرایش
- پادکستینگ
- افلیت مارکتینگ
- دراپ شیپینگ
- فروش دست دوم
- کپی رایتینگ
- پخت کیک و شیرینی و فینگرفود
- ادمین اینستاگرام
- بلاگری
۱۵ پیشنهاد برای کسب درآمد در خانه
بالاخره آرزوی دیرینهی ما که از خانه بیرون نیاییم و پول به حسابمان واریز شود به حقیقیت پیوسته است. امروزه شغلهای بسیاری وجود دارد که میتوانید آنها را در منزل انجام دهید. در این بخش شما را با تک تک آنها آشنا میکنیم:
۱_ فریلنسرینگ
فریلنسری به شغلهایی گفته میشود که در آن افراد وابستگی به کارفرما ندارند. پروژهها را از کارفرماهای مختلف دریافت میکنند و بر اساس تعداد پروژه، حقوق دریافت میکنند. سایتهایی مانند پونیشا، کارلنسر و انجام میدم به فریلنسرها کمک میکنند تا با کارفرماها در ارتباط باشند. شما میتوانید با مهارتهایی مثل برنامهنویسی، تولید محتوا و طراحی گرافیک این پروژهها را دریافت کنید.
حجم کار دریافتی به انرژی و وقت خودتان ارتباط دارد و معمولا این پلتفرمها طوری طراحی شدهاند که دیگران بتوانند سابقه کاری شما را مشاهده کنند و به شما اعتماد کنند. همه پروژههایی که به این شکل دریافت میکنید قابل انجام در منزل است و فقط نیاز به لپتاپ و اینترنت دارید.
حتما حواستان باشد اگر پروژه را از جایی دریافت کنید که مستقیم با کارفرما در ارتباط باشید، فایل نهایی را بعد از تسویه حساب آخر در اختیار کارفرما قرار دهید.
دنبال افزایش درآمد هستی؟
وبینار «۷ فرمول پول» فاصله تو تا کسب ثروته!
۴ جلسه محتوای ناب و نایاب
- بیشتر بخوانید: پولدار شدن
- بیشتر بخوانید: موفقیت در کار
- بیشتر بخوانید: موفقیت شغلی
۲_ نویسندگی و تدوین محتوا
اگر قلمتان خوب است و به نوشتن علاقه دارید میتوانید از تولید محتوا پول در بیاورید. برای این مورد علایق خود را در نظر بگیرید. سراغ حوزهای بروید که در آن مطالعه و حرفی برای گفتن دارید.
برای پیدا کردن پروژه نگران نباشید همه پیجهای اینستاگرامی و همهی سایتها به دنبال یک محتوانویس میگردند. برای محتوانویسی سایت بهتر است با اصول اولیه سئو آشنا باشید. در سایتهای جابینجا و جابویژن همیشه آگهیهای کار برای محتوانویسی وجود دارد. سایت رایامارکتینگ هم یکی از سایتهایی است که معمولا آگهی کار برای جذب محتوانویس انتشار میدهد.
برای محتوانویس شدن لازم نیست نویسنده باشید فقط کافی است به این حوزه علاقهمند باشید و به اصول محتوانویسی آگاه باشید.
- بیشتر بخوانید: بهترین شغل برای پولدار شدن
- بیشتر بخوانید: مهارت پولساز
- بیشتر بخوانید: ایده های پولساز
- بیشتر بخوانید: پول درآوردن آسان
۳_ تدریس آنلاین
بزرگ بودن شهرها، ترافیک و استفاده از وقتهای مرده دلایلی است که آدمها علاقه بیشتری به کلاسهای آنلاین پیدا میکنند. اگر مهارتی دارید که میتوانید آن را تدریس کنید و در فهماندن مطالب استعداد دارید این راه گزینه درآمدزایی است.
سایت فرادرس، فرانش و ایسمینار از سایتهایی هستند که میتوانید به واسطه آنها از تدریس پول دربیاورید. تدریس در اکثر زمینهها پولساز است. از درسهای مدرسه گرفته تا آشپزی و زبان و هر مهارت دیگری حتی ورزشی مثل یوگا که طرفداران زیادی دارد.
حتی میتوانید برای شروع در اینستاگرام پیج بزنید و به صورت مجانی تدریس کنید و بعد اینکه فالورها به شما اعتماد کردند بستههای آموزشی تهیه کنید و بفروشید. مهم نیست بازار چقدر اشباع باشد اگر شیوه تدریستان جذاب باشد و حرفی برای گفتن داشته باشید مخاطب را جذب میکنید.
۴_ طراحی وبسایت
نگران نباشید برای اینکه طراح سایت شوید نیاز نیست حتما رشته دانشگاهیتان کامپیوتر باشد. شما با یادگیری ورد پرس که یک سیستم سایتساز است میتوانید وبسایت فروشگاهی بسازید. . تعداد سایتسازهای ایرانی هم زیاد است. معمولا تست رایگان نیز دارند و میتوانید با سایتشان کار کنید و آشنا شوید.
مراحل ساخت یک سایت را یاد بگیرید و پروژهای طراحی سایت انجام دهید. همه این کارها را می توان در خانه انجام داد. شما از خانه با تلفن و ویدئوکال میتوانید با مشتریان خود در ارتباط باشید.
سایتسازهایی مثل شاپفا، پرتال و سازیتو گزینههای خوبی برای شروع ساخت سایت هستند. معمولا صاحبان کسبوکار وقت و حوصله انجام مراحله اولیه سایت خود را ندارند. شما میتوانید واسط بین این سایتسازها و مشتریان خود باشید. سایت خام را از سایتساز تحویل بگیرید و با گرفتن دامنه، اینماد، درگاه و ثبت محصولات با مبلغ بیشتری سایت را به مشتری بفروشید. یعنی در واقع می توانید نماینده فروش یک سایتساز شوید. میتوانید یک پیج اینستاگرام بسازید به سراغ کسبوکارهای اینستاگرامی بروید و پیشنهاد ساخت سایت به آنها بدهید.
حتی بعد از مدتی میتوانید یک تیم بسازید و یک گرافیست و یک مشاور سئو و یک محتوانویس را هم به خودتان اضافه کنید و کارها را به صورت گروهی پیش ببرید.
- بیشتر بخوانید: بهترین شغل برای پولدار شدن در ایران
- بیشتر بخوانید: لیستی از ایده های پولساز
۵_ تولید و فروش صنایعدستی
ایران در تولید صنایعدستی بعد از چین و هند در رتبه سوم قرار دارد. بازار صنایعدستی در داخل ایران هم رونق خوبی دارد. میتوانید با گذراندن یک دوره هنر مورد نظرتان را یاد بگیرید. اگر نیتتان کسب درآمد در خانه است هنری را انتخاب کنبد که نیاز به کارگاه و فضای بزرگ نداشته باشد. برای شروع، گرفتن فیدبک از اطرافیان خیلی مهم است. سعی کنید نمونههای خلاقانه هنرتان را از اینستاگرام و پینترست پیدا کنید و از آنها بهتر باشید. پکیجینگ و ارائه کار هم بسیار مهم است.
معمولا صنایع دستی در بازار ارزانتر از پیجهای اینستاگرام است اما چیزی که شما را متمایز میکند و ارزش خرید را در نگاه مشتری بالا میبرد شیوه ارائه آن است.
۶_ دیجیتال مارکتینگ
این شغل در این چندسال اخیر مورد توجه قرار گرفته است. کسی که در این حوزه فعالیت میکند با تبلیغات در شبکههای اجتماعی، بازاریابی محتوا، ایمیل مارکتینگ و بهینه سازی سئو به فروش کمک میکند. برای شروع یادگیری هم میتوانید از سایت یکتانت که دورههای خوبی ارائه میدهد استفاده کنید.
دیجیتال مارکتینگ دانش گستردهای میخواهد و بهتر است صبر و شوق زیاد برای یادگیری داشته باشید. برای پیدا کردن شغل هم نگران نباشید جابینجا همیشه پر از آگهیهای دیجیتال مارکتینگ است.
پیشنهاد ویژه: روانشناسی پول
۷_ ترجمه و ویرایش
اگر زبان انگلیسیتان خوب است. ترجمه میتواند یک شغل بیدرد سر برای شما باشد. برای این کار میتوانید از پونیشا پروژه بگیرید. سایتهای بسیاری هستند که خدمات ترجمه انجام میدهند. معمولا هم شیوه استخدامشان به این صورت است که به شما یک متن میدهند که باید در زمان تعیین شده ترجمه کنید.
حتی اگر مایل به همکاری با سایتها نبودید میتوانید با کافینتها، مخصوصا با کافی نتهای کنار دانشگاهها همکاری کنید. فقط دقت داشته باشید اگر متون تخصصی ترجمه می کنید حتما به اصطلاحات آن حوزه آگاه باشید.
۸_ پادکستینگ
علاقه مردم از کتاب به سمت پادکست در حال تغییر است. تعداد شنوندگان پادکست روز به روز در حال افزایش است. اگر راوی خوبی هستید و میخواهید پادکستر شوید به این نکته دقت کنید که این کار تا به بازدهی برسد ممکن است یک سال خرج روی دست شما بگذارد.
انتخاب موضوع بسیار مهم است. البته هر کاری که خوب انجام شود خواهان پیدا میکند. موضوع پادکست شما میتواند حتی روایت کردن یک کتاب باشد یکی از نمونههای خوب از این حوزه پادکست بیپلاس است، که در آن کتابها به صورت خلاصه بیان میشود. البته پادکستها میتواند جنبه فان و سرگرمی هم داشته باشد.
شما هم از تبلیغ گرفتن وسط پادکست میتوانید کسب درآمد کنید هم میتوانید بعضی اپیزودها را پولی کنید. و همه این کارها را هم از خانه و پشت میز کارتان انجام دهید.
۹_ افلیت مارکتینگ
نوع جدیدی از بازاریابی است که در خانه هم میتوانید انجام دهید. شما در این نوع بازاریابی محصولات یک شرکت دیگر را تبلیغ میکنید و کمیسیون دریافت میکنید. مثلا وبسایتی در زمینه معرفی دوربینهای دیجیتال دارید. لینک فروش دوربینهایی که نقد میکنید را در وبسایت قرار میدهید و از فروش کمیسیون دریافت میکنید.
شما حتی میتوانید یک پیج اینستاگرام یا کانال تلگرامی داشته باشید و از طریق لینک فروش کمیسیون کسب کنید. در واقع کار شما بازارگرمی است. ولی کاری با محصول ندارید و فقط درصدتان را دریافت میکنید.
۱۰_ دراپ شیپینگ
این نوع بازاریابی شبیه افلیت مارکتینگ است با این تفاوت که در دراپ شیپینگ قیمت را خودتان تعیین میکنید. مسئولیتهای شما در دراپ شیپینگ بیشتر است. چون مسئولیتهای وصول پول و ارسال محصول با خود شماست. با توجه به اینکه قیمت را خودتان تعیین می کنید سود بیشتری نصیبتان میشود.
در واقع هنر فروش شما سودتان را تعیین میکند. هر دوی این کسب و کارها را میتوانید در خانه انجام دهید. برای یادگیری مهارت فروش میتوانید از دورههای سایت متمم یا دیدار استفاده کنید.
۱۱_ فروش دست دوم
در حال حاضر دست دوم فروشی به دو دلیل عمده در ایران رونق گرفته است. یکی این است که با شروع تحریمها یک سری از برندها دیگر وارد ایران نمیشوند. و آدمهایی که به برندهای قدیمی اعتماد دارند ترجیح میدهند کالای دست دوم را به جای کالای نو با برند ناشناخته بخرند.
یک دلیل دیگر خرید دست دوم این است که دانشجوها و جوانهایی که تازه مستقل شدهاند ترجیح میدهند با هزینه کمتر لوازم زندگی خود را تهیه کنند. شما میتوانید در خانه بنشینید و با اپلیکیشنهایی مثل دیوار، ایسام، شیپور و همچنین سایت کمدا برای لباس دست دوم خرید و فروش انجام دهید. بعد از مدتی که مهارت به دست آوردید شاید اطرافیان هم فروش کالاهایشان را به شما بسپارند و پورسانت دریافت کنید.
همین حالا که در حال خواندن این مقاله هستید به دور و بر خود نگاه کنید مطمئنا وسایل زیادی هستند که جا گرفتهاند و استفاده نمیشوند.
۱۲_ کپی رایتینگ
کپی رایتینگ فرآیند نوشتن متن تبلیغاتی یا ترویجی است که هدفش ترویج خواننده به عملی خاص مثلا خرید یک محصول است. در این فرآیند شما باید با متنتان شخص را متقاعد کنید که برای خرید محصولتان هزینه کند. پس اگر آدمی هستید که کلام تاثیر گذاری دارید این شغل مناسب شماست.
برای یادگیری این نوع نوشتن میتوانید در دورههای آنلاین شرکت کنید. وبسایت فرانش دوره های خوبی در این زمینه برگزار میکنند. همچنین کتابهایی مثل “هنر نویسندگی تبلیغاتی” و “بیلبورد هم میتواند بفروشد” به شما کمک میکند. برای پیدا کردن شغل هم جابینجا و لینکدین به شما کمک میکند.
۱۳_ پخت کیک و شیرینی و فینگر فود
مردم برای مهمانیها و دورهمیها ترجیح میدهند وقتشان را برای پختن شیرینی و غذا صرف نکنند. اگر استعداد آشپزی و شیرینیپزی دارید میتوانید ازین استعداد خود پول در بیاورید. حواستان باشد ابتدای کار ممکن است خرجتان زیاد باشد چون خریدن وسائل به صورت عمده به صرفه است. همچنین باید دقت داشته باشید نیاز به یک فر و گاز دارید. همچنین باید محیطی را برای کار انتخاب کنید که بوی همیشگی غذا مشکلی برای کسی ایجاد نکند.
برای شروع کار هم باید غذاها را تست کنید و دستتان بیاید هر کدام را چقدر و چطور بپزید. یک مساله مهم در شغلهای مربوط به غذا ثابت نگهداشتن کیفیت است. باید دستور غذایی متعلق به خودتان را داشته باشید. چون نگه داشتن مشتریهای وفادار مهمتر از جذب مشتریهای جدید است.
برای تبلیغاتتان هم میتوانید از اینستاگرام استفاده کنید. ثبت عکسای خوب با نور مناسب و نشان دادن کیفیت غذاها و همچنین ثبت بازخورد مشتریها اثر به سزایی رو کارتان میگذارد.
۱۴_ ادمین اینستاگرام
همه کسبوکارهای آنلاین به ادمین نیاز دارند. صاحبان مشاغل معمولا فرصت نمیکنند پیجشان را خودشان بگردانند. شما این کار را در داخل خانه به سادگی میتوانید انجام دهید و درآمد کسب کنید. اگر هیچ تجربهای از این کار ندارید میتوانید دورههای رایگان ادمینی را شروع کنید.
در این شغل انتخابهای متفاوتی دارید بعضی از شاخهها خلاقیت بیشتری میخواهد و بعضی دیگر آسانتر است. شما میتوانید از بارگذاری پستهای آماده شده و پاسخگویی شروع کنید و بعدا به جایی برسید که استوری طراحی کنید یا ادمین فروش شوید. سایتهایی مثل مکتبخونه، طاقچه و فرادرس دورههای برای یادگیری ادمینی ارائه میدهند.
برای پیدا کردن کار اگر مبتدی هستید، آگهیهای سایت دیوار مناسب است و اگر حرفهای هستید جابینجا پیشنهاد میشود.
۱۵_ بلاگری
و اما برسیم به پردرآمدترین و پرحاشیهترین شغل این روزها یعنی بلاگری. بلاگری حوزههای متفاوتی دارد. شما میتوانید بلاگر غذا، لباس، تکنولوژی و لایف استایل شوید.
قبل از شروع این شغل باید در خودتان توان آمدن جلوی دوربین را ببینید. این مورد را در نظر بگیرید که پستهایی که میگذارید کامنتهای مثبت منفی زیادی دریافت میکند. این مورد نباید روحیهتان را خدشهدار کند.
توصیه میشود حیطهای را برای فعالیت انتخاب کنید که با شخصیتتان سینک باشد. برای بلاگری نیاز است گوشی متوسط به بالا و نور خوبی داشته باشید. برای استوریهایتان باید سناریو داشته باشید و هدفدار عمل کنید. برای شروع خودتان به سمت برندها بروید و مجانی آنها را تبلیغ کنید. بعد از اینکه تعداد فالوورهایتان بالا رفت خودشان به سمتتان میآیند.
صبر و حوصله زیاد، خلاقیت و شناختن الگوریتمهای سوشیال مدیا موجب موفقیت در این شغل میشود.
کلام آخر
اگر از کارمندی و استهلاک روزانه خسته شدهاید و مایل هستید کار در منزل را امتحان کنید به این دو نکته توجه کنید. اول اینکه در کار خود ماهر شوید چون بازار رقابتی کار در منزل هم بسیار داغ است و دوم اینکه برای وقت خود برنامهریزی کنید و سعی کنید به آن پایبند باشید.