وبینار رایگان «۷ فرمول پول»

راهکارهای رشد مالی در ایران

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

بررسی بهترین اپلیکیشن های برنامه ریزی

بررسی بهترین اپلیکیشن های برنامه ریزی

برنامه‌ریزی روزانه یکی از عوامل کلیدی موفقیت افراد است، زیرا به آن‌ها کمک می‌کند تا اهداف‌شان را مشخص کنند، برای رسیدن به اهداف‌شان کارهای زیادی انجام دهند، از زمان‌شان بیشترین استفاده را کنند، عادات منفی را کاهش و عادات مثبت‌شان را گسترش دهند و در نهایت، برنامه‌ریزی به افراد کمک می‌کند تا تصمیم‌های بهتری در زندگی بگیرند.

امروزه اپلیکیشن های برنامه ریزی زیادی در دسترس کاربران قرار دارد که با استفاده از آن‌ها به‌راحتی می‌توانند برای روزشان برنامه‌ریزی کنند. در این مطلب، ۱۸ اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه فارسی و انگلیسی را به شما معرفی می‌کنیم و هر یک را به اختصار بررسی می‌کنیم.

اهمیت برنامه ریزی چیست؟

برنامه‌ریزی در تعیین اهداف به افراد کمک می‌کند.

برنامه‌ریزی اهمیت زیادی دارد زیرا ما را راهنمایی می‌کند که به کجا برویم، مسیر را به ما نشان می‌دهد و با پیش‌بینی چالش‌ها، خطرات را کاهش می‌دهد. اهمیت برنامه‌ریزی به‌طور دقیق‌تر به شرح زیر است:

۱_ مسیر را برای ما مشخص می‌کند

هر برنامه‌ریزی صحیحی شامل تعیین اهداف و کارهایی است که در یک مدت زمان مشخص‌شده باید انجام شوند؛ به همین دلیل یکی از اهمیت‌های برنامه‌ریزی این است که مسیر ما را تعیین می‌کند. این به افراد کمک می‌کند تا بر هدف‌شان و کارهایی که قرار است برای رسیدن به آن هدف انجام دهد، تمرکز کند.

۲_ آمادگی ما را بالا می‌برد

یکی از ویژگی‌های برنامه‌ریزی این است که اهداف را از قبل تعیین می‌کند. به‌عنوان مثال، یکی از اصول برنامه‌ریزی این است که برنامه‌ریزی را از شب قبل یا در نیمه اول روز انجام دهیم. این کار به ما کمک می‌کند تا برای شروع روز آماده‌تر باشیم.

علاوه‌بر این، در برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تر می‌توان به چالش‌های پیش‌رو و نحوه مقابله با آن‌ها اشاره کرد. از این رو، برنامه‌ریزی آمادگی ما را در مواجه با خطرات احتمالی آینده نیز بالا می‌برد.

۳_ عادات و کارهای بیهوده را از بین می‌برد

برنامه‌ریزی باعث می‌شود که افراد کمتر کارهای بیهوده انجام دهند و به عادات بی‌اهمیت و زمان‌برشان ادامه دهند. در عوض، تمرکزشان بیشتر بر کارهای هدفمند و معنادار باشد.

۴_ خلاقیت و ایده‌های نوآورانه را ارتقا می‌دهد

برنامه‌ریزی، خلاقیت را بالا می‌برد و به طرق مختلف به افراد کمک می‌کند. به‌عنوان مثال، اگر یک شرکت برنامه‌ریزی خوبی داشته باشد، ایده‌های جدید را در آن وارد می‌کنند، آن‌ها را به کار می‌گیرند و منجر به رشد و گسترش کسب و کار می‌شود.

۵_ تصمیم‌گیری را بهبود می‌دهد

برنامه‌ریزی به افراد کمک می‌کند تا از میان گزینه‌های مختلف، بهترین گزینه را انتخاب کنند. به‌عنوان مثال، برنامه‌ریزی به یک مدیر کمک می‌کند تا از میان نیروهای مختلف، به بهترین آن‌ها ارتقا شغلی دهد.

در واقع، برنامه‌ریزی رهنمودهایی را برای تصمیم‌گیری صحیح و موثر ارائه می‌دهد.

 

 

 

 

لیست اپلیکیشن های برنامه ریزی

اپلیکیشن‌های زیادی برای برنامه‌ریزی وجود دارد.

پیشرفت تکنولوژی و عصر دیجیتال این قابلیت را در اختیار ما قرار داده است که برنامه‌ریزی روزانه خود را در موبایل، تبلت و لپ‌تاپ خود ذخیره کنیم و در نتیجه همه جا به آن دسترسی داشته باشیم.

از این رو، اپلیکیشن های برنامه ریزی زیادی وجود دارند که هر کدام ویژگی‌های خاصی را به کاربران ارائه می‌دهند و مزیت‌ها و معایب مختلفی دارند.

در این قسمت، به معرفی ۱۸ اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه فارسی و انگلیسی می‌پردازیم و هر یک را بررسی می‌کنیم.

بهترین اپلیکیشن های برنامه ریزی فارسی

در این قسمت، بهترین اپلیکیشن های برنامه ریزی فارسی را معرفی و بررسی می‌کنیم:

۱_ doitify

دوایتیفای یکی از اپلیکیشن های برنامه ریزی روزانه شخصی است که از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند و هم با موبایل و هم با لپ‌تاپ به راحتی می‌توان با استفاده از این اپلیکیشن، پروژه‌های خود را مدیریت کرد. از آن‌جایی که دوایتیفای در بستر وب است، کاربران ios هم می‌توانند به راحتی از این برنامه استفاده کنند.

۲_ تیک تیم

تیک تیم یکی دیگر از بهترین اپلیکیشن های برنامه ریزی روزانه است که از دو زبان فارسی و انگلیسی پشتیبانی می‌کند و دارای تقویم‌های شمسی و میلادی است.

از ویژگی‌های جذاب تیک تیم این است که کارهای باقی‌مانده روزتان را در بخش اعلان‌های بالای صفحه موبایل‌تان نشان می‌دهد تا از کارهایتان غافل نمانید. همچنین در این اپلیکیشن می‌توانید گروه ایجاد کنید و وظایف تیمی‌تان را در آن‌جا اضافه کنید.

لازم است ذکر کنیم که استفاده از تمام ویژگی‌های این اپلیکیشن رایگان نیست و برای استفاده از تمام قابلیت‌های آن باید پول پرداخت کنید.

۳_ تسکولو

تسکولو یکی دیگر از اپلیکیشن های برنامه ریزی فارسی است که به زبان فارسی مجهز است و کاربران می‌توانند با هر سیستم عاملی از آن استفاده کنند.

تسکولو به شما این امکان را می‌دهد تا کارهای روزانه‌ خود و حتی پروژه‌های تیمی‌تان را در آن ثبت و پیگیری کنید.

۴_ تسکینو

اپلیکیشن تسکینو برای مدیریت زمان مناسب است.

اپلیکیشن تسکینو یکی از اپلیکیشن‌های کاربری برای مدیریت زمان است. تسکینو هم در لپ‌تاپ و هم برای سیستم عامل‌های اندروید قابل استفاده است. مانند اکثر اپلیکیشن‌هایی که معرفی کردیم، استفاده از تمام قابلیت‌های تسکینو هم رایگان نیست و برای استفاده کامل از آن باید نسخه پولی آن را تهیه کنید.

در نسخه رایگان تسکینو می‌توانید کارها و گزارش‌های روزانه خود را ثبت کنید. همچنین می‌توانید برای کارهای تیمی خود از آن استفاده کنید؛ به این صورت که پروژه خود را در آن تعریف و وظایف هر کس را به‌طور دقیق در آن مشخص و پیگیری کنید.

۵_ Google Keep

Google Keep یک اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه است که از سوی شرکت گوگل معرفی شده است و از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند. این اپلیکیشن رابط کاربری ساده‌ای دارد؛ بنابراین استفاده از آن برای کاربران بسیار راحت است و می‌توانند کارهایشان را در آن ثبت کنند.

از مهم‌ترین مزیت‌های Google Keep این است که کاملا رایگان است و با سایر سرویس‌های گوگل مانند Gmail و Google Calendar ادغام می‌شود و کاربران می‌توانند به تمام جلسات، پروژه‌ها و… خود دسترسی داشته باشند.

 

دنبال افزایش درآمد هستی؟

وبینار «۷ فرمول پول» فاصله تو تا کسب ثروته!

۴ جلسه محتوای ناب و نایاب

.

۶_ Google Calander

این اپلیکیشن یکی دیگر از اپلیکیشن های برنامه ریزی رایگان و کاربردی است که از سوی شرکت گوگل معرفی شده است و با Gmail و Google Drive ادغام می‌شود.

گوگل کلندر به شما امکان می‌دهد کارهایتان را به صورت روزانه، هفتگی، ماهانه و… بنویسید، از گوگل بخواهید آن‌ها را به شما یادآوری کنند و برنامه خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. استفاده از Google Calendar با حساب کاربری گوگل کاملا رایگان است.

۷_ Trello

تریلو یک اپلیکیشن برای مدیریت کارهاست که به ویژه برای کارهای تیمی مناسب است. شما در اپلیکیشن تریلو می‌توانید کارهای خود را در سه دسته‌ی باید انجام شود، در حال انجام و انجام شده دسته‌بندی کنید و آن را با دیگران به اشتراک بگذارید.

این اپلیکیشن برای کاربرانی مناسب است که دوست دارند برنامه‌ریزی‌شان جلوه‌های بصری جذابی داشته باشد مانند استفاده از رنگ‌های گیرا.

 

 

 

 

۸_ ToDoist

تودویست یک اپلیکیشن محبوب برای مدیریت کارهاست.

تودولیست یک اپلیکیشن محبوب برای مدیریت کارهاست که یک رابط کاربری تمیز و کاربر پسند به شما ارائه می‌دهد به‌طوری که می‌توانید به راحتی و به‌طور موثر، کارهایتان را در آن مدیریت کنید و از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند.

شما با استفاده از Todoist می‌توانید وظایف‌تان را یادداشت کنید، کارهای فوری و مهم را مشخص کنید و در صورت نیاز، پیوستی هم به آن‌ها اضافه کنید. همچنین با بیش از ۸۰ نرم‌افزار کاربردی ادغام می‌شود از جمله Gmail، Outlook و…

یکی از ویژگی‌های بامزه این اپلیکیشن این است که در صورت تکمیل کارها، برای ایجاد انگیزه و حس موفقیت به شما امتیاز می‌دهد.

نکته منفی تودویست این است که طرح رایگان آن محدود است. طرح Premium آن از ۳ دلار در ماه شروع می‌شود و استفاده از ویژگی‌هایی مانند یادآوری، ادغام‌ها و… را برای شما امکان‌پذیر می‌کند.

۹_ Any Do

اگر به دنبال یک اپلیکیشن برنامه‌ریزی ساده هستید، Any Do برای شما مناسب است که می‌توانید برای مدیریت کارها، زمان‌بندی و یادداشت‌برداری از آن استفاده کنید. این اپلیکیشن از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند و برای کاربران اندروید مناسب است.

طرح رایگان آن، استفاده از ویژگی‌های اساسی را ارائه می‌دهد اما برای استفاده از تمام قابلیت‌های آن باید ماهانه ۵ دلار پرداخت کنید تا از ویژگی‌هایی مانند دستیار مجهز به هوش مصنوعی آن نیز بهره‌مند شوید.

 

 

 

 

بهترین اپلیکیشن های برنامه ریزی انگلیسی

برخی از بهترین اپلیکیشن های برنامه ریزی انگلیسی زبان شامل موارد زیر هستند:

۱_ Calendly

کلندی یک تقویم اتوماسیون و اپلیکیشنی برای برنامه‌ریزی جلسات و قرار ملاقات‌ها است. با استفاده از این اپلیکیشن می‌توان برای جلسات‌ مختلف برنامه‌ریزی کرد و آن جلسه را با افراد دیگر به اشتراک گذاشت. برای این‌که جلسه را فراموش نکنید، آن را به شما یادآوری می‌کند.

کلندی با برنامه زوم و GoToMeeting ادغام شده است؛ بنابراین می‌توان جلسات را در این پلتفرم‌ها برگزار کرد. همچنین با لینکدین نیز ادغام شده است و می‌توان به راحتی با افراد داوطلب مصاحبه شغلی انجام داد.

تنها عیب کلندی این است که استفاده از نسخه رایگان آن محدود است اما برای تهیه نسخه کامل و پرداخت پول، از برنامه‌هایی چون Zapier، Salesforce، PayPal و Stripe پشتیبانی می‌کند.

۲_ Calendar

کلندر یکی از اپلیکیشن های برنامه ریزی انگلیسی است.

کلندر یکی از اپلیکیشن‌های گوگل برای برنامه‌ریزی روزانه با زمان‌بندی دقیق است. این اپلیکیشن رابط کاربری بسیار ساده‌ای دارد؛ با استفاده از آن می‌توانید کارهای روزانه خود را یادداشت و زمان مشخصی را برای آن‌ها تعیین کنید. سپس اپلیکیشن زمان شروع هر کار را به شما یادآوری می‌کند. کلندر برای نسخه‌های وب، اندروید و ios ارائه شده است.

از معایب این اپلیکیشن می‌توان به این موارد اشاره کرد که نسخه رایگان آن محدود است؛ بنابراین برای استفاده کامل از آن باید پول پرداخت کنید. علاوه‌بر این، تاریخ‌های تعیین‌شده در این اپلیکیشن، تاریخ‌های میلادی هستند.

۳_ TickTick

تیک تیک یک اپلیکیشن برنامه‌ریزی روزانه قدرتمند و همه کاره است که برای کمک به سازماندهی و بهره‌وری شما طراحی شده است.

تیک‌تیک ویژگی‌های بسیار زیادی دارد و نیازهای مختلف افراد را برآورده می‌کند از جمله مدیریت وظایف، اولویت‌بندی وظایف، ادغام با سایر برنامه‌ها مانند Google Calendar و Apple Calendar، پشتیبانی از قابلیت صوتی و قابل استفاده در انواع لپ‌تاپ، موبایل، تبلت و…

نسخه رایگان تیک‌تیک ویژگی‌های اساسی را ارائه می‌دهد اما برای استفاده کامل از تمام قابلیت‌های آن، باید آن را به طرح Premium ارتقا دهید.

۴_ ClickUp

ClickUp تنها اپلیکیشنی است که می‌تواند جایگزین تمام اپلیکیشن‌هایی باشد که در این مقاله آن‌ها را معرفی کردیم. این اپلیکیشن یک برنامه مدیریت پروژه است که ویژگی‌های زیادی را به کاربران ارائه می‌دهد و می‌تواند انتخاب خوبی برای پروژه‌های پیچیده و تیمی باشد.

از ویژگی‌های جذاب این اپلیکیشن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کاربران می‌توانند فضای کاری خود را با نیازها و ترجیحات خود شخصی‌سازی کنند.
  • می‌توانند برای سازماندهی کارهایشان از جداول، فهرست‌ها، تابلوها و موارد دیگری استفاده کنند.
  • می‌توانند کارهایشان را پیگیری و پیشرفت‌شان را ارزیابی کنند.
  • و در نهایت می‌توانند برای کارهای تکراری و عادات‌شان از قابلیت اتوماسیون استفاده کنند تا در وقت‌شان صرفه‌جویی شود.

طرح رایگان این اپلیکیشن امکانات محدودی دارد و قیمت طرح پولی آن ۷ دلار در ماه است.

۵_ Habitica

Habitica یک اپلیکیشن برنامه ریزی روزانه است.

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که برنامه‌ریزی خود را مانند یک بازی پیش ببرید؟

Habitica یک اپلیکیشن منحصر به فرد است که با استفاده از آن می‌توانید مدیریت وظایف‌تان را مانند یک بازی پیش ببرید. به این معنی که با انجام وظایف‌تان، جوایزی کسب می‌کنید و شخصیت خود را ارتقا می‌دهید. این می‌تواند یک راه سرگرم‌کننده برای با انگیزه ماندن و افزایش بهره‌وری با سبک هنری باشد.

از دیگر جذابیت‌های این اپلیکیشن این است که می‌توانید آواتار، تجهیزات و حتی سیستم پاداش‌تان را بر اساس علایق و ترجیحات خود شخصی‌سازی کنید، با دیگران ارتباط برقرار کنید، در چالش‌ها شرکت کنید، تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بگذارید، با تکمیل کارها و دریافت پاداش به سمت ایجاد عادات مثبت پیشرفت کنید و عادات منفی‌تان را از بین ببرید و موفقیت‌تان را جشن بگیرید.

همچنین می‌توانید کارهای مختلف‌تان را با دسته‌هایی مانند کارهای ضروری، کارهای روزانه، کارهای اضافی و عادات دسته‌بندی کنید.

 

 

 

 

۶_ Microsoft Outlook

این اپلیکیشن یکی از اپلیکیشن‌های محبوب است که به خوبی با سایر محصولات مایکروسافت ادغام می‌شود و می‌تواند انتخاب خوبی برای برنامه‌ریزی‌های شغلی باشد.

در این اپ می‌توانید وظایف و ایمیل‌هایتان را با رنگ‌بندی‌های مختلفی سازماندهی و اولویت‌بندی کنید، حتی بدون اینترنت می‌توانید به وظایف خود در این برنامه دسترسی داشته باشید و خیلی راحت می‌توانید جلسات‌تان را در این اپلیکیشن زمان‌بندی کنید.

استفاده از نسخه رایگان این اپلیکیشن حتی با حساب مایکروسافت هم محدود است. بنابراین برای استفاده از تمام قابلیت‌ها آن باید آن را خریداری کنید.

۷_ Sunsama

سانساما رابط کاربری تمیز و بصری جذابی دارد.

سانساما یک اپلیکیشن برنامه‌ریز روزانه است که به کاربران کمک می‌کند تا بین کارهای شخصی و حرفه‌ای خود تعادل ایجاد کنند. شما در این اپلیکیشن می‌توانید برای روزتان برنامه‌ریزی کنید، پیشرفت‌تان را بررسی کنید و حتی کارهایتان را اولویت‌بندی کنید.

از ویژگی‌هایی که این اپلیکیشن در اختیار کاربران قرار می‌دهد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • رابط تمیز و بصری جذابی برای مدیریت آسان کارها ارائه می‌دهد.
  • با ابزارهای مختلفی مانند Google Calendar و Trello ادغام می‌شود.
  • به شما کمک می‌کند تا کارهایتان را با استفاده از ماتریس آیزنهاور و سایر روش‌ها، اولویت‌بندی کنید.
  • و در نهایت به شما کمک می‌کند تا پیشرفت‌تان را ارزیابی کنید.

این اپلیکیشن یک طرح آزمایشی ۱۴ روزه دارد و پس از اتمام این طرح، باید آن را خریداری کنید که قیمت آن، ۱۶ و ۲۰ دلار در ماه است.

۸_ Notion

شاید اپلیکیشن Notion به‌عنوان برنامه‌ای برای ایجاد اسناد شناخته شده باشد اما واقعیت این است که این اپلیکیشن یک ابزار همه کاره است که با استفاده از آن می‌توانید کارهایتان را مدیریت کنید.

Notion فضای کاری انعطاف‌پذیری را به کاربران ارائه می‌دهد؛ به این معنی که می‌توانید وظایف خود را با بلوک‌های مختلف از جمله جداول، پایگاه‌های داده و… متناسب با نیازهای خاص خود سفارش‌سازی کنید، همچنین می‌توانید فضای کاری خود را با سایر همکاران به اشتراک بگذارید و در نهایت در این اپلیکیشن یک دستیار هوش مصنوعی برای پاسخگویی به سوالات شما وجود دارد.

۹_ LeaderTask

LeaderTask یک اپلیکیشن مدیریت کار است که به شما کمک می‌کند تا متمرکز بمانید و عوامل حواس‌پرتی را از خود دور کنید.

LeaderTask برای کمک به حفظ تمرکز کاربران، ویژگی‌های خاصی را به آن‌ها ارائه می‌دهد مثلا:

  • وب‌سایت‌ها و برنامه‌هایی که باعث حواس‌پرتی شما می‌شوند را بلاک می‌کند و به افزایش تمرکز و بهره‌وری شما کمک می‌کند.
  • برای کاری که می‌خواهید آن را اول از همه انجام دهید یک نشانه بگذارید تا حواس‌تان از آن کار پرت نشود.
  • گزارشی از پیشرفت شما و میزان بهره‌وری‌تان به شما ارائه می‌دهد.

طرح رایگان آن، امکانات محدودی را به شما ارائه می‌دهد و برای استفاده از تمام قابلیت‌های آن باید ماهانه ۳ دلار پرداخت کنید.

کلام آخر

برنامه‌ریزی روزانه به افراد کمک می‌کنند تا اهداف‌شان را تعیین و آن‌ها را دنبال کنند. از این رو، در این مطلب به معرفی ۱۸ تا از اپلیکیشن های برنامه ریزی پرداختیم تا افراد بتوانند با استفاده از آن‌ها برای روزشان برنامه‌ریزی کنند.

منابع:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

هدیه پیشنهادی

دوره رایگان 7 فرمول پول

۷ فرمول پول

راهکارهای رشد مالی در ایران

محصول پیشنهادی

دوره روانشناسی پول

روانشناسی پول پایه

۱۵ میلیون تومان

روانشناسی پول پیشرفته

روانشناسی پول پیشرفته

۴۵ میلیون تومان

بیزینس سایکولوژی

بیزنس سایکولوژی

۲۰۰ میلیون تومان

پیمایش به بالا